ben çok beğendim. müzik dinlemem telefonla ama şekli güzel. ayrıca ince...
6300 kullanıyorum. belki 2 tel olarak alırım. menusu güzel video incelemesini izledim. 6300 dan çok farkı yok. işletim sistemi s40'ın yeni edition'ı. genel olarak 6300 ile aynı özellikler sahip. dahili belleği 30mb. mesela..
yurtdışı fiyatlarına baktım 6267 ile aynı fiyat. zamanla düşer umarım..
vaay anasını borsaya dödü burası bee, herkes fiyat sölüorr
selamlar dun aldım 5310 inceligi gercekten hayran kalıncak derecede 1cm den ince yapmıslar hiç hesapta yoktu e65 alıcaktım ama bi anda gorunce vazgectim mp3 playeri ses kalitesi oldukca iyi telefonda hiç cıkıntı fln yok dumduz 2gb micro sd cıktı icınden oyle muzık dınleyim diyede almadım gerci oncelikle inceligi ve ekran kalitesi geliyodu benim icin tavsiye ederim arkadaslar oyle programdı cok cok ozellikti aramıyosanız bu arada camerasındanda halıyle ustun performans beklemeyın 2mp işte cekince ene azından ne neidr gayet belli oluoyetmezmi..
bayanlar ve baylar....
tüm sözlerimi geri alıyorum 5310 hakkında...
nedeni... SAR oranı
Nokia 5310 (Type RM-303) = 1.07 W/kg.
Nokia 5310 (Type RM-304) = 0.98 W/kg.
öldürmez süründürür. hey maşallah...
@otantic76 .....
ankaradn aldım 520 ytl taksıtle eger ankaradaysan tam olarak yerinide verebilirim
tesekkurler...
quote:
Orjinalden alıntı: pennyilkay
@otantic76 .....
ankaradn aldım 520 ytl taksıtle eger ankaradaysan tam olarak yerinide verebilirim
tesekkurler...
çok teşekkür ederim. ben o mesajımı sildim çünkü fikrim değişti. sar oranı beni acayip ürküttü.. alacaklar için şunu diyebilirim 520 de çok be.. aynı özellite 6300 380 ortalama olarak..
tekrar teşekkürler...
quote:
Orjinalden alıntı: otantic76
bayanlar ve baylar....
nedeni... SAR oranı
Normalde kac olmali?
quote:
Orjinalden alıntı: killnOd
quote:
bayanlar ve baylar....
nedeni... SAR oranı
Normalde kac olmali?
bunun normali yok. ama ne kadar az olursa o kadar iyi.. 0,31 varken neden 1,07 olsun ki... ortalama olarak 0,4 - 0,6 arası normaldir. sar oranı yüzünden kaç telefondan vazgeçtim geçmişte..
bunlar kişisel düşüncelerimdir. ben her zaman düşük olanını seçmeye çalışırım. şu an 2 telefonum var sar oranları 0,57 dir mesela...( bu bile fazla ama naparsın..)
sadece sar (radyasyon) insan vücuduna zararlıdır. bu bilimsel gerçek..
quote:
ben çok beğendim. müzik dinlemem telefonla ama şekli güzel. ayrıca ince...
6300 kullanıyorum. belki 2 tel olarak alırım. menusu güzel video incelemesini izledim. 6300 dan çok farkı yok. işletim sistemi s40'ın yeni edition'ı. genel olarak 6300 ile aynı özellikler sahip. dahili belleği 30mb. mesela..
yurtdışı fiyatlarına baktım 6267 ile aynı fiyat. zamanla düşer umarım..
KKTC fiyatı 400ytl haberiniz olsun
o sar ne öyle yaw ben benimkinle çok memnunum yaşasın n95 8gb!!!(sar değeri 0,47 haberiniz ola)
quote:
Orjinalden alıntı: mert_837_469
o sar ne öyle yaw ben benimkinle çok memnunum yaşasın n95 8gb!!!(sar değeri 0,47 haberiniz ola)
pardon da n95 ile 5310 karşılaştırmayın.. N serilerini kendi içinde kıyaslayın. nokia telefonlar 3 e ayrılır. N serisi, orta sınıf ve giriş sınıfı..
ayrıca bazı N serisi modellerin sar oranı yüksek.
bn alcam alan arkadaşlar tavsiye ediyo galiba
quote:
Orjinalden alıntı: thekingmonster
müzik telefonu mu alacaksınız? ne tür telefon istiyorsunuz?
ben olsam gider 6300 alır, kalan paraya da mp3 player alırım...
arkadaslar bi sorum olcak bende 5310 var ve 3 ve ustu kısa msjlık msj geldıgı zaman eksik metin bekleniyo diyo ve belli bi mddet sonra msj tamamlanabılıo anca bunu giderebilcegim bi yol varmı 6600 kllanıodum onda bıle yoktu boyle bişey bu bi guncelleme sorunumu yoksa işletim sistemi sorunumu bilginiz varmı???
quote:
Orjinalden alıntı: pennyilkay
arkadaslar bi sorum olcak bende 5310 var ve 3 ve ustu kısa msjlık msj geldıgı zaman eksik metin bekleniyo diyo ve belli bi mddet sonra msj tamamlanabılıo anca bunu giderebilcegim bi yol varmı 6600 kllanıodum onda bıle yoktu boyle bişey bu bi guncelleme sorunumu yoksa işletim sistemi sorunumu bilginiz varmı???
benim bildiğim operatörle ilgili olduğu. ben her telefonumda yaşadım böyle durumu. uzun mesajları operatör tek seferde yollamayabiliyor..
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: thekingmonster
müzik telefonu mu alacaksınız? ne tür telefon istiyorsunuz?
ben olsam gider 6300 alır, kalan paraya da mp3 player alırım...
dediğiniz gibi olmuyor malesef.araba teypleri gibi cep telefonlarınında radyo çekiş gücü yüksek ve hışırtısız.en dandik cep telefonunun radyosu en iyi mp3 playerin radyosundan daha iyidir.sony NV E-507 mp3 playerım var.radyosu 5 milyonluk radyolardan bile kötü çekiyor.2 sinide ayrı ayrı taşımakda cabası... bu arada sar olayına takıldım.5310 istiyordum.kursağımda kaldı.
bir haftadir kullaniyorum bu telefonu. müzik için ipod kullandığımdan 5310 u tasarımı için aldım.
+ çok çok hafif ve ince. kenarında ipod touch daki gibi metalik bir çerçeve var. arkası plastik. şahsen arkasının da metalik olmasını tercih ederdim ama bu haliyle de malzeme kalitesi kötü değil. + 2gb hafıza ile beraber geliyor.
- beraberinde gelen kulaklık inanılmaz kötü. neyse ki herhangi bir kulaklığı doğrudan telefona bağlayabiliyoruz. - pil ömrü çoğu insanı tatmin etmeyecektir. - kamerası çok iyi de değil çok kötü de değil. - bazı yazılımsal sorunları var. mesela bazen volume tuşları çalışmayabiliyor. restart gerekiyor. müzik dinlerken kapandığı söyleniyor. benim başıma gelmedi. yani acilen bir firmware update gerekiyor bence.
kağıt üzerinde eksileri artılarından fazla görünüyor ama yine de değiştirmeyi düşünmüyorum çünkü elime aldığımda daha fazla hoşuma giden bir telefon yok piyasada. eğer telefon alırken tasarıma önem veriyorsanız mağazada bir deneyin derim. yok işlev önemlidir diyorsanız uzak durun.
arkadaşlar burda oldukça ayrıntılı bi incelemeye yer verdim isteyenler bakabilir.... kulaklık sesi konusunda 6233 tahminimce yetişemez bu alete sesini dinlemedim ama dış ses konusunda 6233ün yanına yaklaşamaz 5310 anca kendine yetio sesi