Şimdi Ara

## ♪♪ Nokia 5530 XpressMusic İncelemesi ♪♪ ## (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.246
Cevap
0
Favori
235.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, 5530 çok hoşuma giden bir telefon ama

duvar kağıdını tam ekran yapabiliyor muyuz bunu merak etmiştim

bilgisi olan arkadaşlar bilgi verebilir mi acaba?

640x320 bir resmi üstten alttan kesiyor mu hiç?
  • Kesmiyor. Tam ekran görüyorsunuz.
  • arkadaşar yaklaşık bir senedir telefon aldım alcam dedim ama bir türlü karar veremedm. N79 ları baya bi araştırdım özellikleri çok güzel tam istediğim gibiydi ama forumda yaşanan bir dolu sorun ve sar değerinin yüksek olmasından dolayı soğudum telden neyse dedim başka bahara ama bu sefer de 5800 gözüme çarptı onu da çokca araştırdım ve yine sorunlar zinciri, ayrıca telefonu görmek için gittiğim mağazada gördümki özellikleri çok güzel fakat tam bir takoz ( bu tele sahip olanlar lütfen alınmasınlar tamamen kişisel görüşüm ). neyse sonunda 5530 araştırmaları başladı forumun yarısını okudum sayılır çok güzel zarif bir telefon arka kapak falan bi şekilde çözülür ancak beni şarj süresi ve kilitlenmeleri endişelendirdi.

samimi olarak bu telefonu al gönül rahatlığıyla 3 4 sene kullan dermisiniz yoksa biraz daha bekleyeyim mi ?
    samimiyetinize güveniyorum herkese hayırlı günler =))

• quote:

Orijinalden alıntı: nemesis-83

arkadaşar yaklaşık bir senedir telefon aldım alcam dedim ama bir türlü karar veremedm. N79 ları baya bi araştırdım özellikleri çok güzel tam istediğim gibiydi ama forumda yaşanan bir dolu sorun ve sar değerinin yüksek olmasından dolayı soğudum telden neyse dedim başka bahara ama bu sefer de 5800 gözüme çarptı onu da çokca araştırdım ve yine sorunlar zinciri, ayrıca telefonu görmek için gittiğim mağazada gördümki özellikleri çok güzel fakat tam bir takoz ( bu tele sahip olanlar lütfen alınmasınlar tamamen kişisel görüşüm ). neyse sonunda 5530 araştırmaları başladı forumun yarısını okudum sayılır çok güzel zarif bir telefon arka kapak falan bi şekilde çözülür ancak beni şarj süresi ve kilitlenmeleri endişelendirdi.

samimi olarak bu telefonu al gönül rahatlığıyla 3 4 sene kullan dermisiniz yoksa biraz daha bekleyeyim mi ?
    samimiyetinize güveniyorum herkese hayırlı günler =))

msj yazıyorsan kesinlikle alma lanet güncelleme bi gelmedi gitti t9 ile türkçe karakter msj yazamıyorsun
    bence telefonun en büyük sorunu bu nokianın en dandik telfonları bile cayır cayır msj yazıyo t9 ile ama bunda bi hata var.
    ama sakin sakin kullanırsan telefonu alo diyim görüntüsü olsun istiyorsan güzel bi telefon

• Mesaj yazmanın çözümü var. Yazma dilini ingilizceye çevirirseniz düzeliyor. Türkçe karakter yazmazsanız olay çözülüyor. Gayet rahat bir şekilde mesaj yazılıyor.
  • hayır işte öyle de olmuyo t9 ingilizce olarak kullanılmıyo türkçe kelimeler kayıtlı olmuyo
    türkçe karakter kullanmasanda kasıyo..onun bi çözüm yolu yok ben neler neler yaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertacksk

hayır işte öyle de olmuyo t9 ingilizce olarak kullanılmıyo türkçe kelimeler kayıtlı olmuyo
    türkçe karakter kullanmasanda kasıyo..onun bi çözüm yolu yok ben neler neler yaptım

Benimde en alttaki 3 tuş kasıyor.Boşluk bırakma felan.Telefonum kapanıyordu kvk 1 tane parçayı degiştirdi ondan şüpheleniyorum.Sizdede böyle bişey varmı ?
  • quote:

hayır işte öyle de olmuyo t9 ingilizce olarak kullanılmıyo türkçe kelimeler kayıtlı olmuyo

Türkçe karakterde yazmazsan kasmıyor arkadaşım , seninkinde sorun var demektir o zaman.
    Binlerce mesaj yazmış biriyim bu telle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 22 Mart 2010; 5:55:21 >
  • arkadaşlar hafif yağmurda falan da kullanıyoruz ya telleri dokunmatik ekrana herhangi bi zararı oluyor mu hiç başınıza böye bişe geldi mi ?
  • Arkadaslar sizlere ihanet ettim kusura bakmayın ama 5800 a geçtim ben
    okadar saydırdık 5800 a ama forumda bi arkadastan bugun 5800 satın aldım .

Eger düşünürseniz arada kalanlar varsa gönül rahatlıgıyla geçebilir

not:arkadslar 5800 da tamamcok daha fazla özellikler olabilir ama ekran kalitesi gerçekten 5530 unki dha iyi
    soluk sanki 5800 ın ekran kalitesi renkleri.

müzik kalitesine gelince gerçekten 5800 ın daha iyi kulaklıgı takas takmaz anladım bunu arkadslar cok aglamışlıgım vardır forumda 5530 un müzik sesinden

geçmemde en büyük etken msj yazamamam dır (t9-tükrçe)

kararsızlık yaşayanlar için görüşlerimi bildireyim istedim ..hertürlü sorunlarınız için bana PM atabilirsiniz özellikle 5530-5800 arasında gidip gelenler için her ikisinin de +larını -lerini söylerim.
    tabi burdan da olur.

• S60v3 S60v5 Premium Blue ve Premium Red by IND190

## ♪♪ Nokia 5530 XpressMusic İncelemesi ♪♪ ##

S60v3 preFP1, FP1, FP2, Eseries ve S60v5:
    http://www.reis-ieagles.com/s60v5-temalar/s60v3-v5-premium-blue-ve-premium-red-by-ind190-t1496.html

Düz siyahını daha önce vermiştim:
    http://www.reis-ieagles.com/s60v5-temalar/s60v3-v5-premium-black-by-ind190-t1420.html

• arkadaşlar video oynatmak için smart movie kullanıyordum. bugun video izlerken kapandı program kendi
    kendine, daha sonra hiç bi videoyu açmaz oldu. 3 saattir video oynatacak bi program aradım adam akıllı bişi bulamadım !
    arkadaşlar lütfen yardım. adam akıllı bi program.! ( bu arada tel 5530 XM)

• quote:

Orijinalden alıntı: neczah

arkadaşlar video oynatmak için smart movie kullanıyordum. bugun video izlerken kapandı program kendi
    kendine, daha sonra hiç bi videoyu açmaz oldu. 3 saattir video oynatacak bi program aradım adam akıllı bişi bulamadım !

Ben videoları bilgisayarda format factory programı ile mp4e çevirip telefona atıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Crowley

quote:

arkadaşlar video oynatmak için smart movie kullanıyordum. bugun video izlerken kapandı program kendi

Ben videoları bilgisayarda format factory programı ile mp4e çevirip telefona atıyorum.

işte bende öle yapıyorumda, real player oynatmıyor.
    oynatacak program yok... ondan soruyorum...

• quote:

quote:

quote:

yoo oynatıyo aynı programı bende kullanıyorum acayip basit bişey hiç bişey yapmıyorsun

tümünü mobil aygıt ı işaretle sonra cıktı ayarında sol tarafta mp3 ler telefonlar filan var ordan nokia 58** ı sececeksin tamam diyeceksin
    klasor sec den filan video yu sececeksin oynatır kardeşim ..5800 da rahat oynatıyo 5530 da da oynatıyordu ..
    altyazıyı unuttum ama bilen varsa detaylı olrak paylaşırsa sevinrim

• quote:

quote:

quote:

quote:

yoo oynatıyo aynı programı bende kullanıyorum acayip basit bişey hiç bişey yapmıyorsun

tümünü mobil aygıt ı işaretle sonra cıktı ayarında sol tarafta mp3 ler telefonlar filan var ordan nokia 58** ı sececeksin tamam diyeceksin
    klasor sec den filan video yu sececeksin oynatır kardeşim ..5800 da rahat oynatıyo 5530 da da oynatıyordu ..
    altyazıyı unuttum ama bilen varsa detaylı olrak paylaşırsa sevinrim

cvp için sağol arkadaşım. ancak benim sorunum format çevirme değil.
    telefonuma uygun bi oynatıcı ... (:

• S60v3 S60v5 Retro Wooden - FP1, FP2, 5th, Eseries by IND190

İndirmek için:
    http://hotfile.com/dl/35031522/43dcde0/Retro.Wooden.FP1.2.5th.rar.html

Kesinlikle tavsiye ettiğim 1 temadır. Bizzat kullanıyorum. 4 farklı ikon seçeneği mevcut. Büyük önizleme dosya içindedir.

S60v3 S60v5 Pinstripe v2 ve Blue - FP1, FP2, 5th, Eseries by Shilca

İndirmek için:
    http://hotfile.com/dl/35032975/2996f07/Pinstripe.v2.for.FP1.2.5th.Eseries.by.Shilca.rar.html

Çok tutan temanın ikonlarının geliştirilmiş hali. Kesinlikle tavsiye ederim.

• arkadslar 5800 almadan önce sipariş verdigim iki tane 5530 ekran koruyucu sticker var elimde isteyen arkadaslara makul bi fiyata verecem haberiniz olsun.
    isteyen bana pm den ulaşsın .(2adet)
  • arkadaşlar ön cam değişimi ne kadar bileniniz var mı ?
    koruyucular kullanmaktansa keyfile teli kullanalım daha sonra camı değiştirirriz makul bir fiyatsa tabi
    **??
  • cok pahalı o şeyler bi önceki telefonum 6210 navigatordu 65 tl aldı genpa servisi yanlış hatırlamıyorsam ..
    garantiye girmiyo bide ekran...bide bu dokunmatikler daha pahalı olabilir..öyle keyfi olarak yapılmaz sanırım kardeşim dedgiin gibi olsa ne güzel olurdu
  • 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.