Şimdi Ara

## ♪♪ Nokia 5530 XpressMusic İncelemesi ♪♪ ## (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.246
Cevap
0
Favori
235.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FirstClass

BH-103 kulaklığım geldi. Sesinden gayet memnunum bazı kişilerin dediklerinin aksine. Hatta telelfonun yanında gelen kulaklıktan çok daha iyi ses veriyor. Hemde daha yüksek. En yükseğe alınca kısmanız bile gerekiyor ancak orjinal kulaklıkta ses biraz kısık(En azından bana göre ). Bluetooth uzaklığı çok iyi. Telefonla aranızda 5-6 metre olsa hatta arada duvar olsa bile akıcı ve temiz bir ses alabiliyorsunuz.

hayırlı olsun iyi günlerde kullanırsın ...merak ettigim malzeme kalitesi nasıl...yapabilirsen resmini cekip paylaşabilirmisin ya...fiyatını nerden ne aracılıgıyla aldıgını belirtirsen sevinirim
  • Arkadaşlar bendeki arama geldiğinde tuşların işlememe durumu sadece yeşil kayan barda değilmiş bütün dokunmatikler kitleniyor hiç biri çalışmıyo iki-3 günde bir oluyo bunun nedeni ne olabilir acaba kafayı yemek üzereyim servise versem bulamazlar sorunu çünkü sürekli yapmıyor.
  • merhaba arkadaşlar, bende yaklaşık 1 hafta önce 5530 aldım. telefon genel olarak güzel. yalnız mesaj yazarken çok zorlanıyorum, dokunmatiğine alıştım sayılır sorun o değil, fakat yazarken telefon beni geriden takip ediyor, kasılıp kalıyor bekliyorum yazdıklarımı yazmamış çıkıyor gibi sorunları var. bunlar hepsinde varmı? telefona resmi olarak son yazılım v10 olan gösteriyor bir nokia'ya gitsem yeni versiyonları yüklerler mi ve bu sorun ortadan kalkar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zenith1

merhaba arkadaşlar, bende yaklaşık 1 hafta önce 5530 aldım. telefon genel olarak güzel. yalnız mesaj yazarken çok zorlanıyorum, dokunmatiğine alıştım sayılır sorun o değil, fakat yazarken telefon beni geriden takip ediyor, kasılıp kalıyor bekliyorum yazdıklarımı yazmamış çıkıyor gibi sorunları var. bunlar hepsinde varmı? telefona resmi olarak son yazılım v10 olan gösteriyor bir nokia'ya gitsem yeni versiyonları yüklerler mi ve bu sorun ortadan kalkar mı?

maalesef bütün cihazlarda bu sorun var.Nokia yeni güncelleme ile giderir diye umuyoruz (=
  • bu kötü bir durummuş, mesaj yazarken takılması, klavyesi var hızlı mesaj yazılır gibi görülüyor ama, nasıl takılıyor acaba, çok rahatsız edicimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: buckethead®

Wireless'a bağlanmaya çalışınca "Bağlantı kurulamıyor, işlem gerçekleştirilemiyor." diyor. Fikri olan? Herhangi bir wireless ağına bağlanmaya kalktığımda yapıyor bunu aptal alet.

Fikri olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

merhaba arkadaşlar, bende yaklaşık 1 hafta önce 5530 aldım. telefon genel olarak güzel. yalnız mesaj yazarken çok zorlanıyorum, dokunmatiğine alıştım sayılır sorun o değil, fakat yazarken telefon beni geriden takip ediyor, kasılıp kalıyor bekliyorum yazdıklarımı yazmamış çıkıyor gibi sorunları var. bunlar hepsinde varmı? telefona resmi olarak son yazılım v10 olan gösteriyor bir nokia'ya gitsem yeni versiyonları yüklerler mi ve bu sorun ortadan kalkar mı?

maalesef bütün cihazlarda bu sorun var.Nokia yeni güncelleme ile giderir diye umuyoruz (=

bu olay sadece t9 da yazarkenmi oluyor, normal yazarken böyle bir sorun oluyormu?

• quote:

Orijinalden alıntı: conqenq

quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

bu olay sadece t9 da yazarkenmi oluyor, normal yazarken böyle bir sorun oluyormu?

ya ben hem normal yazarken hemde t9la yazarken çok zorlanıyorum açıkcası, bir mesaj yazarken hani beklersin yavaşça yazarsın ama karşılıklı mesajlaşma işkenceye dönüşüyor benim için.
    birde anlamadığım internette v20 yayınlandıgı haberleri varken hem nokianın sitesinde hemde telefonun kendinde benim telefon için v10 güncel gözüküyor. v20den önceki v11 güncellemesini bile vermiyor.
    hiratora'nın dediği gibi bu mesaj sorunu madem genel bir sorun nokianın bu konuya el atıp bi güncellemeyle düzeltmesi gerekir. ben kendilerine bir mail atmayı düşünüyorum bu konuda.

• Tema Paketi-16: 6 Adet (Freedom, GoldenBlack, Hugo, IcyBlue, Lakers ve LoveNight)

## ♪♪ Nokia 5530 XpressMusic İncelemesi ♪♪ ##

Kendi derlememdir. Güzel temalar içerir.

İndirmek için:
    HF:http://hotfile.com/dl/31287585/714bfa6/Symbian.S60v5.Tema.Paketi.16.rar.html

• Arkadaşlar bu telefonu ankarada hiç bir yerde bulamıyorum, internetten bakmadım ama mağazalarda yok ve gelmiyormuşta, üretimden kalktımı acaba ?
  • MSJ YAZMAKTA ZORLUK CEKEN ARKADASLAR HEP SÖYLEDİK AMA OKUMUYORSUNUZ
    MSJ LARDA MSJ YAZMA DİLİNİ İNGİLİZCE YAPACAKSINIZ OZAMAN NORMAL OLACAK ..FAKAT T9 KULLANAN ARKADASLAR ZORLANACAKTIR BENİM GİBİ BENDE O YÜZDEN NORMAL KULLANIYORUM T9 KULLANMIYORUM YANİ .YAN YATIRDIGINDA DA QWERTY KLAVYE DE NORMAL YAZAR HIZLI
  • beyler benim telefon kafayı yedi telefon kısmına girmiyor rehbere girmiyor (anasayfadan) kısa yollar kayboldu ne yapmalıyım ?
  • quote:

Arkadaşlar bu telefonu ankarada hiç bir yerde bulamıyorum, internetten bakmadım ama mağazalarda yok ve gelmiyormuşta, üretimden kalktımı acaba ?

Daha geçen hafta aldım hemde beyazını buldum.Siyah her yerde var bi araştır.

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=371946&productid=telcepnok5530

hepsiburada stoklara girmiş
  • Mobiola Web Cam v3.0.19 S60v3 S60v5 OS9.x

## ♪♪ Nokia 5530 XpressMusic İncelemesi ♪♪ ##

İndirmek için tıklayınız!

Açıklama: Cihazınızın kamerasını webcam olarak kullanma imkanı sunar. Wi-fi, BT ve USB ile bağlanabilmektedir. Sitesinde Skype, Yahoo, YouTube, MSN, AOL IM, ICQ ile çalıştığı belirtilmiştir.

©2004-2010 Reis-i Eagles™ - Her hakkı gizli saklıdır. İzinsiz çalıp-çırpmak ayıptır, günahtır. Lütfen izinsiz kopyalamayınız.

• araştırdım öyle yazıyorum arkadaşım, hiç bi teknosada yok, vatanda yok, electroworldlerde yok, nette satılıyor alırsan eğer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conqenq -- 9 Mart 2010; 18:31:08 >
  • sinirlenme ya aldım işte ben yeni izmirdeyim çoğu yerde var sen nerdesin bilemem
    telefon güzel ama al bulursan beyaz tavsiye ederim
  • quote:

araştırdım öyle yazıyorum arkadaşım, hiç bi teknosada yok, vatanda yok, electroworldlerde yok, nette satılıyor alırsan eğer

evet kardeşim izmirde bende baya bulamadım, o saydıgın yerler artı mediamarkt ve bestbuyda falan bir ay boyunca bulamadım. en son geçen hafta sanırım 3 yada 4. soruşumda bestbuyda bikaç tane gelmiş, şansıma sonuncuyu aldım 399 tlye beklediğime değdi fiyat olarak. benim için fiyat farketmez diyorsan çiğli kipada bir hafta kadar önce 529 tlye satılıyordu. sanırım orda bulabilirsin.
  • arkadslar bugun telefonu V20.0.080 yazılımına yükselttim .genpa servisinden öncelikle allah belalarını versin diyordrum o servise 9 günde bi yazılım güncellediler .
    neyse degişen şeyleri merak eden arkadslar olursa söyliyim cok fazla bi degişiklik olmamış bence gözüme carpan bi avea menüsü ana menüye gelmiş eski sürümde uygulamalardaydı yanlışım varsa düzeltin..
    degişen en büyük şey müzik sesi olmuş dış sesi (hoparlörü) hayvan gibi artmış eskisinden gerçekten fazla yani bu telefondan bu cıkmaz artık diyorsunuz ilk başta..kulaklık sesini bi cok merak eden arkads olacaktır .BİRAZ ARTMIŞ sesi arkadslar eskiden cok düşüktü şahsen ama hissedilir bi şekilde artmış.şimdilik bu kadar degişiklik görebilidim daha sonra farkedersem bilgilendiririm sizleri..

not:benim tlefonum siyah kırmızı ama bana pink 5530 un versiyonunu yüklemişler yani temalardaki o canlı kırmızı renk bildiginiz pembecok mühim degil zaten başka temalar kullanıyorsunuz.ama müzik sesini arttırmak isteyen arkads varsa söyleyin servise pink modelin yazılımını atsınlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysertac -- 10 Mart 2010; 0:20:29 >

• bende update ettim bendeki tel ing telefonun update kendi programiyla update ettim ben degisiklikleri pek fark edemedim ama daha once telefon takilmiyodu hic simdi cok fazla olmasada takiliyo bazi uygulamalarda beyaz ekran uzerinde nokia yazisi geliyo orda kaliyo kapama tuslari falanda calismiyo pili cikarip takiyorum belki reset icin tus kombinasyonu vardir bilemiyorum
  • 5530kasası gören oldumu hiç ? bana acil olaral orta beyaz kasa lazım özellikle
  • 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.