Şimdi Ara

Nokia 5320 benim incelemem (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Phenom55

6500 bundan çok daha iyidir... ses kalitesi hakkında bişey söyleyemem ama kamera vs. 5320den iidir.

bendede 5320 var samsunda heralde ikimizde var 5320 kimsenin elinde göremedim :)

incelemen çok doğru ama radyo fena değil kamerası vasat... symbianlar arasında en hızlılarından bende 1 yıldır kullanıyorum hala açok bir yavaşlama olmadı

K750 mi 5320 mi dersen k750 de kullandım ve zamanına göre dersek kesinlikle k750 hala şimdiki çoğu telefona rakip olabiri...

birde herkez çif led diyor ve biliyor ancak çif led değil tek led bu telefon arka kapağı açarsan alttakinin boya olduğunu görürsün ;)

6500s kesinlikle daha iyi.kamera carl zeiss çift led 3,2 mp.ve tasarım harika.ayrıca arkadaşlar karşılaştırdım ses yüksekliği 5320den daha iyi.

• Ben güncelleme, doğru bitrate ayarları ve doğru ekolayzır ile herkesin çok beğendiği bir dış ses elde ediyorum.Ayynı şekilde kulaklık sesindende fazlasıyla memnunum.Hem Sennheiser MX360 hemde aynı markanın CX200 kulaklıklarıyla kullanıyorum.Aynı yöntemlerle çok memnun kalıyorum.Çok pahalı bir mp3 çalarla karşılaştırma şansım olmadı.Bir kaç kex Creative Muvo ile karşılaştırabildim.Telefonumdan çok daha güzel ses aldım.Şu anda da iyiki almışım diyorum.Beni MP3 Playe taşıma derdinden kurtarıyor.Tek kusuru kamerasının iyi olmaması ama o da güncelleme ile idare edicek seviyeye geliyor.Symbianın kararsızlığı davası çok saçma anlayamadım bir türlü.Birde parmak izi tutması haricinde çok güzel telefon bence.He başka bir telefonla değiştirmek istermiydin derseniz; değiştireceğim tek telefon N81 olurdu.Hastayım o telefona

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.