Şimdi Ara

_____NOKIA 5310 XM -- ANA BAŞLIK (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.635
Cevap
0
Favori
193.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar.. Telefonu alalı 2 gün oldu.. çok iyi bir telefon ve herkese öneririm.. Ses kalitesi muhteşem bence.. ekolayzırı falanda var.. Gerçekten tasarımı harika.. Çok ince :)

Kulaklıktan ve dış hoparlörden gelen ses bana göre çok çok tatmin edici.. Sar oranına gelince.. Bütün tellerde var bu radyasyon meleti.. Hadi diyelim bunda çok, şunda az gibi

polemikler yaşadık, zaten bu frekansların, sinyallerin hiç telefon kullanmayan insanlara bile zararı mevcut.. Yaşadığımız dünyada teknolojinin bizlere negatif bir armağanı olduğunu

düşünüyorum.. :) O yüzden fazla kafaya takmaya gerek yok.. Alın ve kullanın.. Hayat kısa ve güzel :)

Sevgilerimle..
  • öncelikle hayırlı olsun. :) kaça aldınız acaba? kvk garantilimi?

kamerası nasıl sizce, sağa sola döndürdüğünüzde görüntü akıcımı yoksa ağır ağırmı görüntü gösteriyor?
  • Teşekkür ederim.. Bi kere öncelikle şunu söylim.. bu tel müzik için çok ideal.. bide video seyredebilirsiniz mp4 yapıp.. kamerası dediğiniz gibi görüntü çok akıcı değil fot çekimi esnasında ama çekince çok net çekiyor tabi 2 mp.. Benim için fotolarda hiç bir cep tel iyi değil.. Ve buda yeterli derecede çekiyor.. Ben müzik ve ince tasarım için tercih ettim ve iyikide almışım diyorum.. mutlaka öneririm.. Telefonu nokia shopta kvk garantili aldım 495 ytl :) sevgiler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pacodecalli -- 11 Mart 2008; 20:24:12 >
  • cevabınız için teşekkürler. güle güle kullanın, iyi günlerde :)
  • hayırlı olsun pacodecalli..

oncelikle telefon fotolarda,videolarda gorundugunden daha kucuk ve ince..benzetme yapmak gerekirse kesinlikle "ipod nano".. bizzat cok sasırdım..
    telde 3.5 jack girişi olması muzik kalitesinin cogu kişiyi tatmin edicegini gosteriyo sanırım.. 2mp camera fena sayılmaz.. kendi adıma tasıma sorunu yaratmayacak bir telde bu ozellikler gayet tatminkar..
    yoksa yarı fiyatına moto rokr e2 de aynı kaliteyi vericektir...

ewet almayı dusunuyorum..fiyatının inmesini bekliyorum belkide:P..
  • Kesinlikle haklısın dostum.. ipod nano aldım gibi hissediyorum kendimi.. Hatta music menuleri falan ipod gibi yapılmış.. Ben kendi kulaklığını kullanmıyorum.. philips kulaklıkla dinliyorum.. ekolayzır ayarlarını yaptım ve sesi sonuna kadar açınca bariz rahatsız oluyor kulaklarım bence nokia doğru bir strateji uygulamış.. Çok kaliteli müzik ve kolay taşınabilirlik.. sevgiler..
  • hocam fiyatı nedir nasl gerçekten sesi güselmi eq filan önemli değilde eq kapalı olunca sesi yeterli seviyede mi
  • Fiyatı 495 ytl kvk garantisiyle.. ama 510 520 ye satan yerlerde var.. Sesi bence muhteşem başka bişey demiyorum.. En büyük artısıda istediğiniz kulaklıkla kullanabilmeniz..
  • Bu telefonu almakla hata ettik gibi (En azından ben)
    Bundan sonra telefon alırken wi-fi , gps veya optik zoom gibi özellikler değilde ilk önce
    telefonun kalınlığına bakacağım için çok fazla seçenek yok. (şimdilik)

Çoğu zaman telefonu yanıma almadığımı veya çaldırıdığımı düşünüyorum.Çünkü kullandığım diğer telefonlar gibi (6600,sx1) pantalondan belli olmuyor.
    Sol cebime koyduğum için bir ağırlık da hissetmiyorum. ortalama 50 gr.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EneSerhat -- 12 Mart 2008; 1:21:51 >
  • Açıkçası benim ilk tercihim ufak bi telefon olmasıydı.. Çünkü işim gereği sürekli takım elbise giyiyorum ve ceketimin iç cebinde taşınması ( kabartma yapmadan ) çok önemli.. O yüzden cuk oturdu..( Zira önceden P990 i kullanıyordum ondan sonra bu tüy gibi geldi ) gerçekten tasarım ve incelik çok çok güzel.. Özellikleri ise ayrı güzel.. sevgiler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pacodecalli -- 12 Mart 2008; 13:58:38 >
  • Arkadaşlar kırmızı mı alsam mavi mi acaba?

Birde renk değişikliğinde telin orjinal temasıda değişiyor mu?
  • Güncel fiyat listesi (12.03.2008)

Ereyon.com: 467 YTL / 458 YTL (Havale ile)
    Ereyon.com (Paralel ithalat): 426 YTL / 417 YTL (Havale ile)
    KVK.com: 556 YTL
    Genpatech.com: 518 YTL / 498 YTL (Havale ile)
    Hepsiburada.com: 515 YTL / 489 YTL (Havale ile)
  • Ben mavi aldım çok daha hoş duruyo.. değişiklik yok temalarda aynı ikiside.. sevgiler
  • Ben de dün aLdım bu telefonu.. Çok hoşuma gitti.. diğer arkadaşlar yorum yazmış zaten aynı şeyleri yazmıyım..

Bu telefonun kutusunun üstünde "Türkiye'de öneriLen satış fiyatı 499 YTL" yazıyor. Ne kadar düşer bilemiyorum ama Nokia'nın önerdiği fiyat bu.
  • Evet kutu üstünde 499 ytl öneriliyor ancak satış yapan yerlere göre değişiyor telin fiyatı..
  • www.evdi.com.tr adlı site de ve mağazalarında bugünden itibaren her karta 399 ytl 6 taksit satılmaya başlanmış.Tabi paralel ithalatmı yoksa kvk garantilimi bilmiyorum.Verdiğim sitede mağaza adresleri var.Gidip sorulabilir.görülebilir.Tip güzel,ince,hafif,şarjı ne kadar gidiyor acaba?Birde müzik menüsü de kamera gibi yavaşmı?
  • buryun arkadaşlar

_____NOKIA 5310 XM  --  ANA BAŞLIK
  • n73 ve 5310

• resimler gözükmüyor :S

babam süpriz yaptı cumartesi alıyorum telefonu inş.
  • yine koydum inşallah gözükür

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.