Şimdi Ara

## ♪♪ Nokia 5530 XpressMusic İncelemesi ♪♪ ## (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.246
Cevap
0
Favori
235.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: yumuklu sucurta

quote:

Orijinalden alıntı: gopgop

quote:

Mesaj yazmada 5800 ile bir fark var mı? Tırnağı biraz uzatıp kullanacagim. Kolay mı? 5800 vb telefonlarla karsilastirabilir misiniz iyi kötü olarak :)

telefon 5800 dan daha kücük olduğu için elinle kavrarsın ve rahat yazarsın . yani bende öle olyur parmağa görede değişe bilir bilemem

Peki gece gündüz heryerde mesaj yazan birine önerir misiniz

ben öleyim zaten avea 5 bin sms i 2 haftada bitirdim

• quote:

quote:

quote:

quote:

Mesaj yazmada 5800 ile bir fark var mı? Tırnağı biraz uzatıp kullanacagim. Kolay mı? 5800 vb telefonlarla karsilastirabilir misiniz iyi kötü olarak :)

telefon 5800 dan daha kücük olduğu için elinle kavrarsın ve rahat yazarsın . yani bende öle olyur parmağa görede değişe bilir bilemem

Oo çok iyi
    Peki uzuuun mesajlar atıyorsun dimi yazarken "uyh dur bi soluklanayım yeğen" dedirtmiyor?
    Ayrıca Türkçe t9'da takılma oluyor falan diyorlar.. Var mı böyle kronik bir sorun? Çünkü Türkçe t9 ile yazıcam

• Hayır
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Oo çok iyi
    Peki uzuuun mesajlar atıyorsun dimi yazarken "uyh dur bi soluklanayım yeğen" dedirtmiyor?
    Ayrıca Türkçe t9'da takılma oluyor falan diyorlar.. Var mı böyle kronik bir sorun? Çünkü Türkçe t9 ile yazıcam

yazma dili türkçeyken belirli bi karekterden sonra az bi kasma oluyor yazma dilini ingilizceye cevirmen gerekiyor ingilizceye cevirince dual olarak TR t9 gidiyor :D ama ben t9 suz yazıorum hic kullanmadım t9 u cidden diğer telefonlarımdada ama bu saçma sorunu bi güncellemeyle çözerler yakında çünkü 5800 ın güncellemesi çıktı bunun kide yakındır.

• telefonun tek kötü yanı türkçe mesaj yazarken kasması . yazma dilini ing. yapınca o da halloluyor . bide telefon reset atıyo diyenler var . alalı 5 ay oldu . sadece1 kere reset attı . oda handy task man kurulu olmadığı zamandaı . handy task man ı kurun . ara sıra tümünü kapat ı seçin . reset falan olmaz . olsa olsa 2 ayda bir falan . oda normal tabi . smbyan işletim sistemi nede olsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: yürüyedur1905

telefonun tek kötü yanı türkçe mesaj yazarken kasması . yazma dilini ing. yapınca o da halloluyor . bide telefon reset atıyo diyenler var . alalı 5 ay oldu . sadece1 kere reset attı . oda handy task man kurulu olmadığı zamandaı . handy task man ı kurun . ara sıra tümünü kapat ı seçin . reset falan olmaz . olsa olsa 2 ayda bir falan . oda normal tabi . smbyan işletim sistemi nede olsa

symbianla, reset atmanın hiçbir alakası yok,telefonunuz reset atıyorsa yazılımsal yada donanımsal bir sorun vardır,yada yüklediğiniz bi program uyumsuzluğundandır.

diğer 5530 kullanıcılarıını telleride reset atıyormu ara sıra

bide bu telin beyazı,niye hiçbir yerde yok,nokia beyazını getirmekten niye vazgeçmiş artık merak ettim

daha önce beyazı piyasada satılmış çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 11 Nisan 2010; 11:43:23 >

• S60v3 S60v5 Panca Warna - FP1, FP2, 5th, Eseries

İndirmek için:
    http://www.reis-ieagles.com/s60v3-temalar/s60v3-v5-panca-warna-fp1-fp2-5th-eseries-t1589.html

Kesinlikle tavsiye ettiğim 1 temadır.

Diğer tema ve tema paketleri için:
    http://www.reis-ieagles.com/symbian-s60v3-s60v5-os9-x-arayuz-bolumu/

• quote:

Orijinalden alıntı: yürüyedur1905

telefonun tek kötü yanı türkçe mesaj yazarken kasması . yazma dilini ing. yapınca o da halloluyor . bide telefon reset atıyo diyenler var . alalı 5 ay oldu . sadece1 kere reset attı . oda handy task man kurulu olmadığı zamandaı . handy task man ı kurun . ara sıra tümünü kapat ı seçin . reset falan olmaz . olsa olsa 2 ayda bir falan . oda normal tabi . smbyan işletim sistemi nede olsa

Hadi yaaa. Bu konu benim için çok önemli çünkü t9suz yazamam..
    Yazma dilini ingilizce yapınca da türkçe sözlük kullanılmaz dimi.. Yani türkçe karakterler önemli değil ama türkçe mesaj yazmak istiyorum t9 ile
    Malum Türk arkadaşlarım daha fazla

Ama bu kasma olayı çok çok önemli.

• t9 ne yapacan ya hiç kullanmadm ama bilmiyorum guncelleme ile düzeltile bilirde ama 5800 bi kaç ozelligi fazla ama yan yana getir bunun ekranı felan nedense daha canlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

t9 ne yapacan ya hiç kullanmadm ama bilmiyorum guncelleme ile düzeltile bilirde ama 5800 bi kaç ozelligi fazla ama yan yana getir bunun ekranı felan nedense daha canlı

Evet ekranı daha canlı..
    Yıllardır t9la çok hızlı yazıyorum, alışkanlık artık
    5800'dan sonra ekranı çok küçük gelir mi? Yoksa mühim bir fark yok mu
  • gelmez ya hiç okadar fark yok git alacagın yere ikisinede bi bak farkı anlarsın okadar fark yok hangisi hoşuna gidiyosa onu al
  • 5530'un tasarımı çok daha iyi
    Zaten bu telefondan beklentikerim

• Mesajlaşma
    • Alo demek
    • Kaliteli ekran, grafikler ve tasarım

En ucuz teknosepet'te buldum 457 liraya.
    Bundan ucuz bildiğiniz varsa yardım etseniz
  • ben 500 e aldım 2 hafta olacak nerdeyse benım ıcınde mesaj atsın ( günde 200 tane atıyorm) youtube faceye girsin evde wireless de var çok eglenceli oluyo yatakda film felan izliyorum harika telefon 3g çok lazımsa 5800 al ama ben t9 kullanmıyorum oyuzden benım ıcın mukemmel telefon hıc zorlamıyor benı herşeyiyle kusursuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

ben 500 e aldım 2 hafta olacak nerdeyse benım ıcınde mesaj atsın ( günde 200 tane atıyorm) youtube faceye girsin evde wireless de var çok eglenceli oluyo yatakda film felan izliyorum harika telefon 3g çok lazımsa 5800 al ama ben t9 kullanmıyorum oyuzden benım ıcın mukemmel telefon hıc zorlamıyor benı herşeyiyle kusursuz

Teşekkürler (:
  • S60v5 Tema Paketi-20: 7 Adet (Abstract, Android, mini iPad, Ovi Style, Pure ve SquareMatrix)

Kendi derlememdir. Android ve mini iPad tavsiye edilir.

İndirmek için:
    http://www.reis-ieagles.com/s60v5-temalar/s60v5-tema-paketi-20-7-adet-abstract-android-mini-ipad-ovi-style-pure-vs-t1597.html

Diğer tema paketleri:
    http://www.reis-ieagles.com/s60v5-temalar/

• ya sertifika istemyen güzel program yokmu hiç

• Link:http://netload.in/dateiSQqYBfWSOV/gears_s60v5_1_0_0_signed.sis.htm

Alternatif Link:http://hotfile.com/dl/37778561/41aff99/gears_s60v5_1_0_0_signed.sis.html

Vakit geçirmek için güzel bir oyun. Lise 1 yıllarında fizik dersinde gördüğümüz makara dersini hatırlatıyor bize. O dersi sevmeyenler bu oyun ile dersi sevebilecektir

Edit: Sertifika gerektirmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ra hmetli -- 13 Nisan 2010; 21:28:01 >

• telefonun beyazını satan yer ,bilen duyan varsa bana haber etsin bi zahmet
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

telefonun beyazını satan yer ,bilen duyan varsa bana haber etsin bi zahmet

http://www.teknosepet.com/?urun-detay_116524_Nokia_5530_Xpress_Music_Mavi_Beyaz.html

• 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.