Şimdi Ara

## ♪♪ Nokia 5530 XpressMusic İncelemesi ♪♪ ## (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.246
Cevap
0
Favori
235.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: uA006

@FirstClass

neresinde yazıyor nokia, ben bulamadım.. şu an yanımda değil ama sırf bu yorumun için istanbula gidince bir daha inceleyeceğim kulaklığı :)

Üzerindeki kırmızı silikon parçanın üzerinde nokia yazıyor.
  • arkadaşlar en son mesajımı yazdıktan bu yana 2 kere resetlenme oldu telefonda bu sorun nası çözülebilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: musti1326

arkadaşlar en son mesajımı yazdıktan bu yana 2 kere resetlenme oldu telefonda bu sorun nası çözülebilir?

aynı sorun bendede vardı soft format attım düzeldi.soft format için *#7370# yaz ama yedek almayı unutma teldeki herşey siliniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bynedim

quote:

Orijinalden alıntı: Gürcan34

Dün aldığımız 5530 ile bir türlü evin kablosuz internetine bağlanamadım.
    Acaba yapmamız gereken farklı bir ayar var mı ?

Kablosuz LAN / Seçenekler / Ayarlar / Seçenekler / Gelişmiş Ayarlar'a girin ve Otomatik Yapılandırma Kapalı ise Etkin olarak belirleyin..

Bunun dışında da farklı modemlerde deneyin, diğer modemlere bağlı ancak sadece sizin modeme bağlanamıyorsa şifrelemenizde veya varsa filtrelemenizde modeminiz yani bilgisayarınız üzerinden ayarlama yapmanız gereklidir.. Şifreyi ve tüm filtrelemeleri kaldırıp bağlanmayı deneyin, yine bağlanmazsa telefonunuzda bağlanırsa ise cümlemin başında belirttiğim şekilde modem ayarlarınızda uyumsuzluk vardır..

Teşekkürler sorun çözüldü
    Fakat yeni bir sorunum var.
    Telefona gelen herhangi bir arama kaydedilmiyor veya telefona gelen mesajlar telefonu açıp kapatmadan bana ulaşmıyor :S
    Her türlü şey idenedim fakat bi sonuç yok acaba problem ne olabilir.
    Edit: Soft formatla problem çözüldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gürcan34 -- 30 Ekim 2009; 10:53:44 >

• hepsiburada dan aldığım 5800 üm geldi. değinildiği üzere telefon muhteşem ama gelen kulaklık berbat! mutlaka kaliteli bir kulaklıkla deneyin ve farkı duyun. eskiden bir cx 300 kullanıcısı olarak indirimdeyken şu kulaklığı 26 liraya almıştım ve gayet memnunum. ama ne yazık ki indirimi bitmiş. ve 43 e çıkmış. yurtdışı sitelerden senheiser getirmeye uğraşamam diyorsanız gene de tavsiye ederim.

http://www.hepsiburada.com/cresyn-e630dl-kulakici-kulaklik-siyah-krom/productDetails.aspx?categoryid=520&productid=bd850923

• Arkadaşlar kulaklıkla müzik dinlerken kulaklığı çıkardığımızda direk sesi dışarı veriyor bunu engellemenin bir yolu yok mu başka müzik çalar programlarıyla falan? Siz telefonun kendi müzik çalarını mı kullanıyosunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: devilsadvocate

hepsiburada dan aldığım 5800 üm geldi. değinildiği üzere telefon muhteşem ama gelen kulaklık berbat! mutlaka kaliteli bir kulaklıkla deneyin ve farkı duyun. eskiden bir cx 300 kullanıcısı olarak indirimdeyken şu kulaklığı 26 liraya almıştım ve gayet memnunum. ama ne yazık ki indirimi bitmiş. ve 43 e çıkmış. yurtdışı sitelerden senheiser getirmeye uğraşamam diyorsanız gene de tavsiye ederim.

http://www.hepsiburada.com/cresyn-e630dl-kulakici-kulaklik-siyah-krom/productDetails.aspx?categoryid=520&productid=bd850923

yeni telefonun hayırlı olsun.

kulaklık güzel ama asimetrik. ben simetrik kullanıyorum, diğeri ters geliyor. önerdiğin başka simetrik kulaklık var mı buna benzeyen??

• quote:

Orijinalden alıntı: uA006

quote:

Orijinalden alıntı: devilsadvocate

hepsiburada dan aldığım 5800 üm geldi. değinildiği üzere telefon muhteşem ama gelen kulaklık berbat! mutlaka kaliteli bir kulaklıkla deneyin ve farkı duyun. eskiden bir cx 300 kullanıcısı olarak indirimdeyken şu kulaklığı 26 liraya almıştım ve gayet memnunum. ama ne yazık ki indirimi bitmiş. ve 43 e çıkmış. yurtdışı sitelerden senheiser getirmeye uğraşamam diyorsanız gene de tavsiye ederim.

yeni telefonun hayırlı olsun.

kulaklık güzel ama asimetrik. ben simetrik kullanıyorum, diğeri ters geliyor. önerdiğin başka simetrik kulaklık var mı buna benzeyen??

ben her iki türü de kullanıyorum ama asimetrik sağ kulaklığı boynun arkasından dolaşma imkanı verdiği için daha rahat ediyorum. tabi herkesin tercihi farklı olur:) dediğim gibi senhhesier cx300 kullandım yaklaşık 2 sene gayet memnundum eminim yeni serileri de çok başarılıdır her türlü tavsiye ederim. creative ep 630 dinlemedim ama dinleyenler genelde memnun. ama şu an kullandığım 20 küsür liraya aldığım cresyn kulaklık şaşırtıcı derecede başarılı kulağa iyi oturuyor ve izolasyonu sağlam. eminim başka fikri olan da vardır.en iyisi kulaklık topiğini incele derim:)

• nette biraz bakınıp bikaç tema oyun vs buldum, onları da burda paylaşıyım dedim.. çoğu 5530 uyumludur, denenmiştir, kendi uploadımdır.

http://hotfile.com/dl/16192780/2c5faf5/5530_Xpress_Music_by_uA006.zip.html

duvar kağıdı, oyun, birkaç program (msn, tarayıcı vs), tema, zil sesi var içinde..
  • bu gün kuzenimle electroworld e gittik ve baya düsündük kendisine 5530 almasını söledim tavsiye ettim ama ordaki adamlarla konustu baya bi sonuçta 5800 aldı kendin bilirsin dedim bu forumları da okuttum ona ben 5530 alcağımı söledim ama çok pahalı 5800 düstükce düsüyor benimde 5800 alma imkanım olabilir.
  • arkadaşlar peki videoları nasıl convert edip kullanıyoruz?
  • Kulaklık araştırması yapan arkadaşların dikkatineArkadaşlar ben 2 yıldır philips shs 3200(http://www.hepsiburada.com/philips-shs-3200-kulaklik-ici/productDetails.aspx?categoryid=520&productid=bd84119) kullanıyordum.Çok memnundum.Fakat 1 yıl önce bass ı patladı yinede kullanmaya devam ettim.Zaten kablasu falan çok sağlamdı.Yani makul fiyata kaliteli bir kulaklık almak isteyenlere tavsiye edebilirim.
    Bende bu aralar yeni bi kulaklık almayı düşünüyorum yine philips shs 4700(http://www.hepsiburada.com/philips-shs-4700-kulaklik-kulak-ici-/productDetails.aspx?categoryid=520&productid=bd84123).Aslında ben bu kulaklıgı 4 senedir falan takip ediyorum ilk çıktığı zamanlarda fiyatı 75
    lira civarıydı fakat şu an fiyatı çok makul kullananların incelemelerine görede tek kötü yönü sesi biraz dışarı veriyormuş.Neyse 5530 um gelsinde
    duruma göre belki bu kulaklığı alabilirim.

• süperr
  • telefon bimekste 590 tl olmuş 5530'yn indirimde olan mağzasını bilen warmı warsa yardımcı olabilirmi almayı çok istiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrHcr

Kulaklık araştırması yapan arkadaşların dikkatineArkadaşlar ben 2 yıldır philips shs 3200(http://www.hepsiburada.com/philips-shs-3200-kulaklik-ici/productDetails.aspx?categoryid=520&productid=bd84119) kullanıyordum.Çok memnundum.Fakat 1 yıl önce bass ı patladı yinede kullanmaya devam ettim.Zaten kablasu falan çok sağlamdı.Yani makul fiyata kaliteli bir kulaklık almak isteyenlere tavsiye edebilirim.
    Bende bu aralar yeni bi kulaklık almayı düşünüyorum yine philips shs 4700(http://www.hepsiburada.com/philips-shs-4700-kulaklik-kulak-ici-/productDetails.aspx?categoryid=520&productid=bd84123).Aslında ben bu kulaklıgı 4 senedir falan takip ediyorum ilk çıktığı zamanlarda fiyatı 75
    lira civarıydı fakat şu an fiyatı çok makul kullananların incelemelerine görede tek kötü yönü sesi biraz dışarı veriyormuş.Neyse 5530 um gelsinde
    duruma göre belki bu kulaklığı alabilirim.

Kardeş ilk kulaklık için bişey diyemiycem ama alttaki kulaklıktan alalı 1 seneden fazla oluyor.Gösterilen fiyattan daha ucuza almıştım ama nerden aldığımı ve kaça aldığımı tam hatırlamıyorum.Sanırım 17 tl idi.Kalite olarak gayet güzel ama sesi dışarı veriyor gerçekten.Bas kalitesi 5530 un kendi kulaklığından iyi diyebilirim ama dışarı verme konusu olduğu için tam alamıyorsunuz bası.Umarım yardımcı olabilmişimdir.

• Burası 5800 değil 5530 XM topiği, o yüzden 5800 konusunu okursan o cihaz hakkında daha net fikir sahibi olabilirsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: KIDD

Arkadaşlar kulaklıkla müzik dinlerken kulaklığı çıkardığımızda direk sesi dışarı veriyor bunu engellemenin bir yolu yok mu başka müzik çalar programlarıyla falan? Siz telefonun kendi müzik çalarını mı kullanıyosunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FirstClass

orda Anıl mı yazıor bana mı öle geldi kanka olduumuzu bilmiodum eklemişsin beni en başa

• kılıf alan var mı hiç?? ben gittigidiyordan 13,50tlye aldım bi tane, ama biraz dar geldi. sordum satıcıya, normal o açılır dedi. kılıf kullanan varsa tecrübelerini paylaşabilir mi acaba??
  • her_türlü cevabın için teşekkür ederim
    quote:

aynı sorun bendede vardı soft format attım düzeldi.soft format için *#7370# yaz ama yedek almayı unutma teldeki herşey siliniyor.

bir reset daha yaşarsam deneyeceğim kesinlikle şu an bi sorun yok maşallah :)
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.