Şimdi Ara

## ♪♪ Nokia 5530 XpressMusic İncelemesi ♪♪ ## (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.246
Cevap
0
Favori
235.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hepsinden daha önemlisi pdf okuma performansı nasıl?
    fotosu varsa eklerseniz çok sevinirim gerçekten :)
  • arkadaşlar merhaba büyük bir aksilik olmazsa c.tesi pazar bende 5530 almayı düşünüyorum...ancak yorumları okuyunca biraz tereddütlerim oldu...donma takılmalar kapanmalar falan oluyor yazılmış aklımı çeldi açıkcası...birde son bir iki sayfada üretimden kalktı bulmak çok zor artık gibi yazılar olmuş gerçekten varmı öyle birşey kocaeli de oturuyorum iş sebebiyle henüz çıkıp araştırmakda fırsat olmadı bulunamazmı sıfırı telefoncularda...biraz bilgilendirirseniz sevinirim dediğim gibi bugün yarın almayı düiünüyorum
  • kapanma konusunda bence korkma her telefon arasıra kapanır hangimizin kapanmadı ki ..bunlar geçici şeyler yani ...bulursun yaa sıfırı var heryerde merak etme .beyazını bulmak biraz güçtür okadar yani ...gönül rahatlıgıyla alailirsin telefonu .
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertacksk

kapanma konusunda bence korkma her telefon arasıra kapanır hangimizin kapanmadı ki ..bunlar geçici şeyler yani ...bulursun yaa sıfırı var heryerde merak etme .beyazını bulmak biraz güçtür okadar yani ...gönül rahatlıgıyla alailirsin telefonu .

teşekkür ederim...rengi çok da önemli değil bulabilirsek yeter:)
  • Arkadaşlar, 5530 unuzun kulaklığını satmayla ilgileneniniz varsa bana ulaşabilirmi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umityasar

nokianın ücretsiz navigasyonu var mı?

ovi maps
  • evet sonunda buldum beyaz 5530 aldım telefon süper gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
    Aldığım yer İzmir Alsancak Nokia Shop bütün izmirde bir tek beyazı burda buldum.
    Telefon hala üretimde dendi bana ancak türkiye'ye fazla gelmemiş sanırım dükkanda bir tane beyaz vardı onu kaptım hemen :)

sorduğum çoğu yerde siyah var satılıyor hala bulunabilir.
    Beyaz neden yok diye sordum Nokia Türkiye'ye beyazını fazla göndermemiş o yüzden bulunmuyormuş.
    Telefon çok karizma yalnız iki gündür evde wireless internette dolaşıyorum pili hala full alet dehşet her türlü fonksiyon var.Alacaklar hiç düşünmesin.

Birde sorum var bende ki versiyon 10 yükseltme gereklimi 20'ye ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: spawn26

quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

ya arkadslar benim 5530 un ses kalitesi cok düşük yaa dış ses canavar ama kulaklık fıs ..bi sürü kaliteli kulaklıklar aldım sennheiser mx360- sony mdr ex085..ikisinden de verim alamadım yaa..yazılım güncellesem daha iyi olabilirmi yaa...yardımlarınızı bekliyorum .

bi sorun olmalı ya da ayarları kontrol edin. MX260 ile arabaların kornalarını bile duymadığım oldu

alla allaa yaa ne sorun olabilirki yaa .forumdan mdr ex085 aldım bi satıcıdan..millet süper demiş kullaklıga ama benim telde verim alamadım ses az geliyo ya cok cok kısık deil ama.mesela bi önceki telefonum 5610 xpress music di süper ses veriyordu .bi sonraki 6210 navigator du o bile daha fazla ses veriyordu ya kulaklıktan ..anlamadım valla ?

ayrıca geçen MX560 ile denedim ,sesi 1 kademe düşürmek zorunda kaldım.Ses inanılmaz yüksekti :S

Hocam peki bu MX560 ların fiyatı nasıl?

http://www.sanalmarketim.com/urun/f1ea32827836b8e5873d011a51c05f41/SENNHEISER-MX-560-Silver-Kulaklik---

• arkadaşlar kulaklık seçimlerimizi tartışabilir miyiz iki adayım var :

1)creative ep630 63lira
    2) Sennheiser cx300 120lira

deneyen bilen gören varsa izlenimlerini paylaşabilir mi acaba ?
  • Ben nokia bh-103 aldım. MyMemory'den inşallah bu cumaya gelirse görüşlerimi yazarım.
  • hayırlı olsun ne kadara aldın kardeş ..bide o kulaklıgın özelliklerini yazabilirmisin
  • MyMemory'den 47tl ye aldım. Bluetooth olduğu için aldım. Hem kulak içi + bluetooth olunca rahat rahat kablo kopması olmadan dinleyebilmek iyi olacak. Kulaklık gold'da 85tl o yüzden mymemory'de baya ucuza geldi. Ben aldığım tüm kulaklıkları ( telefonla gelen kulaklık dahil) jak bölümlerinden kopardığım için bluetooth olması işime gelicek. Haftaya gelince dinleyip görüşlerimi aktarırım. Şimdilik bende merak ediyorum. Daha önce denemedim kulaklıkları.
  • arkadaşlar 5800 a göre bu telefonun artıları ve eksileri nelerdir acaba?
    yakın bir zamanda telefon almayı düşünüyorum. Dış sesi yani zil sesi çalarken çıkan ses seviyesi çok önemli benim için ve 2. olarakda Fotoğraf makinasına ihtiyaç duymadan resim çekebilmek istiyorum.
  • bunlar biraz konuşma üzerine olan kulaklıklar sanırsam frekans aralığı desibeli herhangi bir bilgin var mı ?
    Ben biraz daha profesyonel amacın sadece müzik olduğu kulaklık seçimlerinizi merak ediyorum buda güzel bir tercih ama kablolu kadar performans vereceğini sanmıyorum dedim ya önceliğim müzik...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fofeng87

arkadaşlar kulaklık seçimlerimizi tartışabilir miyiz iki adayım var :

1)creative ep630 63lira
    2) Sennheiser cx300 120lira

deneyen bilen gören varsa izlenimlerini paylaşabilir mi acaba ?

Ep630 ile CX300 çok farklı klasmandaki kulaklıklar.
    İkisini birbiriyle kıyaslamak çok abes olur. ama illa ki yap dersen kıyas , CX300 tabii ki

bu arada BH-103 bunların yanında çok kötü bir kulaklıktır. ben o Nokia kulaklığını çöpe atmış bir insanım.Rezil bir ses inanılmaz kötü
  • ABBYY Business Card Reader v2.0.34
    OS9.x | S60v3 & S60v5 (SS'ler aldatmasın.)

## ♪♪ Nokia 5530 XpressMusic İncelemesi ♪♪ ##
     ## ♪♪ Nokia 5530 XpressMusic İncelemesi ♪♪ ##

İndirmek için:
    http://www.reis-ieagles.com/ozel-programlar/abbyy-business-card-reader-v2-0-34-t1300.html

• Arkadaşlar tuş kilidi kapalı iken arama gelince cevaplama tuşunun algılamadığı oldumu hiç sizde o kayan yeşil bar bazen algılamıyor alttaki kilit aç barı algıladığı halde bazen arama geldiğinde yeşil barda sorun oluyor ne kadar dokunsamda kaydırsamda algılamıyor böyle bir sorunla karşılaşan oldumu acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan2884

Arkadaşlar tuş kilidi kapalı iken arama gelince cevaplama tuşunun algılamadığı oldumu hiç sizde o kayan yeşil bar bazen algılamıyor alttaki kilit aç barı algıladığı halde bazen arama geldiğinde yeşil barda sorun oluyor ne kadar dokunsamda kaydırsamda algılamıyor böyle bir sorunla karşılaşan oldumu acaba.

ben şahsen sorun yaşamadım hatta o yeşil şeye dokunup biraz kaydırsam algılıyor...tuş kilitini acmadan yeşili sürüklüyorsun demi
  • quote:

Orijinalden alıntı: nohackmove

arkadaşlar 5800 a göre bu telefonun artıları ve eksileri nelerdir acaba?
    yakın bir zamanda telefon almayı düşünüyorum. Dış sesi yani zil sesi çalarken çıkan ses seviyesi çok önemli benim için ve 2. olarakda Fotoğraf makinasına ihtiyaç duymadan resim çekebilmek istiyorum.

artıları eksileri olarak forumu kısaca bi okursan bilgi alırsın.yine de ben biraz bahsedeyim ..5530 da navigasyon yok ve 3g yok diger bütün özellikler var..sahsi fikrim artısı olarak bizim telefonun tasarımı güzel dokunmatigi (bana göre)daha iyi
    dış ses oalrak telefon cok kaliteli ses cıakrıyo hani laptopda müzik dinlermiş gibi diyebilirim iki farklı hoparlöden cıktıgı için güzel oluyor..ses gücü göreceli oldugundan bişey söyleyemem ama yüksek cıkıyor memnun kalırsın
    kamerasına gelirsek pek bişey bekleme kotu demiyorum ama cok cok iyi de degil gün ışıgında cok güzel ama gece iş degişiyo.

• Arkadaşım sertacksk evet tuş kilidini açmadan yeşili sürüklüyorum ama bazen algılamıyor neden öyle olabilir ki acaba mesela 10 aramanın birinde algılamıyor.Bu arada ben niye alıntı yapamıyorum kafayı yicem alıntı yapa tıklıyorum üye olun yada bu özellik aktif değil diyor.
  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.