Selam... Telefonu henüz Turkcell Extra'dan kaydettirmedik ama sim kartsız da açıldığından telefonu epey kurcaladım. Beklediğimden de ötesini bulduğumu söylemek istiyorum.
Fotoğraf çözünürlüğü, netliği süper. Bilgisayardan dosya aktarımı çok pratik. Video çekiminde zoom yapması harika, hatta az buz zoom da yapmıyor. Fotolar da zoom yapılıyor. Fotoları tam sayfa yaptığında yatay gösteriyor. Video klipler de çok hoş. Değişik oyunlar ve uygulamalar var. Bir televizyon eksik telde. İnanılmaz ince, çok hafif. Sesli komut da gayet hoş.
Şu an 2 GB'lık hafıza kartı var, kutusunda vardı. Yetmezse 4 GB'lık kartı da satılıyor yani satılacak... Bu 2 GB'lık kart bile normalde ne kadardır yani...
Yurtdışına çıkış yapmış herkesin yılda 1 telefon kaydettirme hakkı var. Eğer siz yurtdışına çıktıysanız, çıkacaksanız ya da bir tanıdığınız çıkacaksa faydalanmanızı tavsiye ederim. 300$'a bu telefon gerçekten çok iyi.
telefonun pili nasıl radyo ses kalitesi ve yükseligi bas tiz sesi nasıl ..
bilgi lütfen..
kullanan arkadaşlar hadi bişeyler yazın...
quote:
Orjinalden alıntı: Mr.Extrem
merhaba ırmak
telefonun pili nasıl radyo ses kalitesi ve yükseligi bas tiz sesi nasıl ..
bilgi lütfen..
Merhaba, uzun uzun radyo ve müzik dinlersem hiç kapatmadan 3 gün kadar gidiyor. Ses kalitesi, yüksekliği, bas, tiz sesi de gayet güzel. Zaten telefon modellerinin belli karakteristik özellikleri vardır. Mesela SonyEricsson CyberShot'ların kamerası harika, Nokia XpressMusic'lerde de müzik ön planda. O yüzden müzikle ilgili herşey bana göre harika.
Benim bir arkadaşım yurtdışından aldı. Cihazı gördüm ufak ve çok hafif bir şey. Boyutları dolayısıyla gömlek cebinde bile taşınır! Hemen hemen bir çok özelliği barındırıyor. Ortalama bir performansı var. Özellikle gençler ve ufak cep telefonu isteyenler için ideal. Fiyatı da makul olacaktır. Bence görmekte fayda var!
ya bu tel tam olarak nezaman çıkacak???bikaç yerde gördüm ama sanırım onlarda dışardan getirip göstermek için koymuşlar standa..
Bu fiyatlar cok ilginc bir ust modeli ile arasinda sadece 30ytl fark varki bu fark en az 100ytl olmaliydi.5610 3.2 ve 3g li bu model ise 2mp ve 3g yok bu modeli bu kadar pahali yapan sadece inceligimi?
quote:
Bu fiyatlar cok ilginc bir ust modeli ile arasinda sadece 30ytl fark varki bu fark en az 100ytl olmaliydi.5610 3.2 ve 3g li bu model ise 2mp ve 3g yok bu modeli bu kadar pahali yapan sadece inceligimi?
Nokia 5310 Xpress Music, daha ince ve hafif yapıda. Telefonda 30 MB dahili belleğe ve 3.5 mm jack girişine yer verilmiş.
dün arkadaşa bu telefondan aldım dışarıya ses vermiyor bu telefon samsung d900 bile bu telefondan daha çok ses veriyor dışarıya yazılımsal bir sorunmu acaba yeni versiyonda filan düzelir mi
telefonun radyosunu çok merak ediyorum.stereo olarak hışırtısız şekilde çeken bir radyolu telefon arıyorum.w810 i beni hayal kırıklığına uğrattı.nokia 6300'ın çekişi iyi gibi ama ses kalitesi iyi değildi.n70 radyosu gayet iyi geldi bana .şöyle araba teypleri gibi hışırtısız ve güçlü radyo alıcısına sahip bir telefon önerecek olursanız ne önerirsiz... bu telefonun görünümü hoşuma gitti.beklentilerimi karşılarmı acaba...