Şimdi Ara

Nokia E71 Whatsapp sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
7.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Dün gece nokia e71 modeli telefonuma whatsapp kurdum ve kullanmaya başladım. Hiçbir şekilde wirelessa bağlanmadan yada bana ne ile bağlanacağımı sormadan program açıldı ve chatleştim. Daha sonra farkettim ki turkcell internetten veri kullanımı yapmışım ve 5 liralık faturama yansımış. Evde wireless var ancak turkcell internet ile bağlanıyor nasıl halledeceğim arkadaşlar bu sorunu. Wireless olmadan bağlanamamak istiyorum bunu halledebilir miyiz ?

• iphone ipad konusunyla alakası ne?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifesGood®

Merhaba arkadaşlar. Dün gece nokia e71 modeli telefonuma whatsapp kurdum ve kullanmaya başladım. Hiçbir şekilde wirelessa bağlanmadan yada bana ne ile bağlanacağımı sormadan program açıldı ve chatleştim. Daha sonra farkettim ki turkcell internetten veri kullanımı yapmışım ve 5 liralık faturama yansımış. Evde wireless var ancak turkcell internet ile bağlanıyor nasıl halledeceğim arkadaşlar bu sorunu. Wireless olmadan bağlanamamak istiyorum bunu halledebilir miyiz ?

tanımlı erişim noktalarını silerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ops çok başka bir yere açmışım farkında olmadan. Özür dilerim adminlerden ricam hemen ceza vermek yerine konumu doğru yere taşıyabilirler mi ? Bu sorunu çözmem gerekiyor.
  • Konun silinmeden yardımcı olayım,
    bağlantı da erişim önceliği diye bir şey vardı orda kablosuz ağ ve hücresel var ordan kablosuz ağı seç ve katılımı soru seç sonra evindeki wifiyi bulup girebilirsin
  • Teşekkürler arkadaşlar dediklerinizi uyguladım. Ağ katılımını sor yaptım ve önceliği kablosuz ağ- hücresel olarak değiştirdim. Ona rağmen wireless falan sormadı. Bir gariplik var bakalım bir şekilde halletmeye çalışacağım olmadı sileceğim. Sağ olun tekrar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifesGood®

Merhaba arkadaşlar. Dün gece nokia e71 modeli telefonuma whatsapp kurdum ve kullanmaya başladım. Hiçbir şekilde wirelessa bağlanmadan yada bana ne ile bağlanacağımı sormadan program açıldı ve chatleştim. Daha sonra farkettim ki turkcell internetten veri kullanımı yapmışım ve 5 liralık faturama yansımış. Evde wireless var ancak turkcell internet ile bağlanıyor nasıl halledeceğim arkadaşlar bu sorunu. Wireless olmadan bağlanamamak istiyorum bunu halledebilir miyiz ?

bende de eskiden nokia 5800 vardı ve wifi olsa bile garip bir şekilde her zaman öncelikle hücreselden bağlanmaya çalışırdı. biryerlerde bir parametresi vardı, onu ayarladığımsa wifi mi hücresel mi bağlanayım gibi soruyordu, her seferinde seçmek zorunda kalıyordum. sormasın istersen direk hücresele dalıyor malesef. yani iphone da wifi öncelikken symbian da hücresel öncelik.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia E5 whatsapp sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler beyinsis yorumun için. Sorunu hallettim telefonun bağlantı bölümünden 2 ayar yapmam gerekti. Öyle ayarlanmış ki neredeyse nokia ile turkcell ortak çalışmış diye düşündüm. '' Gerektiği her zaman '' turkcell internete sormadan bağlanma seçeneği gibi bir seçenek vardı...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.