Selam arkadaşlar 3-4 hafta oluyo bu telefonu alalı java-s60 uygulamamalar kurdum bayaa uygulamaları hafıza kartına kurduğum halde telefon hafızasında uygulamanın boyutundan daha fazla bi yer yok oluyo telefonu aldığumda 80 mb olan boş hafıza şuan 35,5 mb telefon hafızası niçin sürekli doluyor bi bilginiz var mı şimdiden teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: barismanco
Selam arkadaşlar 3-4 hafta oluyo bu telefonu alalı java-s60 uygulamamalar kurdum bayaa uygulamaları hafıza kartına kurduğum halde telefon hafızasında uygulamanın boyutundan daha fazla bi yer yok oluyo telefonu aldığumda 80 mb olan boş hafıza şuan 35,5 mb telefon hafızası niçin sürekli doluyor bi bilginiz var mı şimdiden teşekkürler
menü -> seçenek -> hafıza bilgileri (altlarda) -> telefon hafızası buradan hafızanı neyin doldurduğunu görebilirsin.
bu arada bu tip uygulamaları telefon hafızasına kurarsan karttan kurduğundan daha hızlı yükler ve çalışır. ben karta sadece müzik, foto, video gibi şeyleri atıyorum..uygulamalar telefon hafızasına rahatlıkla sığıyor..
quote:
Orjinalden alıntı: alucard21
quote:
Orjinalden alıntı: barismanco
menü -> seçenek -> hafıza bilgileri (altlarda) -> telefon hafızası buradan hafızanı neyin doldurduğunu görebilirsin.
bu arada bu tip uygulamaları telefon hafızasına kurarsan karttan kurduğundan daha hızlı yükler ve çalışır. ben karta sadece müzik, foto, video gibi şeyleri atıyorum..uygulamalar telefon hafızasına rahatlıkla sığıyor..
Aynen öyle...Telefonun hafızası uygulamalar için gayet yeterli ve sağlıklı olucaktır.Hafıza kartını daha çok depolama için kullanmalısınız.
sorunum da işte bu telefona atsam uygulamaları zaten bu kadar yer kaplayacak dediğiniz gibi hafıza bilgilerine baktım karta kurduğum sis uygulamalar 39 mb kaplıyo ama telefona bişi kurmadım gene sis uygulamalar 50 mb yer kaplıyo olayı çözemedim
dostum programların setuplarını telefonda bir yere mi atıyorsun veya bluetooth ile alıyorsan mesaj hafızası olarak telefon mu seçili bir kontrol et bir de uygulama yüklerken dikkat et telefon hafızasında boş kalan kısımda çok az değişme olması lazım umarım çözersin