Şimdi Ara

Nokia 5700 mı N73 Music edition mu Yoksa N91 8gb mı? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 5700 alırsan bu telefonla foto çekmeyi unutacaksın ama;

çok iyi müzik performansına,

ortalamanın çok üzerinde video çekimine,

çok hızlı işlemciye,

ve bu sitem üzerinde çalışan yeni nesil symbian v9.2(son sürüm) sistemine

çok iyi ekrana

sahip olursun..

güçlü işlemci ve iyi ekran birleştiğinde.., müzik için alacağın bu telefonu aynı zamanda yüksek kalitede convert edilmiş divx filmleri izlemek içinde kullanabilirsin. bu tel içinde 3d hızlandırıcı var zannediyorum.., bu sayede n-gage platformu adı altında çıkan yeni nesil muhteşem oyunları oynama imkanı bulacaksın ..vb
  • n91 8 gb en yüksek en kaliteli kulaklık sesi bu cihazda
    n73 ve 5700 ise dışarı çok iyi veriyo
    ama bence n91 8 gb al
  • Ben n91+8gb yi öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @oğuzhan@ -- 24 Temmuz 2007; 18:17:09 >
  • Arkadaşlar çok güzel yazmışsınız elleriniz dert görmesin.Ancak ben 5700 almaya karar verdim.
    Birde 2gblik hafıza kartı kulalıkta Bh-501 almayı düşünüyorum Herhalde bana bu şekilde 1.5 sene dayanır
  • quote:

Orjinalden alıntı: gngr1907

Arkadaşlar çok güzel yazmışsınız elleriniz dert görmesin.Ancak ben 5700 almaya karar verdim.
    Birde 2gblik hafıza kartı kulalıkta Bh-501 almayı düşünüyorum Herhalde bana bu şekilde 1.5 sene dayanır

Orası belli olmaz işte
    Şahsen ben 5700 tasarımına hiç güvenmiyorum
  • Ben N73 kullandım ve şuan paramı almak üzereyim. Fotoğraf telefonu. Videosu hiçbir işe yaramıyor.

Ben şimdi 5700 alacağım benim için video kaydı önem arz ediyor %90 video çekerim çünkü fotoğraf olayını donuk ve o anı sessiz hareketsiz ifade ediyor. Ama video olayında herşey var. 5700 videosuna baktım N73 den katkat daha kaliteli.

Müzik konusunda da 5700 ın yeterli olacağını düşünüyorum. O kadar para ver N91 al o ne ekran kötü dış hoparlör sesi kötü ayrıca tek hoparlör. Ama 5700 da da ses çipi kullanılık ayrıca ekran kalitesi süper çift hoparlör vs

Benim tercihim 5700 dan yanadır.

Saygılar
  • evet benide korkutan tek yanı altta bulunan dönen kısmı ve arka kapağını çünkü arka kapağını içten yapıştırılmış bir bantla açıyorsun salak nokia sanki oyuncak satıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..:Roman Kosecki:..

evet benide korkutan tek yanı altta bulunan dönen kısmı ve arka kapağını çünkü arka kapağını içten yapıştırılmış bir bantla açıyorsun salak nokia sanki oyuncak satıyor

dönen kısımdan endişe etmeyin 3250 de bu sorunu hiç duymadım

pil kapağı konusuda harbiden bir ilginçlik var ama anlamadım gitti
  • n91 8gb
  • Arkadaşlar 5700 ı aldım Müzik sesi mükemmel Fotoğrafıda fena çekmiyor ama ÇOK HARİKA bi ŞEKİLDE mp4 çalıyor

yorumlarınız için saolun
  • dönen kısmı nasıl sence sağlammı?ileride sorun çıkarırmı?
  • quote:

dönen kısmı nasıl sence sağlammı?ileride sorun çıkarırmı?

Çok zorlamazsan Altı kopmaz sanırım ama Biraz boşluk yaratabilir gibi geliyor ama onuda servis halleder
  • quote:

quote:

Çok zorlamazsan Altı kopmaz sanırım ama Biraz boşluk yaratabilir gibi geliyor ama onuda servis halleder

e tabiki hocam altını aşağıdaya doğru çekiştirmeyiz ama boşluk olursa da hiç hoş olmaz
  • quote:

quote:

quote:

e tabiki hocam altını aşağıdaya doğru çekiştirmeyiz ama boşluk olursa da hiç hoş olmaz

valla bence altta boşluk olabilir fazla kurcalamadım 3250 ve 5700 ı ama bence o kısımda boşluk olabir

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.