Şimdi Ara

## ♪♪ Nokia 5530 XpressMusic İncelemesi ♪♪ ## (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.246
Cevap
0
Favori
235.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, Ovi maps'te navigasyon artık ücretsiz. Benim gibi bluetooth gps kullananlar varsa çok işine yarayacaktır.Gps kullanmayıp sadece haritayı kullananlara da tavsiye ederim, zira yeni versiyonunu daha çok beğendim.

İndirme için link:

http://nds1.nokia.com/PRODUCT_METADATA_0/Explore_Services/Ovi_Maps/maps_installer_3.03_10wk1_b05_s60_5.0.Nocs.sis?t=nav&ca=navq1&lid=nav_navq1_other_downloadbutton_other_na&lpos=main_1&intc=nokiacommaps-fw-ilc-hero-acq-na-europenokia-g0-19-downloadbutton_101

• quote:

Orijinalden alıntı: yumuklu sucurta

quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

telefonun beyazını satan yer ,bilen duyan varsa bana haber etsin bi zahmet

http://www.teknosepet.com/?urun-detay_116524_Nokia_5530_Xpress_Music_Mavi_Beyaz.html

stokta yok
    artı bu siteden bişey almam,ondan sonra yok qutletti,yok şuydu uğraş dur

teknosa 359 lira kampanyasında satarken almadıkşimdi uğraş

• quote:

quote:

quote:

telefonun beyazını satan yer ,bilen duyan varsa bana haber etsin bi zahmet

http://www.teknosepet.com/?urun-detay_116524_Nokia_5530_Xpress_Music_Mavi_Beyaz.html

stokta yok
    artı bu siteden bişey almam,ondan sonra yok qutletti,yok şuydu uğraş dur

teknosa 359 lira kampanyasında satarken almadıkşimdi uğraş

Hadi ya Çok iyiymiş
    Kampanyaları takip edelim öyleyse

• quote:

Orijinalden alıntı: slicer

Arkadaşlar, Ovi maps'te navigasyon artık ücretsiz. Benim gibi bluetooth gps kullananlar varsa çok işine yarayacaktır.Gps kullanmayıp sadece haritayı kullananlara da tavsiye ederim, zira yeni versiyonunu daha çok beğendim.

İndirme için link:

http://nds1.nokia.com/PRODUCT_METADATA_0/Explore_Services/Ovi_Maps/maps_installer_3.03_10wk1_b05_s60_5.0.Nocs.sis?t=nav&ca=navq1&lid=nav_navq1_other_downloadbutton_other_na&lpos=main_1&intc=nokiacommaps-fw-ilc-hero-acq-na-europenokia-g0-19-downloadbutton_101

5530 da sorunsuzca navigasyon kullanılabiliyormu,peki işe yarıyormu bu hizmet aynı gps teki gibi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: slicer

Arkadaşlar, Ovi maps'te navigasyon artık ücretsiz. Benim gibi bluetooth gps kullananlar varsa çok işine yarayacaktır.Gps kullanmayıp sadece haritayı kullananlara da tavsiye ederim, zira yeni versiyonunu daha çok beğendim.

İndirme için link:

5530 da sorunsuzca navigasyon kullanılabiliyormu,peki işe yarıyormu bu hizmet aynı gps teki gibi?

Evet, navigsyon özelliği sorunsuzca kullanılabiliyor ve işe yarıyor.

• Bluetooth gps cihazınız yoksa sadece şebekeye bağlanıp yerinizi gösterecektir. Navigasyonu bluetooth gps aygıtı olmadan kullanamazsınız.
  • Güneş altında yolda yürürken mesaj yazmak kolay mı
  • quote:

Güneş altında yolda yürürken mesaj yazmak kolay mı

telefonu soracam ayağına post kasıyon ha
  • quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

quote:

telefonu soracam ayağına post kasıyon ha

Ne alakası var, mesaj sayım 0 olsa ne olur...
    Bu telefonu almayı düşünüyorum. Her ayrıntısını soracağım tabi. Neyse yine de teşekkürler.
  • quote:

güneş altında yolda yürürken mesaj atılmaz,kamyon çıkar,eşek çıkar,tren geçer, vapur çarpar, aman haa

telefon alacam diye, samsung star konusunda 6 ay baydın milleti,şimdi bu konuya geldin,yahu bi tel alda artık, bütün forumda sende rahatla bee
  • 5530 unu satanlar, pm atıversin bi zahmet
  • quote:

quote:

güneş altında yolda yürürken mesaj atılmaz,kamyon çıkar,eşek çıkar,tren geçer, vapur çarpar, aman haa

telefon alacam diye, samsung star konusunda 6 ay baydın milleti,şimdi bu konuya geldin,yahu bi tel alda artık, bütün forumda sende rahatla bee

Üstüme gelmeyin

• quote:

quote:

quote:

Üstüme gelmeyin

dostum bu telefonların hiç birinde güneş altında mesaj yazılmıyor 5800 dada 5530 dada yada ne biliyim her hangi dokunmatik ekranda nedense hiç görunmuyo oyüzden 5730 XM var benim arkadasda o telefona aklım gittide :D 650 liraydı almadım

• nokiadan öğrendğiime göre, bu telefonun üretimide bitmiş artık,yahu ne kadar oldu bu çıkalı piyasaya,üretimi bitirdiler
  • quote:

nokiadan öğrendğiime göre, bu telefonun üretimide bitmiş artık,yahu ne kadar oldu bu çıkalı piyasaya,üretimi bitirdiler

Nasıl olur? Özellikle beyaz rengini arayanlar çok fazla. Ama yok. Bir de üretim mı durdurulmuş? Hayret
  • gayet doğal çünkü 5800 le aynı fiyata satıyor nokia bunu,ee haliyle herkes aynı paraya 5800 varken kimse bunun yüzüne bakmıyor, nokia her zamanki gibi yine kendi ayağına sıkıyor
  • Ama tasarımı, güzelliği..
    İyi ya tamam. Nokia'ya ban.
  • yumurta sen alacanmı bu telefondan :D
  • bazı yerler 5800 ınında üretimi durdurulduğunu söylüyor zaten olması gerekende bu biri 2008 çıkışlı biri 2009 başında çıktı yeni modeller çıtkı zaten durdurulması doğru olmuş ama durdurulduğunu sanmıyorum çoğu yerde bu telefonu öneriyorlar hala bugun ankamall daydım nokia shopda 5530 da vardı 5800 da
  • ee herhalde elindeki stoğu bitirene kadar satacak tabii,üretim bitti diye elindekini köy sandığına bağışlayacak hali yok ya
  • 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.