Şimdi Ara

_____NOKIA 5310 XM -- ANA BAŞLIK (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.635
Cevap
0
Favori
193.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yandık desene 630 ytl nerden bulcaz.. taksitle desen gene olmaz..

baya bi beklicez düşmesini...
  • Orjinalden alıntı: Ayaz77

Orjinalden alıntı: Teakif

Arkadaşlar bugün telefonu elime aldım.Harika bir makina.ama tahmin edin fiyatına ne dediler.tam 630ytl. hatta benim takoz 6288 e de 200 ytl verdiler.Zor kaçtım.
    Bir üstteki mesaja cevap:Hocam hacdan gelen bir yakınınız varsa onlar pasaportuyla kayıt yaptırabilirisiniz.

doğubank ta mı var?
    Yok hayır ben Kahramanmaraştayım.Arkadaşlar buğünde bir tane daha gördüm bu kez fiyatına 590 dediler.Kvk mı dedim hayır
    Paralel ithalatın servis garantisi vermediği ürünler falan dediler.
  • Orjinalden alıntı: Teakif

Orjinalden alıntı: Ayaz77

Orjinalden alıntı: Teakif

Arkadaşlar bugün telefonu elime aldım.Harika bir makina.ama tahmin edin fiyatına ne dediler.tam 630ytl. hatta benim takoz 6288 e de 200 ytl verdiler.Zor kaçtım.
    Bir üstteki mesaja cevap:Hocam hacdan gelen bir yakınınız varsa onlar pasaportuyla kayıt yaptırabilirisiniz.

doğubank ta mı var?
    Yok hayır ben Kahramanmaraştayım.Arkadaşlar buğünde bir tane daha gördüm bu kez fiyatına 590 dediler.Kvk mı dedim hayır
    Paralel ithalatın servis garantisi vermediği ürünler falan dediler.

• süperr telefon olmuş
    ozellikle kırmızı siyah mukemmel
  • cumaya gelıyor inş o zaman bi incelemesını yapar koyarım buraya inş ..
  • quote:

cumaya gelıyor inş o zaman bi incelemesını yapar koyarım buraya inş

Hocam nerden geliyor.?
  • gray olarak yüksek bir fiyattan çıkmış nettte.

http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=85755
  • telefon perşembe elime geçti aöa ben perşembeden beri hasta yatak döşek yatıyordum bir inceleme yapamadım telefonu bile kurcalıyamadım telefon iyi güsel hoş bayağı bir kibar 6300 a gore cok ufak geldi ..
    sormak istediginiz soru varsa cevaplıyayım inceleme yapmak isterdim ama daha once hiç yapmadıgım için cok basit olur gibi geliyor istiyorsanız resimlerin cekeyim koyayım ..
  • Tel cok pahali bu kadar para verecegime 100ytl daha fazla verip bir gelismis modeli olan 5610 XpressMusic alirdim ama hala ikiside cok pahali bence yeni ciktilar nede olsa anca yaz aylarinda alinabilir fiyatlara gelirler kanimca.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kingjack

telefon perşembe elime geçti aöa ben perşembeden beri hasta yatak döşek yatıyordum bir inceleme yapamadım telefonu bile kurcalıyamadım telefon iyi güsel hoş bayağı bir kibar 6300 a gore cok ufak geldi ..
    sormak istediginiz soru varsa cevaplıyayım inceleme yapmak isterdim ama daha once hiç yapmadıgım için cok basit olur gibi geliyor istiyorsanız resimlerin cekeyim koyayım ..

geşmiş olsun ve telefonun hayırlı olsuntelefonun kulaklık ses çıkışı konusunda ne yorum yapabilirsin.
  • eyw sagol ses cıkısı kulaklıga fena değil gayet iyi ama şunu soylıyebılırım hiç bir telefonda n91 deki gibi ses alamadım,
    dısarıya olan ses cıkısı acıkcası o kadar iyi degil ve bu nedenden oturu telefonumu satılıga cıkardım,
    2. el bolumunde gorebılırsınız telefonu resımlerıyle bırlıkte resimler cok iyi olmadı karanlıkdı vede hastaydım cok ugrasamadım ..

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kingjack

telefon perşembe elime geçti aöa ben perşembeden beri hasta yatak döşek yatıyordum bir inceleme yapamadım telefonu bile kurcalıyamadım telefon iyi güsel hoş bayağı bir kibar 6300 a gore cok ufak geldi ..

geşmiş olsun ve telefonun hayırlı olsuntelefonun kulaklık ses çıkışı konusunda ne yorum yapabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingjack -- 25 Kasım 2007; 0:24:25 >

• birde şu var ben pmx 60 la denedim (5310 u ) onuda göz önüne alın ..

• Eşim Dubai'ye toplantıya giderken bana 5300 almasını rica etmiştim; ama 5-6 aydır orada 5300 yokmuş, o da bana 300 $'a 5310 almış.
    Türkiye'ye bu sabah döndü, akşam evde incelicez. Pasaportla Turkcell ekstralardan kayıt yaptırılıyormuş.

Bence sizin de tanıdıklarınız varsa oradan gönderttirin.. Tabi buradan uzun vadeli taksitlerle almayacaksanız.

Telefonu kullanmaya başladıktan sonra yorumlarımı yazarım.
  • hayırlı olsun burda 600 orda 320 ytl demekki.iki katı fark var.
  • Çok teşekkür ederim. Evet neredeyse 2 katı.
    Gittigidiyor'da 670'e gördüm az önce. Gerçi kısa sürede düşer fiyatı burda da.

İlk çıktığından beri T610 kullanıyorum. Nokia'yı çok özledim.
    Bir ara Sony Ericsson walkman telefonlardan almayı düşündüm ama sonra vazgeçtim.
    Sony Ericsson çok takılıyor ve Nokia kesinlikle çok daha pratik.
  • sonylerde walkman serisi olmasına rağmen kendi istediğiniz kulaklığı kullanmak için bi de çevirici aparat taşımanız lazım.standart 3.5 mm jack girişi olmayan telleri müzik telefonu olarak satmayı bıraksınlar bence.komik oluyor.güzel tercih olmuş.şık ve nokianın en ufak tellerinden bitanesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayaz77 -- 27 Kasım 2007; 10:23:35 >
  • quote:

sonylerde walkman serisi olmasına rağmen kendi istediğiniz kulaklığı kullanmak için bi de çevirici aparat taşımanız lazım.standart 3.5 mm jack girişi olmayan telleri müzik telefonu olarak satmayı bıraksınlar bence.komik oluyor.güzel tercih olmuş.şık ve nokianın en ufak tellerinden bitanesi.

Ayaz77 ne güzel konuştun hocam..
  • Bence bu telefonlardan alırken yeni çıkınca değilde 2-3 ay sonra almak en iyisi.Hem fiyatları düşüyor hemde kullanıcı yorumlarına dayanarak en iyisini ve en sorunsuzunu alabiliyoruz.Yada bana bu daha mantıklı geliyor.

Ayrıca bu fiyatlara bence bu cihazlar çok para.
  • her telefon için bekleyip almak en mantıklısıdır.
  • Hepinize katılıyorum. Türkiye'den alacaksanız her türlü elektronik cihazda beklemek en iyisi, hem fiyat hem de feedback açısından.

Teşekkürler. Memnun olduğum ve olmadığım noktaları -ki olmadığım umarım olmaz- yazarım.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.