Şimdi Ara

nokia 5800 a c6 fw si yükledim ama tel.lokal modda kaldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nokia 5800 a c6 fw si yükledim ama tel.lokal modda kaldı.tel. şu an kapalı ve açılmıyor,ne yapmam gerekiyor...

• tekrar yükle,olmazsa orjinal v51 yükleyip tekrar c6 yükle.
  • lokal modda iken pili çıkartıp - tekrar taktıktan sonra teli yeniden açınca çalışması gerekirdi.
    Şu anda çalışmıyorsa tekrar jaf ile flash atın ve factory set i de işaretleyin kendisi açılır.işaretlemezseniz yine local moda geldiğinde jaf sağ tzraftaki sekmeden Normal mod seçeneğine getirin.
  • tlefon kapalıyken pc ye bağlanmıyor ki?
  • açıkkenmi fash attın
  • telefon kapalıyken mi atılması gerekiyor du?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncaykilinc
    tlefon kapalıyken pc ye bağlanmıyor ki?

jaf ın görmesi için telefonu kapatman lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

telefon kapalıyken mi atılması gerekiyor du?

of of of
  • Jaf Açıkkende Atarda Bizde Box Ve Pkey Yok Arkadaşların Dediği gibi Kapalı Olarak Atıcaksın
  • ben açıkken attım bir kez done yazdı..jaf telefonu gördü.sonra telefon açılmıyor...
  • quote:

ben açıkken attım bir kez done yazdı..jaf telefonu gördü.sonra telefon açılmıyor...

üst mesajımda yazdıklarımı dene kardeşim,ama tel kapalıyken.
  • telefonu açamıyorum ki zaten...
  • quote:

telefonu açamıyorum ki zaten...

iyi o zaman , bırak kapalı kalsın.
    Jaf ile flash atmayı tekrar denesene.sana yardımcı olmaya çalışıyoruz.
  • teş. ederim yüzbaşım... flash atıyorum tekrar,herşey yolunda sonunçda yine bir kez done yazısı çıkıyor telefon aynı...
  • quote:

teş. ederim yüzbaşım... flash atıyorum tekrar,herşey yolunda sonunçda yine bir kez done yazısı çıkıyor telefon aynı...

1-JAF ı ogm_emulator.exe ile açın.
    3-BB5 tıklayın ve OFFLiNE seçin.
    2-Dead usb - Manual Flash - Normal mode - Factory set seçin.
    4-MCU tıklayıp adını C0r olarak değiştirdiğiniz dosyayı seçin.(RM-356_51.0.006_prd.core.C00 ==> RM-356_51.0.006_prd.core.C0r)
    5-PPM tıklayıp RM-356_51.0.006_prd.rofs2.V01 seçin.
    6-Ape Variant tıklayıp RM-356_51.0.006_026_000_U01.uda.fpsx seçin.
    7-şimdi FLASH2a basacaksınız.
    8-çıkan uyarıya yes deyip ardından telin açma tuşuna hafifçe dokunun.
    9-Arkanıza yaslanın sabırlı olun ve tel piN sorana kadar bekleyin.
    10-Artık usb kablonuzu PC den ayırabilirsiniz

zamanında biri yazmıstı kimden aldıgımı bilmiyorum fatih olabilir aynen böle demişti sürekli buna göre atarım flash ı

• aynen yapıyorum uygulamayı ama pooling phone dan sonra teli bulamıyor...aynen bu yazı çıkıyor Phone not found.. ondan sonra bir uyarı yazısı çıkıyor Phone did't respond, if the phone is not started yet please wait for the phone to started and connect to usb,then press YES to continue.If phone is not responding press NO. bu yazıdan sonra ne yapmak gerek?
  • ıı ovi suite yada pc suite yüklümü bütün driverleri varmı yani teli görmesi gereken ?
  • quote:

aynen yapıyorum uygulamayı ama pooling phone dan sonra teli bulamıyor...aynen bu yazı çıkıyor Phone not found.. ondan sonra bir uyarı yazısı çıkıyor Phone did't respond, if the phone is not started yet please wait for the phone to started and connect to usb,then press YES to continue.If phone is not responding press NO. bu yazıdan sonra ne yapmak gerek?

flasha bas evet de sonra açma tuşuna yarım saniye bas 1 saniye bekle sonra yarım saniye daha bas
  • ne gerekki bikere basması yeterli zaten sadece telin orda oldugunu gösterme amaclı yapılmıyomu bikere basması yeterli yeterki geri kalan işlemler düzgün olsun
  • evet ovi suite var...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.