Şimdi Ara

Nokia 5320 benim incelemem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    arkadaşlar benim k750'im vardı ve onu satıp bu telefonu yeni aldım işte düşüncelerim;

kesinlikle bekediğim gibi çıkmadı yani dışa verdiği ses hem çok az hemnde berbat. kulaklık ne kadar iyi olsada bu bir müzik telefonu ve bunu ondan beklemezdim. yani samsung e250 ller e benziyor tiz vs. yok doru düzgün.

eski k750'm dışarıya verilen müzik konusunda bundan katkat iyidir.
    ayrıca kamerada vasat yani hiç bir işe yaramıyor.
    k750 ile fotoğraf makinesiden güzel resimler çekebiliyordum. ancak bunun resimleri 6300'dan kötü

vede symbian işletim sistemi çok kararsız ve ne yapcağı beli olmuyor

kullanımı fena sayılmaz yani ekran çözünürlüğü ve renkler çok iyi ancak çektiği resimler nokianın ilk çıkan renkli telefonlarının ekranına benziyor renkler vs. vasat.

video hepsinde kötü 320px de 15 fps çekim yapıyor.

radyoda aynen çok az çekiyor. çok kötü.

bundan çok daha ucuz ve çoooook eski bir telefonun çok bütün bunları daha iyi yapmasına şaşırdım doğrusu.

ama aldım artık yapacak birşey yok ama çok üzgünüm keşke almasaydım yani bir türlü sevemedim ve bir daha asla nokia almam.

İçimizi bukadar kararttıktan sonra birazda iyi yönlerine baklım :)
    şarjı için tam birşey söyleyemiyeceğim ancak bugün bütün gün elimdeydi tel. Full'deydi saat şu anda 5 en üstteki bir çubuk gitmiş :)
    içinden 1gb kart çıkıyor
    ngage oyunlar dehşet :) hiç görmediğiniz grafikler
    yüksek çözünürlük ve kaliteli ekran renkler
    3g ve edge
    ne olursa olsun çif ledli 2mp kamera :)
    kaliteli kulaklıkları vvar ve 3.5mm
    mini usb
    symbian deneyimi
    güzel tasarım
    kolay ve hızlı güncelleme
    kolay ve hızlı kullanım :)

bu arada örnek bir kaç resim:
    İÇ MEKAN LEDSİZ

İÇ MEKAN LEDLİ

İÇ MEKAN ÖN KAMERA

DIŞ MEKAN

KARIŞIK FOTOLAR
    ÖN KAMERA

zoom yaptım

yakın çekim flaş

kafesi niyeyse pembe çekmeyi tercih etmiş

dışarı

led ve çiçek

Zİfiri karanlıkta çekim

mutfak flaş açık

yakın çekim flaş açık

KARAR SİZİN ;)

• kamera ve dışa verdiği ses dışında yazdıklarının hiçbiri gerçeği yansıtmıyor
  • ne demek istiyorsun?

kamera ve dışa verdiği ses dışında zaten birşey yokkki
  • quote:

Orjinalden alıntı: cmert

kamera ve dışa verdiği ses dışında yazdıklarının hiçbiri gerçeği yansıtmıyor

zaten fazla bişey yokki ben göremedim
  • hayırlı olsun
  • symbian işletim sistemi çok kararsız yazmışsın, ne kararsızlığı varmış çok merak ettim

quote:

Orjinalden alıntı: Serhatb55

ne demek istiyorsun?

kamera ve dışa verdiği ses dışında zaten birşey yokkki
  • sırf bunun için yazdığın şeyler gerçeği yansıtmıyor demenin alemi ney?

nyse teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    k750i vs w700i
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sırf o değil! radyo, video ve birkaç yazdığın şeye de katılmıyorum.
  • Öncelikle Hayırlı olsun güle güle kullan. İncelemen içinse resimlere yoğunluk vermişsin fazla bilgi olmadan ama telefonun resimlerini eklemeyi unutmuşsun en azından internetten kopyalayıp telefonun detaylı resimlerini koyabilirsin. Ayrıca eğer bi inceleme yapıyorsan eksi özellikleri sona bırak bir dahaki sefere ilk başta artı özelliklerini yaz. Açar açmaz kötü özellikleri görmek istemez insan kötüleme gibi oluyor direk böyle bakınca
  • inceleme için saol. şimdi iyice karasız kaldım. diğer bir başlıkta sormuştum ama yine sorayım: şimdi ben film izleyebilirmiyim ve altyazılı dizileri dvx formatında olanları izleyebilirmiyim?
    şarz süresi yeterli olurmu kaç saat izlerim? kaç dk. da şarj ediyor? kaç tane divx film izleyebilirim?
  • 6300 ile 5320 xm nin dış seslerini birebir karşılaştırma fırsatım oldu, dış ses olarak 6300bariz daha iyi. dış sesini bende pek beğenmiyorum 5320 nin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: metinT

inceleme için saol. şimdi iyice karasız kaldım. diğer bir başlıkta sormuştum ama yine sorayım: şimdi ben film izleyebilirmiyim ve altyazılı dizileri dvx formatında olanları izleyebilirmiyim?
    şarz süresi yeterli olurmu kaç saat izlerim? kaç dk. da şarj ediyor? kaç tane divx film izleyebilirim?

yaw arkadaşlar neden cevap yazmıyorsunuz?
  • film izleyebiilir alt yazılı filmleri divix formatında izlersin yanlız divx player yüklemen lazım forumda rahatlıkla codec'i ve playeri bulabilirsin. bunlar olmassa izleyemessin. ekran kalitesi çok yüksek olduğu için çok büyük olmasada kaliteli bir şekilde izlersin.

şarzı için ben birşey diyemem ancak bütün gün elimde tel 6 çubuktan iki çubuğa iniyor.
    1.5 2 saat arasında şarz oluyor ancak ben 3 saatten önce sağlıklı olsun diye çıkarmıyorum. film izlerken tabi şarz daha çok gider
  • öncelikle işletim sistemi açıklamana kesinlikle katılmıyorum
    kamera konusundada haksızzın
    ne yani 5 mp mi koysunlar
    bütün özelliklerin bi telefonda olması zor
    heleki bu fiyattaki bir telefonda
    +kamera bence yeterli
    ses konusunda haklısın
    bu iş için yapılmış bir telefonun daha fazla ses çıkarması gerekir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuzgun091 -- 17 Ekim 2008; 20:54:47 >
  • Symbian var diye 400 küsür Lira verilip alınabilecek bir telefon değil açıkçası, Nokia için vasat bir telefon.
  • quote:

film izleyebiilir alt yazılı filmleri divix formatında izlersin yanlız divx player yüklemen lazım forumda rahatlıkla codec'i ve playeri bulabilirsin. bunlar olmassa izleyemessin. ekran kalitesi çok yüksek olduğu için çok büyük olmasada kaliteli bir şekilde izlersin.

şarzı için ben birşey diyemem ancak bütün gün elimde tel 6 çubuktan iki çubuğa iniyor.
    1.5 2 saat arasında şarz oluyor ancak ben 3 saatten önce sağlıklı olsun diye çıkarmıyorum. film izlerken tabi şarz daha çok gider

peki kaç saat izlerim film? yani şarjının tam olduğunu düşün filme başladıktan sonra ne kadar sürede biter?
  • quote:

Orjinalden alıntı: metinT

quote:

film izleyebiilir alt yazılı filmleri divix formatında izlersin yanlız divx player yüklemen lazım forumda rahatlıkla codec'i ve playeri bulabilirsin. bunlar olmassa izleyemessin. ekran kalitesi çok yüksek olduğu için çok büyük olmasada kaliteli bir şekilde izlersin.

peki kaç saat izlerim film? yani şarjının tam olduğunu düşün filme başladıktan sonra ne kadar sürede biter?

Arkadaşım aynı soruyu 150 konuda birden soruyorsun, buna kimse tam değerlerinde yanıt veremez deneyip sen bulacaksın.

• sadece burada ve diğer bir başlıkta sordum. lütfen bilmiyorsan burnunu sokma. biliyorsanda tecrübelerini yazki bizde faydalanalım.
    ne yani ben şimdi önce alayım kaç yüz milyonluk telefonu bilip bilmeden sonra da elimde mi patlasın.
    benim derdim şu eğer işime yaramayacaksa ne diye alayım. uzun yolculuklarda izlerim diye düşünüyorum. yollarda uyuyamadığım için aşırı derecede canım sıkılıyor. yoksa teknoloji merkalısı birisi değilim. işimi görsün yeter gözüyle bakıyorum ben cep telefonlarına. eğer tatmin edici bir cevap alamayacaksam o zaman alırım 50 yltlik bir telefon o da bana yeter. anlatabildim mi acaba..
  • arkadaşım çok ii bir inceleme almayı düşünüyordum fotoları gördükten sonra vazgeçip 6500 slide aldım cok güzel bi tel bence hafıza kartını görmeme sorunu vardı onuda kapagın altında kameranın yanındaki kuçuk pimi kaldırarak hallettim
  • 6500 bundan çok daha iyidir... ses kalitesi hakkında bişey söyleyemem ama kamera vs. 5320den iidir.

bendede 5320 var samsunda heralde ikimizde var 5320 kimsenin elinde göremedim :)

incelemen çok doğru ama radyo fena değil kamerası vasat... symbianlar arasında en hızlılarından bende 1 yıldır kullanıyorum hala açok bir yavaşlama olmadı

K750 mi 5320 mi dersen k750 de kullandım ve zamanına göre dersek kesinlikle k750 hala şimdiki çoğu telefona rakip olabiri...

birde herkez çif led diyor ve biliyor ancak çif led değil tek led bu telefon arka kapağı açarsan alttakinin boya olduğunu görürsün ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phenom55 -- 26 Mayıs 2009; 16:59:23 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.