Şimdi Ara

_____NOKIA 5310 XM -- ANA BAŞLIK (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.635
Cevap
0
Favori
193.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu tel ne zaman çıkar acaba
    bu fiyat olabilirmi yoksa...
  • quote:

Orjinalden alıntı: _uMaY_

SE ve Samsung'u vuracak bir tasarım olmuş bence...

Zira piyasada incelik arayanların tek adresi Samsung, müzik telefonları içinde SE oluyordu...

Şimdilik telefonun başarımı muallada, ancak piyasaya çıktığında eğer cidden vadettiklerini verebiliyorsa bu incelikte, o zaman çok satar bu telefon gibime geliyor...

Ben alır mıyım?

Kesinlikle hayır

nedende yazarsan sevinirim ben baya tuttum bildigin bişey varsa paylaş bizimle...

• quote:

Orjinalden alıntı: Ayaz77

suriyede bile çıkmış hem de 345 ytl gibi bir fiyata nokia da eski modelleri hala bizlere pazarlamaya çalışıyor

ayaz güzel yazmışsın ama fiyat için 500 diyorlar..
  • ayaz güzel yazmışsın ama fiyat için 500 diyorlar

Mr.Extrem SÖYLEDİĞİN RAKAM TAHMİNMİ YOKSA BİR YERE Mİ DAYANIYO.
  • Güzel vallahi
  • fiyatta emin değilim o yüzden soru sordum bende nette araştırıyorum genelde bu rakam var..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sindem09

arkadaşım dün suriyeden 345 ytl ye aldı.. 2gb hafıza kartı ile... telefon harika bir şey.. kesinlikle alınmalı... ayrıca mavi renk daha karizmatik..

ben fiyatı bu arkadaştan öğrenerek sitem dolu bir mesaj yazmıştım
  • 5610 ereyonda çıkmış.. buda gelir herhalde yakında.. 5610 765 ytl
  • 5310 gg de satılmış..

670 ytl ye demekki bu rakama yakın çıkabilir..
  • sahibinden com dada 1 haftadır var.
  • normalde duyrulan çıkş fiyatı 225 euro ve her ülkede uygulanan vergi oranını ekliyceksiniz bu fiyata.tabi Türkiye de işler değşiyor biraz ama 400-550 arasından çıkar.
  • şimdi nokia müşteri hizmetleri ile konuştum geliş tarihi belli değilmiş bu telefonun..

Nokia bile bilmiyor nasıl iş anlamadım.Kim bilecek ne zaman geleceğini
  • arkadaşlar 345 ytl fiyatı ben yazdım.. ewet doğru arkadaş suriyeden getirdi... ben de bu hafta getirtiyorum.. 290 dolar civarı fiyatı var.. çok şık tam bi multiplayer telefonu... bizi burda büyük markalar sürekli kazıklıyo gibime geliyo...
  • peki nasıl kayıt ettireceksin kayıtsız telefonu...
  • birileri bişey yazsın lütfnen yurt dışında kullanan vardır herhalde..
  • Arkadaşlar bugün telefonu elime aldım.Harika bir makina.ama tahmin edin fiyatına ne dediler.tam 630ytl. hatta benim takoz 6288 e de 200 ytl verdiler.Zor kaçtım.
    Bir üstteki mesaja cevap:Hocam hacdan gelen bir yakınınız varsa onlar pasaportuyla kayıt yaptırabilirisiniz.
  • fiyata bak... oheeeee eeey...
  • eğer dışardan pasaportsuz getiriyorsanız burda pasaportlu bi tanıdğınız warsa turkcell ve avea kayıt altına alıyooo...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Teakif

Arkadaşlar bugün telefonu elime aldım.Harika bir makina.ama tahmin edin fiyatına ne dediler.tam 630ytl. hatta benim takoz 6288 e de 200 ytl verdiler.Zor kaçtım.
    Bir üstteki mesaja cevap:Hocam hacdan gelen bir yakınınız varsa onlar pasaportuyla kayıt yaptırabilirisiniz.

doğubank ta mı var?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.