Şimdi Ara

## ♪♪ Nokia 5530 XpressMusic İncelemesi ♪♪ ## (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.246
Cevap
0
Favori
235.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yumuklu sucurta

quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

t9 ne yapacan ya hiç kullanmadm ama bilmiyorum guncelleme ile düzeltile bilirde ama 5800 bi kaç ozelligi fazla ama yan yana getir bunun ekranı felan nedense daha canlı

Evet ekranı daha canlı..
    Yıllardır t9la çok hızlı yazıyorum, alışkanlık artık
    5800'dan sonra ekranı çok küçük gelir mi? Yoksa mühim bir fark yok mu

t9 ile mesaj yazmayan pratik mesaj nası yazılır bilmez ama biraz uğraşıp t9un mantığınıda kavrayınca mesaj yazmak çoookkk rahat oluyor.. bende bu teli kullanıyorum ve t9 mesaj yazan kimseye önermemmmm..

• quote:

Orijinalden alıntı: candanemre

quote:

quote:

t9 ne yapacan ya hiç kullanmadm ama bilmiyorum guncelleme ile düzeltile bilirde ama 5800 bi kaç ozelligi fazla ama yan yana getir bunun ekranı felan nedense daha canlı

Evet ekranı daha canlı..

t9 ile mesaj yazmayan pratik mesaj nası yazılır bilmez ama biraz uğraşıp t9un mantığınıda kavrayınca mesaj yazmak çoookkk rahat oluyor.. bende bu teli kullanıyorum ve t9 mesaj yazan kimseye önermemmmm..

Önermemenizin tek sebebi t9 da kasması mı? Öyleyse gelecek bir güncellemeyle halledilir. Bu durum çözülürse mesajlaşmak çok kolay olur sanırım?

• Yaşadığım yerde telefoncunun birinde 5530XM (mavi-beyaz) buldum ama 530 TL fiyat çekti yahu...

Bir de şunu merak ediyorum mutlaka soran olmuştur ama o kadar sayfayı incelemeyi gözüm yemedi.Bu 5530'da da GPS mevcut mu? 5230 daki Ovi-maps gibi bişeyler var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi portakal -- 19 Nisan 2010; 16:54:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: portakal
    Yaşadığım yerde telefoncunun birinde 5530XM (mavi-beyaz) buldum ama 530 TL fiyat çekti yahu...

Bir de şunu merak ediyorum mutlaka soran olmuştur ama o kadar sayfayı incelemeyi gözüm yemedi.Bu 5530'da da GPS mevcut mu? 5230 daki Ovi-maps gibi bişeyler var mıdır?

Tumlesik olarak yok ama harici bir bluetooth gps alıcısı varsa telefonda navigasyon kullanabilirsiniz
  • asıl önemli konu artık bu telefonun üretimini durdurduğu için yeni güncelleme çıkarırmı nokia?yeni güncelleme çıkarmassa türkçe mesaj yazmadaki ağırlaşma sorunu kala kalacak öylece
  • selamlar beyaz 5530 xm le aranıza yeni katıldım telefonu sevdim tasarımı hoşuma gitti özellikleride tasarımından aşağı değil =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: candanemre

quote:

quote:

Evet ekranı daha canlı..

günde 300 mesaj atıyorum ne pratigi :D

• quote:

Yaşadığım yerde telefoncunun birinde 5530XM (mavi-beyaz) buldum ama 530 TL fiyat çekti yahu...

ya google earth gibi bişey var wifi olunca giriyor her türlü beyazı bulamadım hiç biyerde bende 530 fiyat çekmişti adam 500 490 a iner merak etme az yüzsüz ol ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: _By_BoSs_

selamlar beyaz 5530 xm le aranıza yeni katıldım telefonu sevdim tasarımı hoşuma gitti özellikleride tasarımından aşağı değil =)

beyazı nerden buldunuz..

bu arada t9 değilde normal mesaj yazarkende kasma sorunu varmı bu telefonda..

t9 u hiç kullanmadım zaten şimdiye kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

quote:

selamlar beyaz 5530 xm le aranıza yeni katıldım telefonu sevdim tasarımı hoşuma gitti özellikleride tasarımından aşağı değil =)

beyazı nerden buldunuz..

hayır yok
  • quote:

5530'da dahili olarak GPS mevcut değil. Ovi maps'i yükleyip harita üzerinde gezinebilrsin fakat navigasyon özelliğini kullanamazsın.Navigasyon özelliğini kullanabilmen için bir bluetooth gps cihazına ihtiyacın var.
  • ovi mapsda gezinme isini beceremedm bn ya okadar map indirdim
  • quote:

ovi mapsda gezinme isini beceremedm bn ya okadar map indirdim

Niye yaw? Sorun nedir?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

quote:

beyazı nerden buldunuz..

hayır yok

telefonu adapazarından aldım. t9 alışkanlığım olmadığı için henüz t9 kullanmadım bu yüzden cevap verecemcem ama arkadaş cevabı vermiş..

• quote:

Orijinalden alıntı: slicer

quote:

ovi mapsda gezinme isini beceremedm bn ya okadar map indirdim

Niye yaw? Sorun nedir?

sorun yokda kullanmayı bılmıyorum bi kaç kere açtım böyle google earth gibiydi geziniyordum sonra bidaha beceremedim :D şu ovi mapsı bi kullanmayı ogrenemedım ya
  • Merhaba arkadaşlar Kırmızı-siyah 5530 alarak bende kervana katıldım. Bence kesinlikle tasarım açısından 5800 ı ezer geçer. varsın 3g ve navigasyon olmasın. hakikaten 5800 çok kaba. 5530 ise mükemmel dokunmatiği olsun kullanım kolaylığı olsun müğkemmel...
  • mesaj klavyeni ingilizce olarak degiştir ondan başka bi problem yok şuan
  • anaaa 5800 v50 cıktı biz v20 de kaldık valla nokia 5530 modelini unuttu
  • Türkçe t9da kasma olayını halleden versiyon gelse hiç durmam.
  • bu telefonda ondan başka problem yok oyuzden t9 kullanmıyorum kullanmayada gerek yok :D zaten ezberledim yani günde bu forumda benden cok mesaj atan yoktur oyuzden çok büyük bi problem degil bence
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.