Şimdi Ara

## ♪♪ Nokia 5530 XpressMusic İncelemesi ♪♪ ## (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.246
Cevap
0
Favori
235.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şahsen Firmware 11'i kurmadım çünkü bir önceki Firmware'den menun iken, en azından problem yaşayan arkadaşların varlığının bilincinde iken yeni versiyonla gelebilecek bazı götürüleri göze alamadım. Bir sonraki versiyonu bekliyorum, çok daha stabil olacaktır..
  • Sağol ra hmetli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ra hmetli

quote:

Orijinalden alıntı: R`meRt

Bende aldım hayırlı olur inşallah :)

Hayırlı olsun

Teşekkür ediyorum, daha iyileri sizlerin olsun.

Dün öğlen saatlerinde aldım Beyaz renk, 550 liraya.
    Yedek orjinal batarya BL-4U sanırım, 2 adet uygun kılıf, 8gb hafıza kartı ile birlikte. Kutudan 4 çıkıyor ama aldığım yer tanıdık olunca 4ü aldı 8 taktı.

Cihazla ilgili izlenimim,

- Arka kapak baya esnek kırılacak hissi veriyor ama bu kadar esneklikten dolayı kırılacağını zannetmiyorum.

- Tuş kilidi tuşu ses yapıyor ama rahatsız edecek boyutta değil. Ama oynamasa ses yapmasa daha güzel olurdu.

- Bataryada boşluk var, lıkır lıkır oynadığını hissedebiliyorsunuz.

- Hem duş kilidinin sesi hem de bataryanın oynaması güvensizlik hissi veriyor. Ama sorun yok alışıyorsunuz.

- İlk dokunmatik telefonum, ilk saatler biraz zor olsada şuan gayet hakimim.Dün gece 3saat msn kullandım yatay şeklinde klavyede kalemsiz gayet zevkli.

- Wireless'i gayet iyi tak diye bağlanabiliyor.

- İlk resetimi dün aldıktan 1 saat sonra yedim, almadan önce forumun tamamını okumuştum reset attım hemen. Bir daha rastlamadım. Biraz öncede yazılım güncellemesi yaptım.Şuan herhangi bir sorun yok.

- Şarj konusu sanırım kullanıma bağlı olarak uzayıp kısalacak :)

- Face gibi yerlerden video izlemek için flash olayını halletseler de kurtulsak artık bizde :)

- Sanıyorum ki bir sonraki firmware cihazı daha da stabil hale getirecek, 5800xm'de olduğu gibi belki ufak bir overclock görebiliriz hız arttırmak için. Tabi bunun yan etkisi batarya ömrü olacaktır.

- Kurduğum yazılımlar; Flash lite, Live Messenger, Opera mini.

Şimdilik bu kadar, aklıma geldikçe yazarım.. Forumu takipteyim.

• quote:

Hayırlı olur inşallah kazasız belasız resetsiz kullanımlar diliyorum.Bide benim bataryam oynamıyor yani tam oturmuş durumda yuvasına belki sen iyi oturtamamışsındır.Orjinal batarya hbde 149 liraydı toplamda çok iyi fiyata almışsın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrHcr

quote:

Hayırlı olur inşallah kazasız belasız resetsiz kullanımlar diliyorum.Bide benim bataryam oynamıyor yani tam oturmuş durumda yuvasına belki sen iyi oturtamamışsındır.Orjinal batarya hbde 149 liraydı toplamda çok iyi fiyata almışsın..

Bataryanın 60 küsür lira olduğunu hatırlıyorum, bugun tekrar gidecem sorarım..

EK: Gittim sormayı unuttum, üstünde nokia'nın orjinal hologramlı etiketi olan BL-4U yedek batarya hediyeymiş, Toplamda Telefon+Yedek pil+2 adet kılıf 550 liraya aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R`meRt -- 13 Kasım 2009; 13:21:43 >
  • Artık bende 5530cuyum...Bimeksden 499 liraya aldım,evde wireless'e sorunsuz bağlandım,çok şık bir telefon
  • Face be türevi sitelerdeki videoları nasıl izleriz?
  • quote:

Face be türevi sitelerdeki videoları nasıl izleriz?

Şuanda malesef izliyiyemiyoruz.

Bu arada bende sürümü yüksaeltiyim dedim. Sonra wifi ile denedim. Neyse güncellemeyi başlattım dogal olarak terl kapandı açıldı. Sonra bu telefonla uyumlu değildir satıcınızla görüşün dedi. Neden böyle birşeyi yapmış olabilir ki..
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpereng
    Artık bende 5530cuyum...Bimeksden 499 liraya aldım,evde wireless'e sorunsuz bağlandım,çok şık bir telefon

Hayırlı olsun kardeş.Allah kazasız belasız resetsiz kullanmayı nasip etsin..
  • 5800 de youtube izlenebiliyordu biz niye izleyemiyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpereng

5800 de youtube izlenebiliyordu biz niye izleyemiyoruz

5530da Youtube

Arkadaşlar n95 8gb ımı satıp 5800 aldım.youtube dan video izleme sorunu yaşayan birçok kişi vardır...

5800 da dns girişi değiştirerek youtube a girebiliyoruz yada opera gibi programlar ile...ancak videoları çalıştıramıyoruz...Bunun için 5800 da ;

ayarlar-baglantı-hedefler-internet

burda baglandıgınız kablosuz wlan baglantının üzerindeyken seceneklerden düzenleye basın.. acılan yerde gene seceneklerden gelişmiş ayarlara geçin.

orda IPV4 ayarlarının icinde dns yi 4.2.2.1 4.2.2.2 yaparsanız youtube'ye sorunsuz giriyoruz.

ve sonrasında telefondan m.youtube.com/app ye giriyoruz(5800 da kendi web tarayıcısında dosya direk yüklenmiyor öylece kalıyor o yüzden opera ile deneyin) ve bizden dosya yı yüklememizi istiyor(youtube.sisx).Yükledikten sonra Uygulamalar real player a girerek seçenekler>ayarlar>akış>şebeke>Erişim noktası kullanımda diye bi yer var o kısmı o anki bağlandığınız ağın adını seçiyorsunuz....Sonra telefonu KAPATIP TEKRAR AÇIYORSUNUZ burası önemli çünkü 2 kere farklı ağlarda test ettim kapatıp açmadan herşey doğru olsa bile olmuyor...Neyse daha sonra Uygulamalar dan daha önce yüklemiş olduğumuz YouTube Programımızı açıyoruz ve işte mutlu son...Youtube videolarımızı artık izleyebiliriz...Ayrıcawww.openvideohub.com adresine giderekte openvideohub s60v5 versiyonunu indirerek youtube,dailymotion ve metacade deki videolarıda aynı şekilde izlemeniz mümkün...openvideohub signed istemektedir bilginize....

İnşallah birilerine faydası olur...Eğer eksik anllattıysam affola...Ben buradayım sorusu olanlar sorabilir

Alıntıdır:http://forum.donanimhaber.com/m_29642154/mpage_13/key_/tm.htm#35491798

• http://forum.dailymobile.se/index.php/topic,10833.0.html

burdaki adresten programı indirip youtube videolarını "tam ekran" bile seyredebilirsiniz,5530 da denedim,çalıştı
  • handwriting ile mesaj yazma falan çok zevkli yalnız :)
  • Arkadaşlar telefonu bende kullanmaya başladım. Dünden beri qwerty klavyeye alıştım. Telefonunum sürümü v10 bilgisayar üzerinden denedim herhangi bir güncelleme bulamadı. Birçok kişide olduğu gibi tuş kilidi sallanıyor ama sağlam duruyor bir sorun olacağını sanmıyorum. Arka kapak özensizce yapılmış. bataryayı kapak tutuyor. kapağı çıkarıp telefonu ters çevirince batarya düşüyor. Kapak kapalı iken bataryanın bazen çok kafif oynadığını hissediyorsunuz. ses konusundan bişey demiyecem deli ses veriyor dışarıya :D dokunmatiği harika. yanlız arka kapak hemen çiziliyor. dün aldım bu gün baktım arka kapakta bir iki ufak bişeyler olmuş. nokianın bence bu telefonlar için adam akıllı bir arka kapak çıkarıp dağıtması lazım. wi-fi bağlantısı gayet güzel. msn ve facebook chat kullanmak için nimbuzz kullanın gayet güzel. tarayıcı olacak skyfire artık dokunmatik ekranlar içinde güncel sürüm yayınlamalı diye düşünüyorum. Ayrıca telefonun ekranındaki jelatini çıkartmayın bir sheld alana kadar.

• iyi akşamlar..

Bende bugün Bmex den 499 tl ye 5530 kırmızı aldım.. Şimdi ovisuite yüklüyorum. yüklememi önerdiğiniz yada püf noktası sayılabilecek bilgileriniz varsa tavsiyelerinize açığım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: c_e_m22

iyi akşamlar..

Bende bugün Bmex den 499 tl ye 5530 kırmızı aldım.. Şimdi ovisuite yüklüyorum. yüklememi önerdiğiniz yada püf noktası sayılabilecek bilgileriniz varsa tavsiyelerinize açığım..

Hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız kullanırsın inşallah.Bide arkadaşlar özellikle çiziliyor diyen arkadaşlar sizlere tavsiyem bi kılıf alın ben aldım hiç çizilmiyor kılıf tavsiyem caselogic.Bide benim batarya az gidiyo yawf 1-1-1,5 gün gidiyor,Çok mu kullanıyorum acaba..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrHcr

quote:

Orijinalden alıntı: c_e_m22

iyi akşamlar..

Hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız kullanırsın inşallah.Bide arkadaşlar özellikle çiziliyor diyen arkadaşlar sizlere tavsiyem bi kılıf alın ben aldım hiç çizilmiyor kılıf tavsiyem caselogic.Bide benim batarya az gidiyo yawf 1-1-1,5 gün gidiyor,Çok mu kullanıyorum acaba..

Benimkide çabuk bitiyor. Elimden düşürmüyorum ki

• teşekkür ederim arkadaşım..

Benim eski telefon N79 du.. Eta kılıfı vardı..denedim çok kasıyor.. Yeni bir kılıf almak şart oldu..

Şarj süresi ile ilgili de Kvk da çalışan bi arkadaşım var teknik servisten.. Şarj süresi için hep kapalı şarjı tavsiye eder.. N79 4 gün gidiyordu..Kapalı şarj ediyordum ve geceleri kapalı kalmak şartıyla..

Çok kurcalardım 2 saat görüşme 2 saat yolda stereo bluetooth müzik dinlerdim.. Beni 5530 2 gün götürsün yeter..

Şuanda 5530 ile Bh-503 kulaklığım var başka hiçbirşeye ihtiyacım olmayacak gibime geliyor..
  • Ben zar zor biriktirip sağdan soldan borç alıp 500 liraya aldım kırmızı ve creative ep210 aldım(daha yükseğine param yetmedi) kulaklık kalitesi çok iyi değil gibi geldi ama bakalım pazartesi okula giderken otobüste görücez :D :)
    Wifi kesinlikle harika kalkıyorum odada geziniyorum(ki modemle telefonun arasında 2 duvar var) bağlantı kesilmiyor.Programların arka planda çalışması da çok hoş(msn açıkken sms atmak gibi),bir de youtube ya da facebook'da ki videoları izleyebilsem daha ne isterim[programsız sadece opera ile gibi]..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpereng -- 13 Kasım 2009; 22:31:26 >
  • Msne nasıl giriyorsunuz? Ben tarayıcıdan ebuddy ile giriyorum. Programı var mı?
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.