Şimdi Ara

_____NOKIA 5310 XM -- ANA BAŞLIK (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.635
Cevap
0
Favori
193.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nokia 5310'un Mobileburn tarafından da incelemesi yapıldı:

http://www.mobileburn.com/review.jsp?Id=4050&source=HOMETOP
  • Arkadaşım Bu 5310 Dan Satmakta. Az Önce Fiyat Sordum 430 YTL Dedi En Son. Kayıtlı full Aks. Kutusundaymış.
    2 Gb Hafıza Kartı Hediyeli.
  • 6233 le devam o halde...
  • Bu telefonda Wi-fi var mı?http://www.letsgomobile.org/tr/ceptelefonu/1173/nokia5310%20xpressmusic/ bu siteye göre var ama yine de bi sorayım dedim :S
  • cıx hiç hoşuma gitmedi
  • bu telefonun kvk garantili olanı yok mu
  • quote:

Orjinalden alıntı: AL-IVE

Bu telefonda Wi-fi var mı?http://www.letsgomobile.org/tr/ceptelefonu/1173/nokia5310%20xpressmusic/ bu siteye göre var ama yine de bi sorayım dedim :S

wi-fi yok .o site bazı özellikleri yanlış veriyo nokia 6288dede görüntülü görüşme 'yok' olarak göstermiş.

• arkadaşlar uzun zamandır kimse 5310'dan bahsetmiyo, herkes 5610'a takmış, bana 5610 biraz kalın geldi, 5310 çok kibar garantilisi hepsiburaya gelmiş, ben almayı düşünüyom, ne dersiniz tavsiye edermisiniz? kullananlardan yorum bekliyorum...
  • Kafama takılan bir kaç soru var. Onlara cevap bulsam 5310 alacam.
    1.video gösterimi nasıl (5610 gibi 30 fps mi)
    2.mp3 çalarken reset atmasına çare bulundu mu?
    3.Radyosu RDS li mi?

Şimdiden Teşekkürler...
  • Güncel fiyat listesi (23.02.2008):

Ereyon.com (Paralel ithalat): 410 YTL / 402 YTL (Havale ile)
    Hepsiburada.com: 517 YTL / 501 YTL (Havale ile)
  • quote:

Orjinalden alıntı: EneSerhat

Kafama takılan bir kaç soru var. Onlara cevap bulsam 5310 alacam.
    1.video gösterimi nasıl (5610 gibi 30 fps mi)
    2**** çalarken reset atmasına çare bulundu mu?
    3.Radyosu RDS li mi?

Şimdiden Teşekkürler...

1- zaten cihaz yazılım olarak 5610la birebir aynı olduğu için evet
    2- kısmen hayır ama 1 ay sonunda hafatada 1 kere ancak kapanıyo benim kullandığım cihaz (id3 tagleri adam gibi düzenlemek bayaa bi işe yaradı)
    3- evet rds desteği var radyoda...

başka sorun olursa cevaplayabilirim...

• quote:

Orjinalden alıntı: digi_boy2006

arkadaşlar uzun zamandır kimse 5310'dan bahsetmiyo, herkes 5610'a takmış, bana 5610 biraz kalın geldi, 5310 çok kibar garantilisi hepsiburaya gelmiş, ben almayı düşünüyom, ne dersiniz tavsiye edermisiniz? kullananlardan yorum bekliyorum...

yani kullanan biri larak tavsiye ederim fakat birazda senin bi telefondan beklentilerinle paralel bi durum bu... yani müzik dinlerim ben başka bişey önemli değil dersen fazlasıyla işimi görür ama yok ben arada müzik dinler bol bol resim çekerim dersen kaç kurtul yani (resim kalitesinin kötülüğü değil burda konu telefonu deneme fırsatın olursa anlarsın kameranın yavaş çalışması takılarak hareket etmesi gibi sorunlar var yok çekim kalitesi gayette iyi yani iş görür) sen önce beklentilerini düşün sonra karar ver bence

• Cevabın için teşekkürler...
    Biligsayarımda müziklerin id3 taglarının düzenli olması konusunda oldukça zaman harcadım o yüzden rahatladım.
    Benim için önem sırasına göre bir telofonun,
    1 Müzik çaları iyi olmalı, (geiş format desteği)
    2 Video gösterimi kaliteli olmalı (15 fps bile yeter ama) 16.7 m renk ekrana yakışmaz;
    3 Kamera benim için olsada olur olmasa da olur. Gezerken bazı ilginç olaylarıın resmini çekip, (manzara fotosu çekmek için Hp E327 yetiyor.) biligsayarada yedeklemek için olursa olsun.

Renk konusnda bir önerin var mı? Ben kırmızı siyah düşünüyorum.Senin kullandığın ne renk.
    Kapak değiştirmek mümkün mü?
    Cvap verdiğin tekrar teşekkürler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EneSerhat -- 23 Şubat 2008; 19:43:49 >
  •  _____NOKIA 5310 XM  --  ANA BAŞLIK
  • çok kullanışlı ve iyi bir cihaz tabi n serisindekilerle kıyaslamamak lazım müzik için ideal 5610 da bile 2,5 jack varken bunda 3,5

içinden çıkan kulaklıkla müzik performansı ilk kez bana bu kadar yüksek geldi. yuh diyeceksiniz belki ama n95 ve 82 den bile daha iyi. yada bana denk gelen kulaklıkda nokıa sınırlandırmayı unutmuş

gündüz çekimleri 2 mp ve 16m renk bir müzik telefonu için yeterli.. yetersiz aydınlatmada kimse birşey beklemesin çünki flash yok..

kutudan 2 gb hk çıkıyor ki. daha ne olsun hem de nokıada büyük sürpriz..
  • 23 şubat itibari ile telofonu aldım. 435 ytl 512mb h.k.
    dış hoparlör sesi dışında mükemmel bir telefon. Ben zaten sessizde ve titreşimde kullandığım için sorun değil...

Gprs ve mms ayarlarını da yapabilsem .

Bu arada 6300 için olan iphone teması çok iyi tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EneSerhat -- 25 Şubat 2008; 11:11:41 >
  • arkadaşlar dışa çok u az ses veriyo? yani gürültülü bi ortamda tlf sesini duyamazmıyız?
  • Gürültülü ortamlarda duyabileceğini sanmıyorum.
    Ama cebinde vede titreşimi açarsan çağrı nkaçırmazsın.
    Sana kalmış bişey; 6233 veya 6300 'ın sesinin daha çok çıktığını biliyorum.
  • teşekkürler. neyse dış ses benim için önemli diil, kulaklık performansı önemli kullananlarda ses kalitesinden memnun, fiyatı biraz düşsün bende alcam...
  • Videoları 5310 da izlemek için bir video converter. Sadece 5310 için değil hertürlü ses ve video formatını dönüştürüyor. (BEDAVA)

http://rapid-share.com/files/95165370/SUPER2008.rar rapid den sonraki " - " yi kaldırınız.
    Sitede başika konularda verilmiş olabilir, bu kendi uploadım.
    **** lar r a
    Videoları resimdeki seçeneklere göre dönüşütürünce takılmadan izlenbiliyor.
    [img=http://img210.imageshack.us/img210/9527/5310videoayarlardy2.jpg]

not: fps ayarını 30 yaptığınızda çok çok hafif takılma yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EneSerhat -- 26 Şubat 2008; 21:59:37 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.