Şimdi Ara

Nokia 5700 mı N73 Music edition mu Yoksa N91 8gb mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben bu foruma yeni üye oldum yardım edersiniz çok Duamı alırsınız.Ben yeni bi telefon almayı
    düşünüyorum ancak bi türlü karar veremedim.Telefonda müzik olayı çok önemli birde nokia olucak ama
    hangisini alayım Nokia 5700 mı ,N73 me mi,N91 8 gb mı ? Lütfen bana Şunu şundan dolayı al diyin .

Yardımlarınız için şimdiden saolun..

• Bütçen ne kadar?
  • sorun değil bütçe ama 1000 ytlyi fazla aşmasın
  • Bütçen 1000 YTL kadar ise sana N91 8GB öneririm.HepsiBurada.Com 1015 YTL ile satıyor ama bulunduğun şehirde daha ucuza alabilirsin http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepnokn918gb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-43457567878756 -- 23 Temmuz 2007; 1:09:07 >
  • Saol ancak o telefon için 4gb dolduktan sonra çok yavaşladığı söyleniyor benim inceleme fırsatım olmadı?
    Bu üç modeli karşılaştıran bi arkadaş varsa söyledikleri çok işime yarayacak
  • Ben 3ünüde inceledim. (arklar saolsun)

5700 oyuncak gibi hiç tavsiye etmiyorum.

N73 bende war. Memnunum müzik kalitesinden, stereo hoperlörleriden.

N91 8gb. 4gb dolduktan sonra yawaşlama yapıyor. biraz geç açılıo. menüde nispeten yawaşlaıo ama o kadar önemli adamı sinir eden bi yawaşlama deil.

Sadece müzik dinlicem multimedia kamera çözünürlüğü vs. öenmli deil diosan N91

Hem müzik dinliim hem ucundan multimedia da olsun diosan N73

5700ı düşünme bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 23 Temmuz 2007; 2:21:27 >
  • güçlü bataryası ile kesintisiz müzik dinlemenin yanısıra gelişmiş ekranında divx film izlemeye de izin vermesi yüzünden ben 5700 diyorum.

ancak sadece müzik dinlenecekse ve müzik dinlemekten kastınız %97 kulaklık kullanarak müzik dinlemekse( dış hoparlörle işim olmaz diyorsanız) n91 4 yada 8gb da alınabilir.

müzik içn n73 düşünmeyin..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSP mi Ipod Touch 8GB mı?
    15 yıl önce açıldı
    5610 XpressMuzik mi N81 mi?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bencede 5700ı düşünme çünkü forumda alıpta incelemesini koyan bi arkadaş vardı.Onun deyimiyle çektiği resimler fiyasko yani hakkatende öle.Ama bütçen N91 e yetiyorsa n91 derim çünnkü insana ilerde 1gb yada 2-gb yetmemeye başlıyor telefon için.Müzik resim video program koycan falan...Bence N91
  • quote:

Orjinalden alıntı: EnergY-VorteX

Bencede 5700ı düşünme çünkü forumda alıpta incelemesini koyan bi arkadaş vardı.Onun deyimiyle çektiği resimler fiyasko yani hakkatende öle.Ama bütçen N91 e yetiyorsa n91 derim çünnkü insana ilerde 1gb yada 2-gb yetmemeye başlıyor telefon için.Müzik resim video program koycan falan...Bence N91

arkadaş müzik için tel istiyor hatırlatayım dedim..

hoş n91 de üç aşağı beş yukarı 5700 kadar foto çekiyor.

zaten işin içine foto girerse n73 alınmalı

• Sadece müzik denmemeli bence çünkü sadece müzik için telefon alınacaksa walkman serisi var S.e de ama adam nokia istediğine göre sadece müzik olan güzel bir telefon bulmak zor..

O zaman mp3 player alsın yanınada 3110 birlikte hem ucuza gelir hem kasmaz hemde müzik dinlenir.
  • n91 8gb;

eksiler :

-çok küçük tuşları
    -ağır olması
    -ekranın telefona orantısızlığı
    -micro driverin bozulmalara açık olması (çok emin değilim ama şikayet edenlerde yok değil)
    -tipsiz (?) bir telefon olması
    -düşük ekran çözünürlüğü

artıları :

-8gb hafızası
    -mükemmel derecede kulaklık sesi kalitesi
    -wi-fi bağlantısı
    -fiyatının uygunluğu
  • İlginiz için çok saolun ama N91 Çok kaba ağır Birde 2. el satamam çabuk N73 muzik edition u inceleyen yok mu hiç?Nokia BH-501 kulaklık almayı düşünüyorum?Fiyatını tam olarak bilmediğim için herhalde 5700 alırım
  • Kamerada alternatif olsun diyosan 5700 yakınından bile geçme! N91 sana çok kaba gelebilir ama ve hassas bir telefon olduğunu unutma!
    Benim tavsiyem N73 ME olacak...İkisinide dengelemiş olursun,ME modelinde basslar/tizler çok daha ayrıntılı bir biçinde duyuluyor N73'e göre
    Ama N91'in kulaklıkta daha iyi olduğunu unutma ayrıca 8GB hdd ve kablosuz internet gibi ayrıcaklıklarıda var,ben olsam N73ME alırdım
  • kulaklıkta kesinlikle n91 en iyisi ama hoparlörde iyi performans veremiyor n73'de sesi cızırtılı veriyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: izmirli mert

kulaklıkta kesinlikle n91 en iyisi ama hoparlörde iyi performans veremiyor n73'de sesi cızırtılı veriyor.

Doğru hocam,en üst seviyede kulağı tırmalıyor bende varken 8.seviyede kullanıyordum gayet iyi,yüksek ama kulağı tırmalamıyan ses veriyordu
    Ayrıca 5700 kamerada iç mekanda "noise" rekoru kırıyor ve "kırmızı" çekiyor

• Hepsininde bi sorunu var ben 5700 alıcam sanırım bana kamera lazım değil iyi Mp3 çalsın 1.5 sene dayansın yeter
  • Kusursuz telefon yoktur
    5700 bi +sı 16 milyon renk ekranı var diğerleri 262,000 renk sadece mp3çalar istiyosan sna uygun ama kameranın kötü olduğunu unutma.

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 23 Temmuz 2007; 11:47:26 >
  • arkadaşım benim gibi müzik dinlicem kamerayla fazla işim olmaz diyosan kesinlikle 5700...tavsiyem onun yanına bide sağlam kulaklık alırsan tam olur...söylendiği gibi oyuncak gibi falan değil telefon.n73 me ye o kadar para verilmez...aynı n73 ü kasa değiştirmişler bide müzik tuşu koymuşlar o kadar...
  • bu üç verdiğin model arasından N73 ME al derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BL@DE -- 23 Temmuz 2007; 18:06:44 >
  • n91 8gb
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.