Şimdi Ara

## ♪♪ Nokia 5530 XpressMusic İncelemesi ♪♪ ## (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.246
Cevap
0
Favori
235.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar forum da yeniyim de . Bi sorum olacktı benim . Acaba 5800 için olan uygulamalar 5530'da da kullanılabiliyor mu ?
    Tema, oyun, programlar vs ...
    Şimdiden çok teşekkürler ...

:-)

?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daglaraydin -- 24 Eylül 2009; 15:25:35 >
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xéon

quote:

Orijinalden alıntı: ra hmetli

quote:

Orijinalden alıntı: TheElder

quote:

Bugün biraz gezinti yaptım. Bi kaç mağazaya da 5530'un fiyatını sordum. En ucuz 560 TL, 12 ay taksit, ayda 46 TLye buldum. Sizce bu fiyat nasıl arkadaşlar ?

Nette çok araştırdım, en ucuz 12 ay 48 TL buldum.

560 12 taksitli fiyatı bence gayet güzel Ben de cuma veya cumartesi günü İstanbul'dan bu ürünü alacağım. Sana bu 560 liralık fiyatı veren yer İstanbulda mı? Eğer İstanbulda ise, hangi mağaza? :)

Ayrıca yine İstanbulda en uygun fiyata nerede bulabilirim bu ürünü? (Aslında 560 şuan için uygun bir fiyat gibi, ama daha uygun bir fiyata da "hayır" demem tabii ki)

Dipnot: Taksitle değil, peşin alacağım. Şuan İstanbulda bulunamadığım için ne yazık ki fiyat araştırması yapamadım :( :(

Bursada buldum dostum.

Turkcell'in kendisine ait mağazalarında bulunmuyor telefon. Ama Turkcell'e bağlı dükkan-telekom vs. yerlerde bulunuyor. Bir yerde 550 TL 10 taksit yapalım dediler, bana uymadığı için kabuletmedim. 560 TL 12 ay taksit bana uydu ve kartını aldım adamın bi kaç gün sonra gidicem almaya.

Peşin alıcaksan kesinlikle pazarlık yap, ben pazarlık yapmadığım halde taksitli fiyatı 10 TL indirdiler. Peşin aldığında 30-40 TL indirim yaparlar. Belki daha fazla bile yapabilirler.

Hayırlı olsun.

Bende bu telefondan alacağımda fiyatta ciddi bir düşüş olurmu? Annem 1 ay daha bekle diyoda.

30 eylülden sonra ötv indirimi kalkıyor. O yüzden fiyatlarında düşme yerine bir artma söz konusu olucak diye planlanıyor.

quote:

Arkadaşlar forum da yeniyim de . Bi sorum olacktı benim . Acaba 5800 için olan uygulamalar 5530'da da kullanılabiliyor mu ?
    Tema, oyun, programlar vs ...
    Şimdiden çok teşekkürler ...

Dostum aynı soruyu ben sordum bi kaç gün önce.

Benim kafamda tasarladığım şu: 5800'ın ekranı daha büyük olduğundan, 5530'un ekranında oyunlar biraz zor oynanır.

Ama kullanan arkadaşlar sorun olmaz dedi.

• Alacağınız telefonun çalıntı yada ne olduğunu öğrenmek istiyorsanız almadan benimle irtibat sağlayınız, paranız güvende, içiniz rahat olsun.

eren_balll@hotmail.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: xsw

Dün yeni yazılım çıktı v11 indirip phoenix ile yükleyin.

Firmware Update Nokia 5530 XpressMusic RM-504 EUROPE 11.0.054 v2.0
    Major Data Package v2.00 MCU SW 11.0.054
    File Name : RM-504_EUROPE_11.0.054_v2.0.exe
    Published 21/09/2009 Size 212.05 MB
    EUROPE - Phones -> 5530 XpressMusic

http://linkcrypt.ws/dir/nj86hb1uxuv0ttf

Arkadaşlar Phoenix ile v 11 sürümünü yükledim. Telefonda bariz performans arttı. Kesinlikle yükleyin. Windows 7 ile pc suite kaldırmadan yükledim ve herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Aşağıdaki adresten nasıl yüklendiğine ve gerekli dosyalara bakabilirsiniz.

http://nokia-firmware.blogspot.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halisakal -- 24 Eylül 2009; 16:48:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: neophron83

quote:

Orijinalden alıntı: xsw

Dün yeni yazılım çıktı v11 indirip phoenix ile yükleyin.

Firmware Update Nokia 5530 XpressMusic RM-504 EUROPE 11.0.054 v2.0
    Major Data Package v2.00 MCU SW 11.0.054
    File Name : RM-504_EUROPE_11.0.054_v2.0.exe
    Published 21/09/2009 Size 212.05 MB
    EUROPE - Phones -> 5530 XpressMusic

http://linkcrypt.ws/dir/nj86hb1uxuv0ttf

Arkadaşlar Phoenix ile v 11 sürümünü yükledim. Telefonda bariz performans arttı. Kesinlikle yükleyin. Windows 7 ile pc suite kaldırmadan yükledim ve herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Aşağıdaki adresten nasıl yüklendiğine ve gerekli dosyalara bakabilirsiniz.

http://nokia-firmware.blogspot.com/

dostum rehber ya da telefon içindeki programlarda kayıp oluyor mu?

• PC Suite kullanarak yedekleme yaptım. Ayarlar mesajlar ve rehberi.. Firmware yükledikten sonra tek tuşla geri getirdim. Yedekleme yapmalısınız. Yoksa bilgileriniz uçar. Ayrıca telefonun dosya yöneticisi yedekle bölümünden de hafıza kartına yedekleme yapabilirsiniz. Ben ordan yapmadım çünkü hafıza kartına da format attım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: thugpassion

ben alır almaz bu versiyonu yükletmiştim ne değişiklik var bilmiyorum ama yazlımla ilgili şaun bir problem görmüyorum telefonda bişey diyecem arkadaşlar burası yerimi bilmiyorumda düzgün çalışan bir msn var mı kuran arkadaşlar varmı 5530 a bulamadım bir türlü hemde wirelesda da kullanbiliyormuyuz acaba msni

nimbuzz veya slick kullanabilirsin.

http://www.nimbuzz.com/tr
    http://www.lonelycatgames.com/?app=slick

teşekkürler dostum

• Yarın Allah nasip ederse alıcam 5530'umu.

Bu güncelleme denilen şeyde bi yardımcı olursunuz artık :)
  • quote:

Yarın Allah nasip ederse alıcam 5530'umu.

Bu güncelleme denilen şeyde bi yardımcı olursunuz artık :)

al hocam yakışır çok dikkat çeken bir telefon 3g haricindede herşey var zaten 3gye gerek yok ya wifi var yada normal internetten bağlanabiliyorsun güncellemede uygulama eklemede basit telefonu alınca anlıyorsun teknoloji baya ilerlemiş
  • İnceleme için teşekkürler Yaza doğru alabilirim çok hoşuma gitti.
  • 5800 ile ekran farkını görmek isteyenler için resim sadece 7mm uzunluk farkı var, ayrıca yeni gördüm kulaklık üzerinden şarkı değiştirebiliyoruz.

## ♪♪ Nokia 5530 XpressMusic İncelemesi ♪♪ ##

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halisakal -- 25 Eylül 2009; 0:34:49 >
  • telefonu alan varsa yada alacak olan kendimce tavsiyeler verim dedim

1- öncelikle pili az gevşek arkadaşlar pilin tam arkasına ufak bir yapşkan kağıtla telefon kütük gibi oluyor gram ses gelmiyor.
    2- arka kapak çabuk çizilebiliyor arka kapak birşey kaplamaya uygun siyah telefonu olanlar için konuşuyorum 10 numara siyah güzel bir şey kaplayabilirseniz acaip havası oluyor ön cama gelince ben halen çıkartmadım bantı oda artık size kalmış.
    3- mesaj yazarken sıkıntı yaşayan arkadaşlar hızlı yazdıkça yavaşlıyor türkçe karakterlere gelince takılmalar oluyor ve mesaj uzadıkçada takılma oluyorsa yazma dilini ingilizce yapacaksınız baya bir hızlanıyor
    4-telefonun hızından şikayetçiyseniz öncelikle ayarlar-kişisel-temalar-genel den seçtiğiniz temanın üzerine gelin seçeneklerden tema efeklerini kaldırın baya bir hızlanıyor ve ayarlar-telefon-dokunma girişin den yazma hızını hızlı yada çok hızlı yapabilirsiniz
    5- pilide ilk olarak yok 12 saat filan gereksiz yere doldurumayın zaten pil biraz dolu geliyor eskide kalmış o işler kullanma kılavuzundada yazıyor dolar dolmaz şarjdan çekin diyor zaten direk bilir kişiyede sordum nokia servisden bende bizzat ölede yaptım ve şarj yavaş yavaş süresi uzuyor ortalama 3 gün ilk alıdığınızda 1-1.5 gün giderse korkmayın çok kurcalamaktan olacak o kadar
    6- güncelleme işinide gelince bilgisayardan değil wifiden yaparsanız sağlam interneti olan bir yerden yaparsınız kontrol edin varsa güncellemesi yapın yedekleme almanıza gerek kalmadan update yapıyor ama yinede yedeklemenizi alın ne olur ne olmaz
    7- önerebileceğim programalar;
    a- hem wifide hem turkcel (diğer) internetle bağlanabilen msn programı neophron83 arkadaşımızında önerdiği "slick" kurdum denedim super görüntüsü kullanışı
    b- indirmeden kesinlikle ovi mağaza eklentisini kurun ücretsiz bir sürü program var kurabiliyorsunuz.
    c- nokia photo browser 3dli animationlu bir resim galeri programı yükleyin görün derim super birşey
    d- phone torch buada el feneri ister ön ekranı ister arkadaki ledi yakabiliyorsunuz led mükemmel aydınlatıyor el feneri halt ettmiş
    e- oyun öneremiyorum dokumatik ekranda ne kadar zevk alabilirsiniz bilmem

umarım işinize yarar bilgiler vermişimdir

• oyun olarak FB twisted (sensörle çalışıyor) birde Block Go deneyin süper..

http://net+load.in/dateifbzNbIBhFF/FB_Twisted_v0.2_SENSOR_FW.sisx.htm

Block GO ovi store üzerinden ücretsiz indirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halisakal -- 25 Eylül 2009; 0:52:59 >

• Bu yeni versiyon henüz Nokia PC Suite ile arattığımızda görünmüyor arkadaşlar..

Yeni versiyonun farklarını sayabilecek biri var mı acaba?.. Yani değer mi hemen kurmaya yoksa kendi yazılımı ile yüklemeyi bekleyelim mi?..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bynedim

Bu yeni versiyon henüz Nokia PC Suite ile arattığımızda görünmüyor arkadaşlar..

Yeni versiyonun farklarını sayabilecek biri var mı acaba?.. Yani değer mi hemen kurmaya yoksa kendi yazılımı ile yüklemeyi bekleyelim mi?..

Çok program kurunca ana menudeki açma kapama tema efekti ve resimli kişilerin olduğu contact bar kasıyodu yani yavaştı bende, bide malum şarj gösterge çubukları 2 çubuk birden düşüyodu uzun kullanımdan sonra. Bunlar düzeltilmiş. Kullandıkça farkına varıyorum. Dokunmatik daha da hassas ve reset sorunu kalmadı. Benim telefon çok kurcalayınca ve wi-fi kasınca reset atıyodu otomatik kendi kendine ara sıra. Şuan kastırıyorum sabahtan beri ama banamısın demiyor. Taş gibi oldu yeni yazılımla birlikte. Kesinlikle kurun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halisakal -- 25 Eylül 2009; 1:37:23 >

• s60v5 için dokunmatik solitaire

http://net+load.in/datei9kOxAhuHWa/solitaire_s60_5_0_v_1_1_0_selfs.sis.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halisakal -- 25 Eylül 2009; 2:46:45 >

• gayet iyi bilgilerdi teşekkürlerr

quote:

Orijinalden alıntı: thugpassion

telefonu alan varsa yada alacak olan kendimce tavsiyeler verim dedim

1- öncelikle pili az gevşek arkadaşlar pilin tam arkasına ufak bir yapşkan kağıtla telefon kütük gibi oluyor gram ses gelmiyor.
    2- arka kapak çabuk çizilebiliyor arka kapak birşey kaplamaya uygun siyah telefonu olanlar için konuşuyorum 10 numara siyah güzel bir şey kaplayabilirseniz acaip havası oluyor ön cama gelince ben halen çıkartmadım bantı oda artık size kalmış.
    3- mesaj yazarken sıkıntı yaşayan arkadaşlar hızlı yazdıkça yavaşlıyor türkçe karakterlere gelince takılmalar oluyor ve mesaj uzadıkçada takılma oluyorsa yazma dilini ingilizce yapacaksınız baya bir hızlanıyor
    4-telefonun hızından şikayetçiyseniz öncelikle ayarlar-kişisel-temalar-genel den seçtiğiniz temanın üzerine gelin seçeneklerden tema efeklerini kaldırın baya bir hızlanıyor ve ayarlar-telefon-dokunma girişin den yazma hızını hızlı yada çok hızlı yapabilirsiniz
    5- pilide ilk olarak yok 12 saat filan gereksiz yere doldurumayın zaten pil biraz dolu geliyor eskide kalmış o işler kullanma kılavuzundada yazıyor dolar dolmaz şarjdan çekin diyor zaten direk bilir kişiyede sordum nokia servisden bende bizzat ölede yaptım ve şarj yavaş yavaş süresi uzuyor ortalama 3 gün ilk alıdığınızda 1-1.5 gün giderse korkmayın çok kurcalamaktan olacak o kadar
    6- güncelleme işinide gelince bilgisayardan değil wifiden yaparsanız sağlam interneti olan bir yerden yaparsınız kontrol edin varsa güncellemesi yapın yedekleme almanıza gerek kalmadan update yapıyor ama yinede yedeklemenizi alın ne olur ne olmaz
    7- önerebileceğim programalar;
    a- hem wifide hem turkcel (diğer) internetle bağlanabilen msn programı neophron83 arkadaşımızında önerdiği "slick" kurdum denedim super görüntüsü kullanışı
    b- indirmeden kesinlikle ovi mağaza eklentisini kurun ücretsiz bir sürü program var kurabiliyorsunuz.
    c- nokia photo browser 3dli animationlu bir resim galeri programı yükleyin görün derim super birşey
    d- phone torch buada el feneri ister ön ekranı ister arkadaki ledi yakabiliyorsunuz led mükemmel aydınlatıyor el feneri halt ettmiş
    e- oyun öneremiyorum dokumatik ekranda ne kadar zevk alabilirsiniz bilmem

umarım işinize yarar bilgiler vermişimdir

• quote:

5800 ile ekran farkını görmek isteyenler için resim sadece 7mm uzunluk farkı var, ayrıca yeni gördüm kulaklık üzerinden şarkı değiştirebiliyoruz.

Ekranın küçük olmasının bir avantajı var; pil daha çok gidiyor. Ama burada görüyoruzki okadarda büyük bir fark yok.

Acaba daha güçlü bir pil takabilir miyiz bu alete ?

• dün telefonu inceleme fırsatım oldu.sadece boydan değil, enden de fark var. bir dokunmatik telefon için ekranı bayağı küçük geldi bana. elle kullanımı pek rahat olmayabilir...
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.