Şimdi Ara

nokia 5800 a c6 fw si yükledim ama tel.lokal modda kaldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • pc yi yeniden baslat teli pc suite modunda bagla tekrar denermisin arkadasım bi.
  • hocam telefonn kapalı açılmıyor ki hiççç...
  • ovi suiti kaldırıp tekrar kur arkadaşım büyük ihtimal düzelir problemin birde 2 kere ardarda basmayı dene işe yaradığını söyleyenler olmuştu olmazda ovi suiti kaldırıp tekrar kur
  • Arkadaşım tel öyle kapalı dursun sen yukarda @mbjk'nın dediklerini yap ama telin açma tuşuna ardarda iki kez bas olmazsa ovi suiti kaldır baştan yükle
  • usb görmüyor galiba ilk aşamada görüyor sona gelince not phone found diyor...
  • aynı sorun bende de oldu çözüme ulaştıysanız nüften anlatırmısınız
  • Yahu denilenin aynısını yapıyorum açtığım zaman tel sürekli titriyor ekran gelmiyor ama tel hep titriyor 2 kere denedim 2 kere v52 orjinal yükledim artık tel kafayı yiyecek sürekli flashlamaktan

Maddelemişsin hepsini harfiyen yapıyorum Done yazınca telefon açılmıyor pin sormuyor yani ben elle açınca da sürekli titriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F5 -- 27 Ocak 2011; 22:34:56 >
  • Arkadaşlar aynı sorun bendede mevcut şu anda teli açamıyorum.Sorunu nasıl hallettiniz.
  • Dikkat: Bu işlem Downgrade olma olasılığı içerir
    (yani versiyon düşürme işlemi olma olasılığı vardır, teli kökten çökertebilirsiniz; benim bahsettiğim durum söz konusu olmayabilir. bu yüzden ne yaptığınızdan emin olun yada bilen birinden yardım alın)

eğer v51 üzerine c6v20 kurduysanız muhtemelen bundan dolayı hata alıyorsunuzdur.
    çözüm: Önce orijinal v51 yüklemek ardından orijinal v52 yüklemek ardından c6v20 yüklemek

hafıza kartınızı pcye telden bağımsız olarak bağlayın ve formatlayın. telefonunuzu formatlayın (formatlama prosüdürünü takip edin) teliniz açılmıyorsa bile

teli kapalı bir şekilde pcye bağlayın hafıza kartınızı telefona yerleştirmeyi unutmayın!!

flaşlama işlemii için gerekli yazılımları çalıştırın ve ayarları düzenleyin

flaşlama işlemine geçin ve "yes" tıklayın.

power tuşuna basılınca donanım bulma sesini duyarsınız fakat jaf; driverleri yüklü değilse göremiyor. devam edilmesini soran "yes, no" sorusu geldiğinde tekrar "yes" deyin ve tekrar power tuşuna basın. aynı şey 3. kez olduğunda yine "yes" ardından power tuşuna basın. boylece driverler telden yüklenecektir. Jaf çalışmaya başlayacaktır.

benim başıma gelmişti ilk yüklemede boyle yapmıştım. sorunum hallolmuştu.. umarım faydası olur....

• arkadaslar bu versiyon yukseltme işlemini yeni duydum deniyim dedim ama aynı sorun ben de de cıktı . telefon acılmıyor ve ne yapıcagımı bilemiyorum. Bi yardım edebilir misiniz???
  • arkadaslar bende yeni deniyorum bu işi ama benim telde acılmıyor. ne yapmalıyım anlamadım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.