Şimdi Ara

NOKIA 5310 XpressMusic ve W700i, W810i karşılaştırması!!! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
8.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yardımcı olabildiysem ne mutlu... msg konusunda tereddüt etmene hiç gerek yok tuş takımı gayet sessiz ve kullanımı kolay yarı yolda bırakmaz yani
    bende 6233 düşünmüştüm aslında ama yeni bi cihaz olması, boyutları ve 3.5mm kulaklık girişi aklımı çaldı... alırsan pişman olmazsın tahminimce tabii 6233ten sonra bunun dısarıya verdiği ses sinek vızıltısı gibi olur ama idare etmek lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: cakaoz

yardımcı olabildiysem ne mutlu... msg konusunda tereddüt etmene hiç gerek yok tuş takımı gayet sessiz ve kullanımı kolay yarı yolda bırakmaz yani
    bende 6233 düşünmüştüm aslında ama yeni bi cihaz olması, boyutları ve 3.5mm kulaklık girişi aklımı çaldı... alırsan pişman olmazsın tahminimce tabii 6233ten sonra bunun dısarıya verdiği ses sinek vızıltısı gibi olur ama idare etmek lazım

Artık içe dönük bi telefon almak istiyorum... Millet alıştı telefonuma... Yurtta alıp müzik seti niyetine kullananlar oluyo... Bi değişiklik zamanı bence.... Yardımcı oldun arkadaşım teşekkür ederim bilgiler için...

çıksın piyasaya alıcam...5310 da ikinci tel olur... 5310u yanımda taşısamda her zaman 6233 bir numara...

• quote:

Orjinalden alıntı: tek_korsan

quote:

Orjinalden alıntı: thompson

quote:

Orjinalden alıntı: tek_korsan

ee nede olsa o bir xpressmusic

hocam post kasmayalım lutfen

ne alaka... asıl post kasan sensin..

• quote:

kamerada diğer XpressMusic serisindeki ufak bi sorun sızmış evet arkadaşlar bununda kamerasının ortası kırmızı... gündüz pek belli olmuyor ama ampulle aydınlatılmış yerlerde bariz ortası kırmızı tartışmaya bile açmam bu konuyu

bu sorun e900de de var.ayrıca bir nokia n serisi modelde de bu sorunun olduğunu görmüştüm.ama neden böyle oluyor bilmiyorum.
  • Zaten telefonu yeterince pahalı satıyoruz, bide malzemeden çalalımda insanları adam akıllı kazıklayalım, akıllarını başlarından paralarını ceplerinden alalım mantığı... Nedeni ortada
  • 5310 almayı dusunuyodum vazgectim....inceleme ve yorumlar için sagolun arkadaşlar
  • neden vazgeçtiğini de bize anlatırmısın?
  • RDS'li radyosu var değil mi walkman tel'lerde olduğu gibi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bohem75

neden vazgeçtiğini de bize anlatırmısın?

çünkü SAR oranı yüksek geldi bana..internetten araştırdım 0.8 ün üstünde olması sakıncalı..5310un ki ise 1'in üzerinde..
    samsunglarda bile 0.4 lerde iken neden bu telefonda 1'in üzerinde anlamıyorum..gerçi bu oranın neye göre arttığını da bilmiyorum ama olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fever2006 -- 21 Şubat 2008; 13:17:49 >
  • arkadaşlar creative Ep-630 kulaklık aldım 5610 telefonuma hal böyle olunca biraz sony ericson walkman grubuna üzüldüm artık savunamayacaklar az önce komşudaki w610i ile 5610 'nu yeni aldığım creative ep-630 kulaklıkla test etme imkanı buldum ve tahmin ettiğimden fazlasıyla Nokia Artık n91 ile anılmayacak w610i 'nun megabass' lı özelliği 5610'nun classıc ekolayzır 'ını bile yakalayamadı . ona istinaden sony ericson'nun 2 mp. kameraları Nokia'nın 3 mp. cameralarına bedel diyen arkadaşlar 5610 sizi yanıltacak gerek foto gerek kulaklık + hoparlör sesi gerek camerası + estetik açısı bir sony ericsoncu olarak 5610 sonycilere suskunluk yaratacak bir cihaz yaptı

YENİ Nokia 5610 XpressMusic + creative Ep-630 kulaklık Daha ne isteyebilirim...

• merhaba arkadaşlar,

bu telefonun (5310) kamerasında otofokus varmı acaba?

(taze üyeyim )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasof -- 17 Mayıs 2008; 1:37:28 >
  • selamlar efenim..tam 1 hafta önce aldım 5310 u..müzik kalitesi iyi kamerasıda iyi eee 2 gb de hediye..tek sorunum batarya...buna karsı napabiliriz? bir yardım bekliorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: yasof

merhaba arkadaşlar,

(taze üyeyim )

Bu telefonu kamerası için alma.Fotoğrafların ortası bariz kırmızı ama biraz net.
  • quote:

Orjinalden alıntı: umut228

quote:

merhaba arkadaşlar,

(taze üyeyim )

Bu telefonu kamerası için alma.Fotoğrafların ortası bariz kırmızı ama biraz net.

3250 veya 5700 la karıştırmış olmayasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: vavuli

quote:

Orjinalden alıntı: umut228

quote:

merhaba arkadaşlar,

(taze üyeyim )

3250 veya 5700 la karıştırmış olmayasın

• hocam şimdi bişey sorucam.
    bende de w810i vardı.geçen gün benimle birlikte denize girdi.kurtaramadık.
    işte yeni bi telefon alıcam.walkman özelliği olması çok önemli olduğundan benim için yine aynı tarz bi telefon almayı düşünüyorum.5310 da işte gözüme çarptı çok şık duruyo bide nokia iyidir diyorum.ama w810 uma da resmen aşıktım ben.herşey vardı mükemmel ses,güzel dizayn.çok hoş kamera.sony ses kalitesi,pil süresi,sonrasında telefonu açmadan walkman ini çalıştırabilme.mükemmel özelliklerdi bunlar hatta 5310 u görene kadar aynısını almayı planlıyodum ama 5310 da aklımı çeldi az.yazılanlar ona da güzel.kamerası bi galiba.fiyatları hemen hemen aynı 350 civarıydı sanırsam.işte tek sorun 5310 un kamerası ve sar özelliğinin çok yüksek olması.günde en az yarım saat konuştuğum için yüksek radyasyon oranı canımı sıktı.şimdi bunlara göre ayrıntılı olarak ne tavsiye edersiniz izra bu başlıktada kafalar karışık sanki.w810 dan 5310 a geçen biri
    çok mu memnum kalır.ahh eski telefonum mu der.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolukabi -- 7 Ağustos 2008; 17:08:57 >

• 5310'u 2 aydır fln kullanıyorum. tek şey haricinde çok memnunum. telefonun üstündeki hoparlör yetersiz. yanında başka bi nokia xpress music ortalığı inletirken bunun sesi zar zor duyuluyor. aramalar durumunda çalan melodi için de aynı şey geçerli? ne dersiniz yapabileceğim bir şey var mı?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.