Şimdi Ara

## ♪♪ Nokia 5530 XpressMusic İncelemesi ♪♪ ## (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.246
Cevap
0
Favori
235.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mr. Crowley
    Fiyatın bu kadar ucuz olmasının sebebi içinden çıkan usb kablosunun sadece 18 cm olması olabilir Belki birkaç aksesuarıda çıkarmışlardır kutudan.

Ellerinden gelse kutusuz yollayacaklarmış.Ah ah neydi o 6630 un kutusu insana verdiği paranın hakkını almış hissettiriyordu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrezafrak
    yok canım :D drhcr kardeşim senin kutuda eksik varmıydı xP

Yok içerik tamdı çok şükür..
  • :D bnmde biraz nakit sıkıntım var acaba ne kadar sürerki bu bimeksdeki indirim kredi kartının limitinede bi bakayım 500 lira cıkcakmı :D

Edit:Tüh bea bimeksde galiba sadece kırmızı-siyah olan kalmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enthris -- 9 Kasım 2009; 20:26:05 >
  • quote:

:D bnmde biraz nakit sıkıntım var acaba ne kadar sürerki bu bimeksdeki indirim kredi kartının limitinede bi bakayım 500 lira cıkcakmı :D

Edit:Tüh bea bimeksde galiba sadece kırmızı-siyah olan kalmış

indirimin nekadar sürecegi hakkında bilgim yok ama bu internet sitelerinin işi belli olmaz mesela 5800 hb de bir aydır son 10 gün indiriminde.Ben kredi kartımın limiti olmadığı için havale ile aldım.Sanırım beyaz bitmiş ama kampanya bitmezsemgelir bi kere daha bitmişti geldi..
  • telefona sertifika alan varmı yhaw opda gibi sitelere imei verip sertifika almak ne kadar güvenli?
  • Bimeks'ten almakta tereddüt arkadaşlar için yazıyorum bu mesajı..

ben geçen hafta salı akşam beyaz renginin siparişini internetten verdim , perşembe günü kutu sıfır-açılmamış-eksiksiz şekilde elimdeydi (ankara'ya ücretsiz kargoladılar) ve telefonun versiyonu en güncel olan versiyondu yani yeni ellerindeki telefonlar.

ben hiçbir sorun yaşamadım, hatta beklediğimden sorunsuz oldu ben kesin 1-2 bir şey çıkar diyordum :)

umarım tereddüt eden arkadaşların işine yarayan bir yazı olmuştur

kolay gelsin herkese..
  • quote:

telefona sertifika alan varmı yhaw opda gibi sitelere imei verip sertifika almak ne kadar güvenli?

Bizi cevaplayan yok belkide konu hakkında bilgisi olan yoktur ama ben senin sorunu cevaplamaya çalışıyım.
    Sertifika olayını bende biraz uğraş verdikten sonra halledebildim.Gayet güvenli bence.

http://www.dreamstrikes.com/s60v5-rom-modding-dev-certificates/38903-do-you-want-cer-key-place-your-request-here-s60v5.html

Linke tıklayın.Üye olmanız gerekiyo foruma.Üye olduktan sonra konuya Imei nizi ve telefon modelinizi yazıyorsunuz.2-3 gün içerisinde foruma yüklüyorlar sertifikanızı.Sonra alttaki linteki sertifika araçlarını indirip kurun.İşlemleri doğru yaparsanız hiç bir sorun olmuyor.Burayı günlük takip etmeye çalışıyorum.Yine sorusu olan varsa yardımcı olmaya çalışırım.

http://www.dreamstrikes.com/s60v5-rom-modding-dev-certificates/23369-signing-tools-collection-sign-files-after-you-have-your-cer-key-file.html

Bu arada şu dil konusuna yardımcı olabilecek arkadaşların yardımlarını bekliyorum.Kullanım dili olarak önemli değil ama yazım dili olarak lazım.

• bugün arama yaparken telefon devamlı kapandı. yada görüşme sırasındaki ilk bikaç saniye içinde. sanırım güncelleme sırasındaki hatadan oldu.
    garantiye göndericez artık

güncelleme yapamayan arkadaş varmı yada böyle bi sorunla karşılaşan
  • arkadaslar bugun telefonu teknosa da ınceleme ımkanım oldu oncekı 5800 tecrubemden sonra 5530 bana ılac gıbı geldı dıebılırımdokunmatıgı 5800 a gere gercekten 10 numara.ses kalıtesı cok net bence.en cok dıkkatımı ceken ıse ekranı oldu gercekten cok net ve canlı bı ekranı var.1-2 ay ıcınde almayı dusunuyorum.almayı dusunen arkadaslar dusunmeden alsın bence
  • Nokia Ovi Maps v3.01.3601 | En Sorunsuz ve Tam Sürüm
    http://rapidshare.com/files/304639013/Nokia.Ovi.Maps.v3.01.3601.S60v5.OS9.4.Unsigned-CNSTeam.rar

Yabancı sitelerde takip ettiğime göre en güncel ve en sorunsuz sürüm. N82'imde sorunsuz kullanıyorum S60v3 versiyonunu.

Yenilik olarak doğru düzgün çalışan 3D binalar, trafik bilgisi vs var. Normalde 3D binalar TR'de de var diye biliyorum ama trafik bilgisi olmaması lazım.
    Yurt dışına çıkan ya da yurt dışından takip eden varsa diye veriyorum.

• sağlam çalışan cihaza , niçin güncelleme yapıyorsunuz anlamadım açıkcası
  • quote:

Orijinalden alıntı: mxblitz
    Bimeks'ten almakta tereddüt arkadaşlar için yazıyorum bu mesajı..

ben geçen hafta salı akşam beyaz renginin siparişini internetten verdim , perşembe günü kutu sıfır-açılmamış-eksiksiz şekilde elimdeydi (ankara'ya ücretsiz kargoladılar) ve telefonun versiyonu en güncel olan versiyondu yani yeni ellerindeki telefonlar.

ben hiçbir sorun yaşamadım, hatta beklediğimden sorunsuz oldu ben kesin 1-2 bir şey çıkar diyordum :)

umarım tereddüt eden arkadaşların işine yarayan bir yazı olmuştur

kolay gelsin herkese..

5530 cu kardeş bende bimeksten aldımda acaba seninkinin versiyonu ne?bide en güncel versiyon ne bilen arkadaşlar cevaplarlarsa sevinirim

• arkadaşlar bu bimeksin 499 TL kampanyası sadece internet üzerindenmi geçerli yoksa mağazaya gidipte alabiliyormuyuz yine 499 TL ye son bir soru daha maximum karta kaç taksit yapıyorlar acaba bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim inş. yarın bende alıcam 5530.
  • drHcr arkadas su anda telefonun güncel wersiyonu sanırım 11 bende su an o yükLü . heralde yakında cıkar yenı wersıon.
    piayback arkadas heralde öle internette fiyatı neyse dükkandada o olur.Maximuma kac taksıt yaptıklarını gidip oradan öğrenmende fayda war
  • quote:

Orijinalden alıntı: piayback

arkadaşlar bu bimeksin 499 TL kampanyası sadece internet üzerindenmi geçerli yoksa mağazaya gidipte alabiliyormuyuz yine 499 TL ye son bir soru daha maximum karta kaç taksit yapıyorlar acaba bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim inş. yarın bende alıcam 5530.

mağazadan alabiliyorsun
    Maximuma da 3+3 taksit yapıyorlar yani 499/6
  • Hirotaro cevabın için tşkler, yarın almaya gidicem inş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: collosus

bugün arama yaparken telefon devamlı kapandı. yada görüşme sırasındaki ilk bikaç saniye içinde. sanırım güncelleme sırasındaki hatadan oldu.
    garantiye göndericez artık

güncelleme yapamayan arkadaş varmı yada böyle bi sorunla karşılaşan

arada banada oluyor bu sorun,telefonu çok kurcaladığımda yada telefon görüşmesi sırasında...
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlaceForm
    drHcr arkadas su anda telefonun güncel wersiyonu sanırım 11 bende su an o yükLü . heralde yakında cıkar yenı wersıon.
    piayback arkadas heralde öle internette fiyatı neyse dükkandada o olur.Maximuma kac taksıt yaptıklarını gidip oradan öğrenmende fayda war

Hadi ya bendeki 10.0.050 yani eski versiyon ama şuan kazasız belasız çalışoyor.Heralde güncellemem çünkü güncelleyen arkadaşlar biraz sorun yaşıyorm sanırım.Bu arada önümde bilgisayar olduğu halde bu mesajları telefonla atıyorum çok zevkli yaw bağımlılık yaptı walla özellikle titreşim daktilo gibi ses çıkaroyor.
  • format factory ile filme altyazı nasıl gömerim yapabilen varsa yardım edebilirmi?
  • Arkadaşlar foruma foto ekliyecem fakat bilgisayardan girip cevapla yazdığımda "bu özellik kapalı yada erişim izniniz yok diyor" ne yapabilirim star,5530 ve 6630 un kendi çekdiğim karşılaştırmalı foto larını koyacaktım sorun ne olabilir?
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.