Şimdi Ara

Nokia 5610xpress music takas yapılır n73 e ..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elımde 5610 xpress musıc var n73 e karsı takas yapmak ıstıyorum. telefon 5-6 aylıktır daha ve garantısı devam etmektedır faturası da duruyor. n73 ile takas yapmak istiyorum.. n73 yada n73 musıc edıtıon farketmez..

• sen bilirsin ama bence doğru bir iş olmaz ...
  • neden olmaz kı.. n73 ME aldım 5 gun kullandım arıza verdı sureklı bende vazgectım sonra 5610 aldım ama sımdı yıne n73 ıstıyorum kullanımı hosuma gıdıyor
  • güncel
  • kaba ve yavaş bir cihaz olduğu için demiştim.5 gün içinde arıza verdiğini de yazmışsın üstelik, sen bilirsin ...
  • benim aldıgım tel tr malı dedıler ama sanırım kacakmıs ondan sureklı hata falan verdı 3 tane hafıza kartı 2gb verdıler hıc bırını okumadı en sonunda sapıttı.. sonra deıstırdım.. benım tel de sorun vardı ya.. guzel telefon normalde arkadaslarda var kullanımı cok ıı bence.. dusuncelerın ıcın saol
  • guncel
  • konuyu 2. el bölümüne açmalısın
  • Nokia 5610'dan vazgeçme sebeplerin neler peki ?
    Neyi hoşuna gitmedi de tekrardan Nokia N73'e geçmek istiyorsun ?
  • fazla program yukleyememem. S40 programlar ve oyunlar desteklıyor. kullanımı cok rahat sesı de cok guzel mp4 video oynatma ozellıgı var o bakımından cok rahat yanı.. tek sebep s40 serısı oldugu ıcın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solomon_47 -- 6 Ağustos 2008; 17:06:00 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.