arkadaşlar bu forumda neden hiç paylaşım olmuyor her soru havada kalıyor herkes kendinden birşeyler bahsediyor. bi maxicep i açıp ordan okusanıza her soruna çözüm arama var el birliğiyle forumunda amacı bu değilmidir zaten sadece hatırlatmak istedim
Birçok program denememden sonra format factory'i seçtim. Hem çok kullanışlı hemde hızlı.
@[EmraH] Hayırlı olsun.
maxi-_cep ***** olan yer
arkadaslar boyle dokunmatik telefonlarda dokunmatik ekranın cabuk bozulması gibi bir sorun olurmu?
arkadaslar bimekste 499tl indirimli galiba bu fiyat iyimi birde bu bimeks güvenilir bir sitemi daha once bimeksten alısveriş yapanlar bir sorun yaşadılarmı cvplar için şimdiden tşk.
arkadaslar yurtdısından Nokia 5530 aldım türkçe menü nasıl yüklerim. TR kodu nedir bilen varmı acaba.
quote:
Orijinalden alıntı: emrezafrak
arkadaslar boyle dokunmatik telefonlarda dokunmatik ekranın cabuk bozulması gibi bir sorun olurmu?
Şuana kadar 5530 ile ekranda sorun yaşayan omadı fakat forumda bikaç 5800 kullanıcıısı ekranda çizgiler olduğunu söylüyor.
tşk. birde bimeks hakkında bilgisi olan telefon bimeksde 499tl cok ucuz normal bir indirimmi bu acaba :D telefonun baska sitelerde fiatı 600-620 fln bimeks bizi kazıklıyo olmasın :D
quote:
Orijinalden alıntı: GRAD
arkadaslar yurtdısından Nokia 5530 aldım türkçe menü nasıl yüklerim. TR kodu nedir bilen varmı acaba.
Bende yurtdışından aldım.İngilizce kullanıyorum sorun yok aslında ama sözlük kullanıyorum sürekli ve türkçe yazamadığım için bulmuyor sözlük çoğu zaman.Bu konuda benimde yardıma ihtiyacım var.
emre zafrak sana tawsiyem siteden fln alma bi siteden alıcagına git dükkandan aL daha iyi ben 550 liraya aldım 2 haftadır kullanıorum cok memnunum mukemmel bi telefon
elden almka daha ii ama bimeksde cok ucuz o yuzden siteden almak istiyordum
birde 5530un dokunmatiği ile samsung starın dokunmatiği kıyaslanınca hangisi daha iyidir?
quote:
Orijinalden alıntı: emrezafrak
elden almka daha ii ama bimeksde cok ucuz o yuzden siteden almak istiyordum
birde 5530un dokunmatiği ile samsung starın dokunmatiği kıyaslanınca hangisi daha iyidir?
Samsungun dokunmatiği nasıl bilmiyorum ama 5530un dokunmatiğinden memnun kalıcağınızı söyleyebilirim.
5530 cok ii fiat/performans ama dokunmatiği samsung stardan sora kotü gelir diye korkuyorum star cok başarılı bir dokunmatiğe sahipti
emrezafrak kardeşim önceki sayfalarda da bundan bahsetmiştim ama senin için bir kere daha söyleyeyim babam star kullandığı için karşılaştırma imkanı buldum kesinlikle 5530 un dokunmatiği daha iyi ekran kaliteside cabası ben şuan bu mesajı 5530 la kalem bile kullanmadan yazıyorum starda bunu yapmak çok daha zor.Bide ben bimeksten int.ten aldım biraz gecikmesi dışında hiç bir sorun yaşamadım güvenle alabilirsinz tabi elektronik nasip işi.
bimeksten sen ne kadara almıştın birde bu gecikme olayı ürün siparis verdikten kac gün sora eline ulasdi?
quote:
Orijinalden alıntı: emrezafrak bimeksten sen ne kadara almıştın birde bu gecikme olayı ürün siparis verdikten kac gün sora eline ulasdi?
Ben 499.01 e aldım aslında gecikmede olmadı ama bana perşembe günü telefon açtıklarında cuma günü kargoya verilecek dediler fakat ben salı günü telefon açtığımda kargoya bu gece verilir dediler yani 3 iş gününde kargoya verdiler.2 gün sonfa kargo getirdi ama bilgilendirme sistemleri güzel değil senin onları arayıp sorman lazım kargom nerede kaldı diye..
eyw. kardeşim saol bende 499tl den alacam inş. ben bu kadar soruyu fiyatın 499 olmasından sordum 499 baya ucuz geldi bu telefona içimde bi korku uyandı :) tekrardan saolasın
Fiyatın bu kadar ucuz olmasının sebebi içinden çıkan usb kablosunun sadece 18 cm olması olabilir Belki birkaç aksesuarıda çıkarmışlardır kutudan.
quote:
Orijinalden alıntı: emrezafrak eyw. kardeşim saol bende 499tl den alacam inş. ben bu kadar soruyu fiyatın 499 olmasından sordum 499 baya ucuz geldi bu telefona içimde bi korku uyandı :) tekrardan saolasın
Bu arada parelel ihraçat falan değil kapı gibi dora garantili test edilmiştir yazıyor üstünde şimdiden hayırlı olsun sana..
yok canım :D drhcr kardeşim senin kutuda eksik varmıydı xP