Şimdi Ara

## ♪♪ Nokia 5530 XpressMusic İncelemesi ♪♪ ## (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.246
Cevap
0
Favori
235.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonda açık uygulamarı görebileceğim bunları kapatıp düzenleyebileğim bir program var mı? Bir de fring programını indirdim telefonu her açtığımda kendisi otomatik olarak açılıyor bunu nasıl engellerim?
  • Aranıza bende katıldım arkadaşlar. Yarım saat önce Bursa Carfuar Bimeksten telefonu aldım. Almak isteyenler varsa alabilir. Ellerinde mevcut. Yapıkrediye 3 taksit yaptırdık. 499TLye geldi. Ek olarak 100 kontor hediye geldi yapıkrediden. Telefonun siyah arkası kırmızı olan rengi mevcut sadece. 2 yıl garantili. Şuan bunları söylebilir. Birde çok şık. Deneyimleri soruları zamanla sizlerle paylaşacam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cskn123
    Aranıza bende katıldım arkadaşlar. Yarım saat önce Bursa Carfuar Bimeksten telefonu aldım. Almak isteyenler varsa alabilir. Ellerinde mevcut. Yapıkrediye 3 taksit yaptırdık. 499TLye geldi. Ek olarak 100 kontor hediye geldi yapıkrediden. Telefonun siyah arkası kırmızı olan rengi mevcut sadece. 2 yıl garantili. Şuan bunları söylebilir. Birde çok şık. Deneyimleri soruları zamanla sizlerle paylaşacam..

Aramıza hoşgeldin Hayırlı olsun 5530un her yeni alanın söylediği gibi sende söyledin hakikaten çok şık bir telefon kazasız belasız kullanırsın inşallah
  • Teşekkur ederim. Biraz inceledim çok güzel. Bir sorum olacak. Versiyon olarak sizlerin ki kaçtır. Yazabilirmisiniz. Birde güncelleme gerek var mı telefonu. v10,0,050 sürümüm

Birde bu yan taraftaki telefon kilit tusu oynuyor biraz boştaymış gibi sallanıyor çok az sizdede böylemdir. Morelim bozuldu biraz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opinion -- 12 Kasım 2009; 15:39:17 >
  • bnm telefonumun telefon kilit tuşunda bir sorun yok yalnız kalem ve arka kapak çok sağlam durmuyor.
  • @ slicer

ok bende sana şunu sorayım o zaman daha Türkiye'de yayınlanmayan bir versiyonu product code'ları değiştirmeden nasıl yükseltebiliyorusun bende buna şaşırıyorum.Normal yoldan yükseltme varken farklı yollara (nemesis gibi) uğraşayım sana mantıklı geliyor mu ?
  • quote:

Teşekkur ederim. Biraz inceledim çok güzel. Bir sorum olacak. Versiyon olarak sizlerin ki kaçtır. Yazabilirmisiniz. Birde güncelleme gerek var mı telefonu. v10,0,050 sürümüm

Birde bu yan taraftaki telefon kilit tusu oynuyor biraz boştaymış gibi sallanıyor çok az sizdede böylemdir. Morelim bozuldu biraz..

Ben güncelledim, ama bir fark yok gibi.

Bende de oluyor ama kafama takmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrPerFormance

bende bu telefonun siyahından aldım sabah elimde olur muhtemelen. bakalım nasıl bir cihaz. birde bu telefonda 3g ye geçirilmiş sim kart deneyen varmı?

Telefonda 3g yok. Sim kartım 3g ye geçirilmiş durumda.
  • ya arkadaslar telefonun web tarayicisinda pencereyi yeni sekmede yada sayfada acabilecegimiz bir ozelligi var mi?
  • quote:

Teşekkur ederim. Biraz inceledim çok güzel. Bir sorum olacak. Versiyon olarak sizlerin ki kaçtır. Yazabilirmisiniz. Birde güncelleme gerek var mı telefonu. v10,0,050 sürümüm

Bendede tuş kilit tuşu sallanıyor ama sorun etmiyorum bide benim açma kapama tuşu çok sert.Benimkinin versiyonuda seninkiyle aynı şimdiye kadar bir kere resetlendi ama yinede çok bi sorun yok yani güncellemeyede gerek yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fofeng87
    ya arkadaslar telefonun web tarayicisinda pencereyi yeni sekmede yada sayfada acabilecegimiz bir ozelligi var mi?

Bazen bende açılıyo ama nasıl açılacagını tam olarak bilmiyorum.Mesela bi site açıp daha sonra menüdende youtube facebook falan açtığında açılıyo yada bi siteye girince başka bi siteydde otomatik olarak giriylo öyle durumlarda açıyo onun dışında bilmiyorum..
  • telefonu aldığımın 2.günü arka kapak sallanmaya başlamıştı sağlam görünmüyodu,zaten resetlenme sorunu yaşıyorum :(
  • Opera mini kullanırsanız sekmeli sistemi kullanabilirsiniz..
  • Bende aldım hayırlı olur inşallah :)
  • Bende yarın sabah alıcam inşallah sorun yaşamam alırken 15 yaşındayım çünkü :)
  • Güzel telefon yapmış nokia düşünülmez bu telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: fofeng87

@ slicer

ok bende sana şunu sorayım o zaman daha Türkiye'de yayınlanmayan bir versiyonu product code'ları değiştirmeden nasıl yükseltebiliyorusun bende buna şaşırıyorum.Normal yoldan yükseltme varken farklı yollara (nemesis gibi) uğraşayım sana mantıklı geliyor mu ?

Türkiye'de yayınlanmadığını nereden çıkardın? Ben sana bu işi Nokia'nın resmi programlarının Türkçe versiyonları ile yaptığımı söylüyorum. Ayrıca güncelleme yapıp yazılımın son versiyonunu kullanan bir tek ben de değilim, değer kullanıcılara da sorabilirsin. Hala bu işin hangi kısmını anlayamadın, ben de bunu anlayabilmiş değilim!
  • Opera miniyi wifi ile nasıl kullanıyoruz?

Edit: Bir de ana ekrandaki e-mail gelen kutusunu nasıl kaldırırız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Crowley -- 13 Kasım 2009; 0:18:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: R`meRt

Bende aldım hayırlı olur inşallah :)

Hayırlı olsun

quote:

Opera miniyi wifi ile nasıl kullanıyoruz?

Edit: Bir de ana ekrandaki e-mail gelen kutusunu nasıl kaldırırız?

Operayı açıp herhangi bir siteye gittiğiniz zaman kendiliğinden wifi bağlantısını yapıyor.

Ayarlar > Kişisel > Ev Ekranı > E-posta bildirimi açık olan yeri kapatıyoruz ve kapanıyor.
  • ArkadasLar bnde Telefonu aLaLı 2 hafta oLdu telefondan Coq memnunum MüqemmeL bir TeLefon.Bndede Kilit Tuşu we Arka kapak oynuyor herkezin böle yane.Ayrıcı firmware yükLemeyi unutmaın su anda 11 war bnde fazLa bir farkını göremedim.Bu arada BinLerce 5530 Teması istiyorsanız weya WaLLpaperwww.zedge.com dan uLasabilirsiniz BinLerce war
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.