Şimdi Ara

## ♪♪ Nokia 5530 XpressMusic İncelemesi ♪♪ ## (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.246
Cevap
0
Favori
235.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaşlar 5530 da mobil tv (hattım vodafone) destekleniyor mu?
  • arkadaşlar 5800 yada 5530 alacağım bnim için 3g önemli değil en önemlisi wifi hangisi daha kullanışlı 5800 da dokunmatiğini pek övmediler bilen arkadaşlar varsa bana bi yardım edebilir mi??
  • quote:

Orijinalden alıntı: helmetbond

arkadaşlar 5800 yada 5530 alacağım bnim için 3g önemli değil en önemlisi wifi hangisi daha kullanışlı 5800 da dokunmatiğini pek övmediler bilen arkadaşlar varsa bana bi yardım edebilir mi??

Dostum 5800 kullanıcıları 5530'u bir alt model olarak görmekte; fakat 5800da olmayıp 5530da olan biçok uygulamayıda kıskanmaktalar.

Kinetic scroll ... diye bir avantajının olduğu doğrudur 5530un, bu dokunmatik ekranı daha kolay kullanmamızı sağlıyor.
  •  ## ♪♪ Nokia 5530 XpressMusic İncelemesi ♪♪ ##
     ## ♪♪ Nokia 5530 XpressMusic İncelemesi ♪♪ ##

Ovi Maps v3.03.49 S60v5:
    http://rapidshare.com/files/303302500/Ovi.Maps.v3.03.49.S60v5.rar

• Telefonun tuş kilidi kapalıyken, şarkı değiştirme gibi bir özellik mevcut mu ? Ben baya kurcaladım, bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

Ovi Maps v3.03.49 S60v5:
    http://rapidshare.com/files/303302500/Ovi.Maps.v3.03.49.S60v5.rar

GPS olmadığı için bunu kulanmamız mümkün değil. Ben öyle biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: fofeng87

iki telefonuda media markt te inceleme imkanı buldum nokianın s60 olması güzel ama bunun yüklemeler yaptıkça telefonu yavaşlatacağıda göz önünde bulundurmak gerekir kanımca 16m rengin şarzdan çok yiyeceği de bir diğer korkum açıkcası nokianın dokunmatikte yeni olduğunu biliyorum
    okuduğum bi forumda samsungun parmaktan aldığı elektrikle nokianın ise parmak basncıyla dokunmatiği gerçekleştirdiğini okudum buda samsungu bir adım öne geçiriyor bu arada bimekste 500 lira 5530 karasızlık hala sürmekte bende 5800 hat safhada özellikleri olmasına rağmen 546 lira media markette ama sabun kalıbı gibi telefon:D çok kaba duruyor 5530 undururşu çok hoşuma gitti ama dedim ya dokunmtik konusu ve bahsettiğim nokianın busektörde yeni olması beni biraz beklemeye aldı ama bimeksteki kampanyada gel bana diyor:D
    hee birde samsungda bulunan widget olayı nedir _? bilginiz varmı?

2 telefonda aynı ekran teknolojisine sahip. 5233 de 5530 da resistive ekrana sahip yani parmağının uyguladığı basınçı algılıyor. 5530 XM in dokunmatiği gerçekten iyi arkadaşlar. Çok hafif dokunmalarınızı dahi algılıyor. Samsung starı denemedim ancak Omnia2 yi kurcalama şansı buldum bir arkadaşım vasıtasıyla. Şöyle söyleyeyim. 5530 un ekranı Omnia 2 nin ekranından daha hassas. Omnia2 de biraz daha fazla bastırman gerekiyor algılaması için. Star bu konuda daha iyi sanırım ama bence ikisi de 5530 kadar hassas değildir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ra hmetli

GPS olmadığı için bunu kulanmamız mümkün değil. Ben öyle biliyorum.

haklısın.

yer imleri olarak tüm dokunmatikleri 1 araya toplamıştım, unuttum.

• Arkadaşlar, Windows Live Messenger'ın orjinalini Ovi Store'dan ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Nihayet doğru düzgün bi messenger'a kavuştuk :D Ben denedim, oldukça güzel.Tavsiye ederim.

http://store.ovi.com/content/70D5AA4F79EF0024E040050A87327435

Edit: Aynı anda göndermişiz Reis :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slicer -- 6 Kasım 2009; 23:27:37 >
  • slm arkadaşlar çoğu insan gibi bende 5530 ve 5800 arasında kaldım. 5530 un kasası ve görünümü 5800 a göre nasıl, renk olarak beyazmı siyahmı daha şık ?
  • DrHcr hayırlı olsun telefonun allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin...

piayback ben 5530 u abime verip kendim 5800 almaya gittim vazgectim tam bi takoz 3g kullanmam dersen kesinlikle 5530 yok 3gli dokunmatik arasan da samsung preston u tavsiye ederim ama ondada wireless yok 5530 beyaz mavi kullanıyorum kesinlikle çok iyi telefon siyahına bakma fırsatı bulamadım vatan computer daki son 5530 beyaz dı bunu aldım siyahını baska bi yerde inceledim seçme şansım olsaydı bile beyaz alırdım.
  • evet beyler samsung star ile arasında uzuzn bi seçme mücadelesi verdikte sonra bende sizlerleyim :D
    bugün aldım 1 kere resetledi kendini o kadar karıştırmaya şimdi güncelleyeceğim bakalım ne değişiklikler var
  • musti1326 tavsiyelerinizden dolayı çok teşekkürler hakikaten güzel telefonmuş iyiki bunu almışım.Tekrar teşekkürler..

piayback bende senin gibi kararsızdım buradaki arkadaşların tavsiyeleri ile 5530 aldım 2 gündür kullanıyorum
    memnunum ve keşke 5800 alsaydım falanda demiyorum.Alma sebeplerimden biride tasarımıydı şimdiye kadar takoz bi
    telefon(6630) kullandım bide nazik bi telefon kullanayım dedim ve 5800 yerine 5530 aldım white-blue aldım
    beni kırmızı-siyah olanı pek çekmedi bence mavi-beyaz daha şık.Kasasına gelince açıkçası arka kapağı oynuyor benimkinin
    ama zaten kullandığım diğer nokia 6630 unda arka kapağı oynuyordu nokia geçen 4-5 senelik bir zaman diliminde arka kapak
    konusunda hiç yol katedememiş.Telefonun ön kasasına geldiğimizde ise gerçekten çok şık özellikle metalik renk çerçeve ve ızgaralar.
    aynı zaman sağlmda bir duruşu var.Karar vermek hakkaten zor kolay gelsin sana..

• 3g değilde gps olmaması aklımı karıştırıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fofeng87

evet beyler samsung star ile arasında uzuzn bi seçme mücadelesi verdikte sonra bende sizlerleyim :D
    bugün aldım 1 kere resetledi kendini o kadar karıştırmaya şimdi güncelleyeceğim bakalım ne değişiklikler var

Hayırlı uğurlu olsun.
  • Hayırlı olsun fofeng87 bence doğru kararı vermişsin zaten benimkini babam eline alıp biraz kurcaladığında
    5233 aldığına pişman oldu biraz, bunun dokunmatiği ne kadar hassasmış böyle yaa dedi.
    Ben 2 gündür kullanıyorum ama benimki hiç resetlemedi kendisini çok şükür..
  • Arkadaşlar bu arada bende bişey sorayım bu şeffaf çizilmez kılıflardan(zagg, vs) alıp kullanan biri
    varma acaba ve gerçekten çizilmez mi verilen paraya değer mi.Hepsiburada da şeffaf çizilmez kılıfla
    ilgili bi videovardı adam bi kılıflı bide kılıfsız iphone anahtarla vuruyor.Kılıfsızın kapağı sizlere ömür
    kılıflının ki ise hala pırıl pırıl acaba bu video %100 gerçekleri yansıtıyormudur eğer yansıtıyorsa niye
    telefon firmaları zaten bu kadar dayanıklı bi kapak ve ekran yapmıyorlar.

Bide şimdiye kadar ekranı çizilen oldu mu acaba..
  • quote:

Orijinalden alıntı: slicer

Arkadaşlar, Windows Live Messenger'ın orjinalini Ovi Store'dan ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Nihayet doğru düzgün bi messenger'a kavuştuk :D Ben denedim, oldukça güzel.Tavsiye ederim.

http://store.ovi.com/content/70D5AA4F79EF0024E040050A87327435

Edit: Aynı anda göndermişiz Reis :)

Oviden indirirken intalled failed diyor. Bir türlü indiremedim

• quote:

Orijinalden alıntı: DrHcr

Arkadaşlar bu arada bende bişey sorayım bu şeffaf çizilmez kılıflardan(zagg, vs) alıp kullanan biri
    varma acaba ve gerçekten çizilmez mi verilen paraya değer mi.Hepsiburada da şeffaf çizilmez kılıfla
    ilgili bi videovardı adam bi kılıflı bide kılıfsız iphone anahtarla vuruyor.Kılıfsızın kapağı sizlere ömür
    kılıflının ki ise hala pırıl pırıl acaba bu video %100 gerçekleri yansıtıyormudur eğer yansıtıyorsa niye
    telefon firmaları zaten bu kadar dayanıklı bi kapak ve ekran yapmıyorlar.

Bide şimdiye kadar ekranı çizilen oldu mu acaba..

Ben bir ayı aşkın süredir kullanıyorum ekranın maşallahı var.
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.