Şimdi Ara

## ♪♪ Nokia 5530 XpressMusic İncelemesi ♪♪ ## (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.246
Cevap
0
Favori
235.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • işte arkadasLar size mükemmeL bir uyguLama iphone' daki tuş kilidi kendim denedim mükemmel bir şekilde çalışıor we hassasiyetini fln ayarLayabiliorsunuz kaydırmanın Link weriorum
    İ-phone tarzı bir tuş kilitleme programı

http://rapidshare.com/files/239197917/nunclock_by_brknsmnc.ra

İndiriLen dosyanın içinde 3 tane dosya war .Bir tane resim 2 tanede program.Nunlock1 we Nunlock2 ben denedım nunlock 1 calısmıor .Nunlock 2' yi tele atıp kurun we uygulamalarda en aşşagıda apple dosyası cıkıor oradan hassasiyeti fln ayarlayabiliorsunuz

YükLeyin we Görün... İİ eğLenceler

• Linkte bi hata oLmus özr DiLerm Repidserden indirceksiniz burda tabe repidserin orjinalini yazınız
  • samsungun 5233wi-fi li modeli ve nokia 5530 xm arasında çok kaldım arkadaşlar karşılaştırma yapabilirmiyiz bi bu iki telefonu ? sizce hangisini alalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: fofeng87

samsungun 5233wi-fi li modeli ve nokia 5530 xm arasında çok kaldım arkadaşlar karşılaştırma yapabilirmiyiz bi bu iki telefonu ? sizce hangisini alalım

samsung;
    240x400 piksel / 262.144 renk
    2 gb hafıza kartıyla geliyor

nokia 5530;
    320x640 / 16 milyon renk
    4 gb hafıza kartıyla geliyor

ikisinde de 3g yok.

samsung sanırım 450 tl fln, 5530 da 500. ben olsam 5530 alırdım..
  • fofeng87 arkadaş benim babam 5233 kullanıyor ama wi-fi siz olanını.Wi-fi li olanı babam aldıktan 1 hafta sonra çıktı.Eğer
    babam alacağı zaman wi-fi li olanı piyasada olsaydı onu aldırırdım babama fakat olmadığı için bunu aldırdım.5233 ile 5233 wi-fi
    arasında sadece wi-fi ve kalem farkı var sanırım.Onun için 5233 hakkında az çok bilgi verebilirim ve 5530 ile kıyaslıya bilirim.
    5233 benim kullanma imkanı bulduğum ilk dokunmatik telefon.Dokunmatiği genel olarak iyi fakat nadirde olsa insanı sinirlendirdiği oluyor.
    Belki kalemle bu kullanımı biraz daha kolaylaşmıştır.Kinetic scrolling var fakat kullanırken bazen istemediğn halde menülere falan girebiliyor.
    Yinede dokunmatiği kullanılabilir diyebilrim.Belli süre kullandıktan sonra sıkıcı oluyor telefon ne de olsa symbian lı değil.5233 wi-fi de
    wi-fi olduğu için sıkıcılığı bir nebzede olsa giderilmiş olabilir.Bunun dışında telefon hızlı kullanmaya çalışırsan anlık duraklamalar yapabiliyor
    ben 5530 un işlemcisinin herhalikarda 5233 den daha hızlı olduğuna eminim.Ahize sesi ve ses performansı fena sağılmaz ama onlarda kesinlille
    5530 dan daha iyi değil.Yanında gelen kulaklığı çok kötü ve elbette jak girişi 3.5 mm değil.Dolayısılla ses konusundada 5530.Bir de şu batarya
    hikayesi varki benim babam çok fazla telefon kullanmamasına rağmen değil 800 saat 400 saat bile gitmiyor.Yani batarya konusundada 5530 dan
    farkı yoktur muhtemelen.Ekran çzünürlüğü ise iyi diyebilirim fakat 5530 un ekran çözünürlüğünün 640*360 olduğunuda hatırlatmak isterim.
    Fotoğraf kalitesi ise çok iyi değil ama 5530 unda pek farkı yok.
    İlk başta bende 5233 çıktığında çok sevinmiştim işte tam istediğim gibi bir telefon demiştim wi-fi side var demiştim ama müzük telefonu olmayışı
    symbian olmayışı vede 800 saa batarya süresinin hikaye çıkması beni 5530 a yöneltti.
    Eğer symbian, 3.5 mm jak girişi, sıkıcı bir kullanıma sahip olmaması, işlemci hızı, 640*360 ekran çözünürlüğü istiyorsan 5530
    Eğer ben sıkılmam çok kullanmam, wi-fi li fiyat performans telefonu istiyorum diyorsan 5233 derim.
    5530 um yarın elime geçecek.Elime geçince daha iyi bier karşılaştırma yapabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: DrHcr

fofeng87 arkadaş benim babam 5233 kullanıyor ama wi-fi siz olanını.Wi-fi li olanı babam aldıktan 1 hafta sonra çıktı.Eğer
    babam alacağı zaman wi-fi li olanı piyasada olsaydı onu aldırırdım babama fakat olmadığı için bunu aldırdım.5233 ile 5233 wi-fi
    arasında sadece wi-fi ve kalem farkı var sanırım.Onun için 5233 hakkında az çok bilgi verebilirim ve 5530 ile kıyaslıya bilirim.
    5233 benim kullanma imkanı bulduğum ilk dokunmatik telefon.Dokunmatiği genel olarak iyi fakat nadirde olsa insanı sinirlendirdiği oluyor.
    Belki kalemle bu kullanımı biraz daha kolaylaşmıştır.Kinetic scrolling var fakat kullanırken bazen istemediğn halde menülere falan girebiliyor.
    Yinede dokunmatiği kullanılabilir diyebilrim.Belli süre kullandıktan sonra sıkıcı oluyor telefon ne de olsa symbian lı değil.5233 wi-fi de
    wi-fi olduğu için sıkıcılığı bir nebzede olsa giderilmiş olabilir.Bunun dışında telefon hızlı kullanmaya çalışırsan anlık duraklamalar yapabiliyor
    ben 5530 un işlemcisinin herhalikarda 5233 den daha hızlı olduğuna eminim.Ahize sesi ve ses performansı fena sağılmaz ama onlarda kesinlille
    5530 dan daha iyi değil.Yanında gelen kulaklığı çok kötü ve elbette jak girişi 3.5 mm değil.Dolayısılla ses konusundada 5530.Bir de şu batarya
    hikayesi varki benim babam çok fazla telefon kullanmamasına rağmen değil 800 saat 400 saat bile gitmiyor.Yani batarya konusundada 5530 dan
    farkı yoktur muhtemelen.Ekran çzünürlüğü ise iyi diyebilirim fakat 5530 un ekran çözünürlüğünün 640*360 olduğunuda hatırlatmak isterim.
    Fotoğraf kalitesi ise çok iyi değil ama 5530 unda pek farkı yok.
    İlk başta bende 5233 çıktığında çok sevinmiştim işte tam istediğim gibi bir telefon demiştim wi-fi side var demiştim ama müzük telefonu olmayışı
    symbian olmayışı vede 800 saa batarya süresinin hikaye çıkması beni 5530 a yöneltti.
    Eğer symbian, 3.5 mm jak girişi, sıkıcı bir kullanıma sahip olmaması, işlemci hızı, 640*360 ekran çözünürlüğü istiyorsan 5530
    Eğer ben sıkılmam çok kullanmam, wi-fi li fiyat performans telefonu istiyorum diyorsan 5233 derim.
    5530 um yarın elime geçecek.Elime geçince daha iyi bier karşılaştırma yapabilirim.

ben kısaca özetleyim, 5530 diyo arkadaş

• iki telefonuda media markt te inceleme imkanı buldum nokianın s60 olması güzel ama bunun yüklemeler yaptıkça telefonu yavaşlatacağıda göz önünde bulundurmak gerekir kanımca 16m rengin şarzdan çok yiyeceği de bir diğer korkum açıkcası nokianın dokunmatikte yeni olduğunu biliyorum
    okuduğum bi forumda samsungun parmaktan aldığı elektrikle nokianın ise parmak basncıyla dokunmatiği gerçekleştirdiğini okudum buda samsungu bir adım öne geçiriyor bu arada bimekste 500 lira 5530 karasızlık hala sürmekte bende 5800 hat safhada özellikleri olmasına rağmen 546 lira media markette ama sabun kalıbı gibi telefon:D çok kaba duruyor 5530 undururşu çok hoşuma gitti ama dedim ya dokunmtik konusu ve bahsettiğim nokianın busektörde yeni olması beni biraz beklemeye aldı ama bimeksteki kampanyada gel bana diyor:D
    hee birde samsungda bulunan widget olayı nedir _? bilginiz varmı?
  • Arkadaşlar tv izlemek için güzel bir program. İçerisinde bir sürü yabancı kanal var, ayrıca TRT kanalları da mevcut. Ben denedim, oldukça akıcı bir şekilde çalışıyor.

Programı kendi web sitesinde incelemek için:http://www.spbsoftwarehouse.com/symbian-software/tv/

İlaçlı versiyonu için ise: http://rs145l33.ra***share.com/files/235378844/8185596/spbtv_retail_catymag.rar

## ♪♪ Nokia 5530 XpressMusic İncelemesi ♪♪ ##

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slicer -- 4 Kasım 2009; 23:07:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gerchack

quote:

Orijinalden alıntı: KIDD

Peki sizce bu telefonun fiyatı nerelere kadar düşer. (tabi ki müneccim değil kimse ama tahmin bekliyorum sadece.)

3g si olmadığından, çok talep görmeyip 450-500 lere iner gibi geliyor bana.. 2-3 aya kadar :)

ee ben demiştim.. 500 şu an.. daha da düşer.. 5800 zaten 500 e düşmüş.. kötü telefon bunlar :)
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KIDD

Peki sizce bu telefonun fiyatı nerelere kadar düşer. (tabi ki müneccim değil kimse ama tahmin bekliyorum sadece.)

3g si olmadığından, çok talep görmeyip 450-500 lere iner gibi geliyor bana.. 2-3 aya kadar :)

ee ben demiştim.. 500 şu an.. daha da düşer.. 5800 zaten 500 e düşmüş.. kötü telefon bunlar :)

Kötü oldğu gçrüşüne nasıl vardın acaba???
  • bunLar kötü telefon ise git daha iyiLerini aL ozmn
  • Bir telefonun fiyatı kötü olduğundan düşmez ya da bir teşefonun fiyatının düşmesi o teşefonun kötü olduğunu göstermez.
  • Arkadaşlar mrb ben forma yeni kayıt oldum ve geçen pazar 5530 ex aldım (beyaz) tel gayet güzel kullanışlı bir tel ama bn bu tele msn yüklemek istiyorum ve bana bu konuda yardımcı olursanız çok + nasıl yükliycemide şimdiden tşk
  • Diğer Tema Paketleri için:http://www.reis-ieagles.com/temalar-duvarkagitlari-ekran-koruyucular/

Tema Paketi 2'yi indirmek için:
    http://rapidshare.com/files/302870511/Symbian.S60v5.Tema.Paketi.2.rar

Windows 7 Aero

Transformers - 1

Transformers - 2

Transformers - 3

Wolverine

Travel

Winter Time

Su

Sketch

Symbian Foundation

Fire

Tema Paketi 2'yi indirmek için:
    http://rapidshare.com/files/302870511/Symbian.S60v5.Tema.Paketi.2.rar

• Arkadaşlar 5530 cu Arkadaşlar Bugün 5530 White Blue mu elime ulaştı en sonunda çok mutluyum artık bende 5530 cuyum.
    Sizlere sorularımla ve incelemelerim tekrar döneceğim iyi forumlar iyi akşamlar.
  • Hayırlı olsun DrHcr.. Zamanında beyazını çok aramıştım ama 2 tane kırmızı alma durumunda kaldım.. Beyazı daha şık duruyor..
  • arkadaşlar güncelleme işini beceremedim
    software updater indirdim taktım pc ye telefonu (yan usb den arkadan değil) başladı sonra bağlantı kesildi kabloyu bataryayı çıkarın falan dedi bende tırstım baya gitti telefon diye ama neyseki bişi olmadı. Bişi olmamasından aldığım cesaretle bidaha denedim ve yine olmadı. sonuç olarak çözemedim yani.
    atladığım veya yanlış yaptığım noktaları , yapan arkadaşlar anlatırsa çok iyi olucak
  • arkadaşlar merabalar. ya FORMAT atmak durmundayım telefonuma. aama atmadan önce yedeklem yapmalıyım.malüm REHBER telefonda. ve bunun gibi birkaç küçük şeyler.diğerleri önemli değil ama rehber çok önemli. rehberimi koruyo,nasıl format atcam.yedeklemeyi tarif edecek arkadaş varmı? ilginizi bekliorum
  • Teşekkürler bynedim sizlerin sayesinde karar verdim ve bu telefonu seçtim ilk izlenimlerim bence harika bir telefon
    hiç kimse hakkını yemesin kimsede düşünmesin ki nokia dokunmatik konusunda iyi değil falan diye bence gayet başarılı..
    Tekrar yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler..İyi geceler
  • Arkadaşlar TELEFONUMUZ da nasıl PDF ve OFFİCE dosyalarını açabileceğiz? Hangi program gerekli, birde Office 2007 yi açmada sorun yaşamıordur umarım.. tarif edecek arkadaşlar varsa çok teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.