Şimdi Ara

## ♪♪ Nokia 5530 XpressMusic İncelemesi ♪♪ ## (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.246
Cevap
0
Favori
235.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fofeng87

yok mu benim opera mini sorunu hakkında yardım edecek biri arkadaşlar ?

http://www.opera.com/mini/next/download/
    yukarıdaki linkte yer alan sağ taraftaki java destekli telefonlar başlığındaki 'Opera Mini 5 beta for J2ME JAR' linkine tıkla opera 5 beta'yı indir kur.. aynı sorunla karşılaşırsan yardım istersin yine.. ayrıca prog vs destekleri türkçe olarak bolca mevcut artık. son olarak 5800 uyumlu birçok program 5530 da çlaışıyor.
  • yine olmadı :S şebekeyle bağlanmaya çalışıyor sanırım bunu nasıl wireless üzerinden yapmaya çevirebilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fofeng87

yine olmadı :S şebekeyle bağlanmaya çalışıyor sanırım bunu nasıl wireless üzerinden yapmaya çevirebilirim ?

Ben yardımcı olmaya çalışayım. Ayarlar- Bağlantı-hedefler-internet kısmına giriyoruz. Orada wireless bağlantının önceliğini ayarlayabilirsin. Eğer Öncelik 1 olarak gözükmüyorsa, wireless bağlantının üzerine tıklayıp seçenekler-organize et-önceliği değiştir i tıkla. Sora değiştirmek istediğin bağlantıya çift tıklarsan senin wireless bağlantın o bağlantının önceliğine sahip olacaktır. Bundan sonra bağlanmaya çalıştığında ilk olarak wireless bağlantını arıyacaktır. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blue_hunter -- 7 Kasım 2009; 23:22:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrHcr

Arkadaşlar bu arada bende bişey sorayım bu şeffaf çizilmez kılıflardan(zagg, vs) alıp kullanan biri
    varma acaba ve gerçekten çizilmez mi verilen paraya değer mi.Hepsiburada da şeffaf çizilmez kılıfla
    ilgili bi videovardı adam bi kılıflı bide kılıfsız iphone anahtarla vuruyor.Kılıfsızın kapağı sizlere ömür
    kılıflının ki ise hala pırıl pırıl acaba bu video %100 gerçekleri yansıtıyormudur eğer yansıtıyorsa niye
    telefon firmaları zaten bu kadar dayanıklı bi kapak ve ekran yapmıyorlar.

Bide şimdiye kadar ekranı çizilen oldu mu acaba..

Zagg invisible shield'ların çizilmezliği gerçekten doğru. 5530'umun ekranı cebimdeki anahtar yüzünden çok derin çizildi. Bende almayı düşünüyorum şu sıralar zagg'lerden. Verilen paraya son kuruşuna kadar değer bence. Arka kapağada takılacak bir tane çıkarsa kılıftan o arka kapağın bida kılrabileceğini sanmıyorum. Videolarda gösterildiği kadar sağlam gerçekten.

• FirstClass çizilmezliği doğru olabilir fakat yinede bana fiyatı fazlaymış gibi geliyor.
    Sen benim diğer linkini yazdığıma baktın mı sence o nasıl en azından biraz daha makulmuş gibi geldi bana..
    Link:http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=250395
  • arkadaslar 5800 daki xpressmüsic yazısının yanındaki ok warya 5800 da o ok yanıyor acaba 5530 da yanmıyormu
  • PlaceForm yanmıyor ama yanmasını isterdim fakat sorun olmuyor.
  • cevabın için teşşekkür ederim öncelik 1 olduğu halde hala bağlanamıyorum :S
    sorun nedir acaba?? bilen var mı
  • bir sorum var telefondan yazılım güncelle dediğimde yeni bir versiyon buluyor 11 ile başlayan ama telefondan güncellemiyor benim versiyon 10 la başlıyor
    pc ye bağladığımda nokia software yeeni güncelleme bulmadı diyor en son güncellemenin 10 la başlayan olduğunu söylüyor bunu çözen var mı?
    2. sorum bu telde internet sitelerinden video izlememiz için ne yapmamız gerekiyor operada kendi tarayıcısında hiç bi şekilde izleyemedim yardım?
  • Telefonu aldım beyler gerçekten resimlerde göründüğünden çok daha şık. Sorularım ve incelemelerimi ilerlen zamanlarda belirtirim.
  • servis ve tüketici sorunları için şu bağlantıya bakabilirsiniz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_35540707/tm.htm
  • arkadaşlar bu gün bu teli almaya gideceğim tek sorum maillerime bağlanabilirmiyim internet kullanışlı mı??
  • Arkadaşlar ben bu telefonun bataryasını anlıyamadım :S Full batarya baya oynuyorum hiç azalmıyor sonra birden düşüyor.Bide batarya zayıf dior 2 3 kere sonra telefon kapanıyor açılmıyor :S Batarya ölmüşmü ? Sizdede mi öyle ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KIDD

Şu ana kadar telefonla ilgili hiçbir sorunum yok yanında gelen kulaklığın bozuk çıkması dışında. Bu sorunumu daha önce de belirtmiş ve servise gönderdiğimi söylemiştim şimdi de sonuçlarını yazacağım. Kulaklığı yaklaşık 20 gün sonra servisten almaya gittiğimde değişim bekliyorken malesef gönderdiğim kulaklıkla karşı karşıyaydım. Gelen notta ise "belirtiğiniz sorunla karşılaşılmadı" yazıyordu. Ki sorunumu da gayet ayrıntılı bir biçimde dile getirmiştim. Kulaklıktaki sorunsa olduğu gibi devam ediyor. Hayal kırıklığına uğradım ama işin peşini bırakmayacağım.

Nokia'ya özür
    Arkadaşlar belki benle aynı sorunu yaşayan olabilir. İlk aldığımda zarif kullanacam diye kulaklığı tam itmiyormuşum. Kulakıkta gerçekten problem yokmuş. Ama baya anormal bir kuvvetle itmeniz gerekiyo gerçekten haberiniz olsun.

quote:

Orijinalden alıntı: linksiz
    Arkadaşlar ben bu telefonun bataryasını anlıyamadım :S Full batarya baya oynuyorum hiç azalmıyor sonra birden düşüyor.Bide batarya zayıf dior 2 3 kere sonra telefon kapanıyor açılmıyor :S Batarya ölmüşmü ? Sizdede mi öyle ?

Evet telefon çalışırken bazen gerçek şarj değerini göstermeyebiliyor. Telefonu kapayıp açarsan o zaman doğru değerleri gösterir sanırım. Diğer bahsettiğinse yeni bataryalarla ilgili bir durum sanırım. Benim de eski telefonum kapandıktan sonra açıp yarım saat falan daha kullanabiliyordum. Ama bunun şarjı bittiğinde hiçbir şekilde açılmıyor. Sadece sende olan bir durum değil yani doğru olan bu.

• KIDD hakkaten senin için ilginç bir deneyim olmuş.
    Bende o kadar zorladım ki neredeyse kulaklığın sapıda giriyordu
  • Beyler bu telefon mp4 formatını ıynatmıyor mu? Attığım hiçbir klip çalışmadı sadece sesi geliyor görüntü yok. Hafıza kartına sürükle bırak şeklinde atıyorum nerde sorun var?
  • Merhaba arkadaşlar...
    Emektar w700i yi değiştirme vakti geldi.Kullanılamaz hale gelmese değiştirmem ama haşatı çıktı :) Anlatsam inanmazsınız :)

ben sık mesaj atan birisiyim.Bu açıdan 5530 almam uygun olmaz sanırım ne dersiniz ?
    Onun dışındaki tüm özellikleri istediğim gibi.Özelliklede dokunmatik ekran ve Wifi.
  • hEro_ ben sık mesaj atan birisi değilim fakat dokunmatiği falan çok kullanışlı.
    İnternet adresi falan yazarken ben hiç zorlanmıyorum.Bence alabilirsin
  • Total video converter ile çevirip ovi suite ile attım oldu. Dokunmatiği çok kullanışlı kimse çekinmesin bu yüzden almaktan. Benim parmaklar biraz büyük olduğu için arada sorun yaşıyorum o kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Crowley

Beyler bu telefon mp4 formatını ıynatmıyor mu? Attığım hiçbir klip çalışmadı sadece sesi geliyor görüntü yok. Hafıza kartına sürükle bırak şeklinde atıyorum nerde sorun var?

Smart movie dene..
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.