Şimdi Ara

Nokia 5730 için wireless ayarları?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ayarlar'dan erişim noktası atama vs. denedim ve beceremedim, her seferinde internete giriyor fakat kontör yiyor. Bi ayarı yanlış yaptım demek ki?

Nokia 5730 telefonu için wireless ayarlarını nasıl yapabilirim?

yardımlarınız için şimdiden çok çok teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rasid96 -- 14 Kasım 2009; 17:58:20 >

• Hangi tarayıcıyla giriyorsun?Her tarayıcıyı açtığında başta sorar hangi bağlantıyı seçmek istersiniz diye kontor yememesi lazım..
  • telefonla beraber gelen tarayıcıyla giriyorum internete
  • bnde 5530 var,wireless'e bağlı olsam bile soruyor GPRS ile mi Wireless ile mi bağlantı olsun bence sen ayarla oynamışsın bi yerde,ve ben telefonu alıp hiç bir ayar yapmadan direk bağlandım yani belirli bir ayar olduğunu sanmıyorum
  • olabilir, girmeye çalışırken yapmış olabilirim belki ,

nasıl düzeltebilirim?
  • telefonu fabrika ayarına döndür diyeceğim ama bütün ayarların telefonu ilk aldığın zamana döner :)
  • yapamam :(

evet başka fikir? veya en başta yapmam gerekenler neydi tam olarak?
  • telefon normalde tarayıcıyı actıgın zaman nereden baglanmak ıstıyorsun dıye sorar wi-fi secersen kontor yemez...
  • çok teşekkür ederim ikinize de,

hallettim bir şekilde, konu dışında biraz ama birkaç sorum daha olacak: opera mini yüklersem, girişte fln soracak mı bana nasıl bağlanmak istediğimi? ve sitelerdeki flashları çalıştırabilir mi? sekme veya turbo özellikleri var mı?
  • turbo ve sekme var,fakat ben flashları çalıştıramadım(flash lite 3.1 yüklü birde)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasid96

çok teşekkür ederim ikinize de,

hallettim bir şekilde, konu dışında biraz ama birkaç sorum daha olacak: opera mini yüklersem, girişte fln soracak mı bana nasıl bağlanmak istediğimi? ve sitelerdeki flashları çalıştırabilir mi? sekme veya turbo özellikleri var mı?

ben de aynı sorunu yaşadım . operada sormuyor hangi bağlantıyı kullanacağını. kontör yiyor yani anlayacağınız. web taraması için de wlan sihirbazından ağ taratın. ağı bulup web taraması başlat diyin o gerekirse şifre soracak sonra da web i açıp nete bağlayacak sizi. bu şekilde kontör gitmez
  • tamam, teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.