Arkadaşlar, Ovi maps'te navigasyon artık ücretsiz. Benim gibi bluetooth gps kullananlar varsa çok işine yarayacaktır.Gps kullanmayıp sadece haritayı kullananlara da tavsiye ederim, zira yeni versiyonunu daha çok beğendim.
Hadi ya Çok iyiymiş Kampanyaları takip edelim öyleyse
quote:
Orijinalden alıntı: slicer
Arkadaşlar, Ovi maps'te navigasyon artık ücretsiz. Benim gibi bluetooth gps kullananlar varsa çok işine yarayacaktır.Gps kullanmayıp sadece haritayı kullananlara da tavsiye ederim, zira yeni versiyonunu daha çok beğendim.
5530 da sorunsuzca navigasyon kullanılabiliyormu,peki işe yarıyormu bu hizmet aynı gps teki gibi?
quote:
Orijinalden alıntı: righteous@
quote:
Orijinalden alıntı: slicer
5530 da sorunsuzca navigasyon kullanılabiliyormu,peki işe yarıyormu bu hizmet aynı gps teki gibi?
Evet, navigsyon özelliği sorunsuzca kullanılabiliyor ve işe yarıyor.
Bluetooth gps cihazınız yoksa sadece şebekeye bağlanıp yerinizi gösterecektir. Navigasyonu bluetooth gps aygıtı olmadan kullanamazsınız.
Güneş altında yolda yürürken mesaj yazmak kolay mı
quote:
Orijinalden alıntı: yumuklu sucurta
telefonu soracam ayağına post kasıyon ha
quote:
Orijinalden alıntı: i Am Not Dead
quote:
telefonu soracam ayağına post kasıyon ha
Ne alakası var, mesaj sayım 0 olsa ne olur... Bu telefonu almayı düşünüyorum. Her ayrıntısını soracağım tabi. Neyse yine de teşekkürler.
quote:
güneş altında yolda yürürken mesaj atılmaz,kamyon çıkar,eşek çıkar,tren geçer, vapur çarpar, aman haa
telefon alacam diye, samsung star konusunda 6 ay baydın milleti,şimdi bu konuya geldin,yahu bi tel alda artık, bütün forumda sende rahatla bee
5530 unu satanlar, pm atıversin bi zahmet
quote:
quote:
güneş altında yolda yürürken mesaj atılmaz,kamyon çıkar,eşek çıkar,tren geçer, vapur çarpar, aman haa
telefon alacam diye, samsung star konusunda 6 ay baydın milleti,şimdi bu konuya geldin,yahu bi tel alda artık, bütün forumda sende rahatla bee
Üstüme gelmeyin
quote:
quote:
quote:
Üstüme gelmeyin
dostum bu telefonların hiç birinde güneş altında mesaj yazılmıyor 5800 dada 5530 dada yada ne biliyim her hangi dokunmatik ekranda nedense hiç görunmuyo oyüzden 5730 XM var benim arkadasda o telefona aklım gittide :D 650 liraydı almadım
nokiadan öğrendğiime göre, bu telefonun üretimide bitmiş artık,yahu ne kadar oldu bu çıkalı piyasaya,üretimi bitirdiler
quote:
Orijinalden alıntı: righteous@ nokiadan öğrendğiime göre, bu telefonun üretimide bitmiş artık,yahu ne kadar oldu bu çıkalı piyasaya,üretimi bitirdiler
Nasıl olur? Özellikle beyaz rengini arayanlar çok fazla. Ama yok. Bir de üretim mı durdurulmuş? Hayret
gayet doğal çünkü 5800 le aynı fiyata satıyor nokia bunu,ee haliyle herkes aynı paraya 5800 varken kimse bunun yüzüne bakmıyor, nokia her zamanki gibi yine kendi ayağına sıkıyor
Ama tasarımı, güzelliği.. İyi ya tamam. Nokia'ya ban.
yumurta sen alacanmı bu telefondan :D
bazı yerler 5800 ınında üretimi durdurulduğunu söylüyor zaten olması gerekende bu biri 2008 çıkışlı biri 2009 başında çıktı yeni modeller çıtkı zaten durdurulması doğru olmuş ama durdurulduğunu sanmıyorum çoğu yerde bu telefonu öneriyorlar hala bugun ankamall daydım nokia shopda 5530 da vardı 5800 da
ee herhalde elindeki stoğu bitirene kadar satacak tabii,üretim bitti diye elindekini köy sandığına bağışlayacak hali yok ya