Benim telefonunda ekranı baya çizildi. Basmalı kalemle kullanırken biraz fazla bastırdım. Çizildi gitti. Temiz ekran alabileceğim bir yer olsa iyi olur hakkaten. Fiyatı uygunsa tabi... Siz siz olun basmalı kalemle bu telefonu kullanmaya çalışmayın. Özellikle rotring ise kalem. Hiç tavsiye etmem.
yuh be kardeşim basmalıyla basılırmı hiç ben tükenmez kalem kullanıyorum onunda arkası yani yumuşak darbelerle bide sever okşar gibi ) siz bence napı8n bilionuz mu ..ebay ın sitesinde ekranlar satılıo sanırım orda fiyatı bilmiyorum da türkiyeye göre cok ucuzdur.. ordan alın birine taktırın tanıdık bi telefoncuya ?aklıma bu gledi yani ... ama genpa da dedigim gibi normal ekran bile 65 tl idi bu dokunmatikler 100 tl yi gözden cıkarın ..
Aldık geçende çok güzel telefon. Lakin bende alttaki Tuşlar dokunmatik değil (arama, menü, kırmızı olan tuş). Keşke onlarda dokunmatik olsaydı. Ayrıca kalemde aynısı değil lakin bendekide gayet iyi aslında. incelemedeki resimleri görünce birden tırstım yan sanayi ürün aldım diye ama 2 jenarasyonu vargaliba. Nette baktığımda diğer herkesinki benimki gibi.
bence sende sorun var ben öyle bişey görmedım bızımkı neden dokunmatik xD
5800 var galiba sende @Graf:.
..
sürüm güncellemesi çıkmıcakmı ki artık
ben 500 e aldım arkadaslar 6500 slide telefonum vardı sorunlu onu verdim üstünede 235 lira verdim adama 399 ytl lık kampanyaları kaçırdıgıma üzüldüm gerçekten ama hoş telefon yani 5800 almadığıma hiç üzülmüyorum bu telefon çok daha kibar bi görüntüye sahip ve nedense dokunmatiği daha hızlı geldi bana
arkadslar cidden yeni sürüm ne zaman cıkacak yaa ..msj sorununu çözen bi sürüm cıksa 5800 ı bırakıp valla yeniden aranıza dönebilirim
beyler telefonu bi v11 yapamadım ya siz yapabildinizmi?
quote:
Orijinalden alıntı: i Am Not Dead
nokia shop a götür onlar yapıyor v11 sonra sen kendin v20 yapabiliyosun ben öle yapmıştım :D
quote:
Orijinalden alıntı: Graf:
Aldık geçende çok güzel telefon. Lakin bende alttaki Tuşlar dokunmatik değil (arama, menü, kırmızı olan tuş). Keşke onlarda dokunmatik olsaydı. Ayrıca kalemde aynısı değil lakin bendekide gayet iyi aslında. incelemedeki resimleri görünce birden tırstım yan sanayi ürün aldım diye ama 2 jenarasyonu vargaliba. Nette baktığımda diğer herkesinki benimki gibi.
Hayırlı olsun hocam. Lakin senin teleffonun 5530 değil, 5800 :D
quote:
Orijinalden alıntı: gopgop
quote:
nokia shop a götür onlar yapıyor v11 sonra sen kendin v20 yapabiliyosun ben öle yapmıştım :D
version v20 yapınca kamerada sorun oluyo yazmış birisi sendede varmı böyle bişey?
güncel
quote:
quote:
quote:
version v20 yapınca kamerada sorun oluyo yazmış birisi sendede varmı böyle bişey?
yok bende öle bi sorun
bizim burda nokia shop yok delirecem nasıl v11 yapacağım ya
hallettim sonunda =) telefon v20
Mesaj yazmada 5800 ile bir fark var mı? Tırnağı biraz uzatıp kullanacagim. Kolay mı? 5800 vb telefonlarla karsilastirabilir misiniz iyi kötü olarak :)
quote:
Orijinalden alıntı: yumuklu sucurta
Mesaj yazmada 5800 ile bir fark var mı? Tırnağı biraz uzatıp kullanacagim. Kolay mı? 5800 vb telefonlarla karsilastirabilir misiniz iyi kötü olarak :)
telefon 5800 dan daha kücük olduğu için elinle kavrarsın ve rahat yazarsın . yani bende öle olyur parmağa görede değişe bilir bilemem
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: yumuklu sucurta
telefon 5800 dan daha kücük olduğu için elinle kavrarsın ve rahat yazarsın . yani bende öle olyur parmağa görede değişe bilir bilemem
Peki gece gündüz heryerde mesaj yazan birine önerir misiniz