Arkadaşlar 5800a CFW yazılımı 3-4 ay önce yükledim. çok memnundum sorun yaşamadım. dün gece telefon açıkken yanıma koydum sabah uyandığımda kapanmıştı ve bir daha açılmadı. Ekrana hiç güç gelmiyor. telefon tepkisiz. İçinde uyumsuz yazılım yüklü değil. hard format ve batarya çıkarma olaylarını denedim banamısın demedi. İŞİM GEREĞİ NAVİGOSYONU ÇOK SIK KULLANIYORUM. şuan bir kolum yok gibi. Nasıl bir çözüm önerirsiniz? en hızlı nasıl çözülebilir? Ayrıca garanti dışı olurmu CFW yüklü olduğu için?
şarja takın bir süre bekleyin benim de başıma gelmişti Bir süre bekledikten sonra gelmesi lazım görüntünün
Hocam şarjda 2 saati geçkindir duruyor ve malesef açılmıyor. Garanti kapsamında olur mu CFW yapılmış telefon?
Eğer orjinal yazılımı yükleyip servise gönderirsen garanti dışı olmaz ama CFW li yollarsan garanti dışı olur.
Hafiza kartını çıkar. Telefonu aç. Hafiza kartını tak.
arkadaşlar sağolun öneriler için ama hepsi sonuçsuz kaldı:( sanırım servis yolu gözüktü..
paylaştığım cwfyi yükle :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme