Şimdi Ara

Nokia 5800 ekran sorunu(5800 sahipleri lütfen baksın) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
16.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Garanti şartlarına istinaden yaptığım mücadele, TSHH'ne gerek kalmadan çözümlendi. Cihazı komple yeniliyorlar. Peşini bırakmamak lazım....
  • genpayla aynı sorunları bende yaşadım W910 telefonumun kızağı tuşlarını komple çizdi herifler sırasıyla önce tuş ışığını sonra ekranı ardından da ön arka kapağı değiştirdiler son olarak da swap kararı verip board değişimi yaptılar. Yani telefonun çizilen tuş takımı dışında her yeri değişti Allahtan TSHH var da paramı geri alabildim.

Ben bu genpanın W910 dan anlamadığını sanıyordum yanılmışım hiçbir telefondan anlamıyorlar.
  • Kusurabakmayın.Ne zamandır bakamadım.Damarın fotosunu koyacağım.Birde tüketici hakem heyetine başvurdum.Bekliyorum.Eğer olumlu karar çıkarsa sorun yok.Çıkmazsa vericem servise.Bıktım uğraşmaktan.
  • arkadaşlar çıldırmak üzereyim napcagmı bilmiyorum benim bu 5800 telefonda bişeyler oldu . ekran kilidini açtıgımda ekrandaki resim karman çorman sanki resim dagılmış gibi çıkıyo görüntüden hiçbişey anlaşılmıyo biri beni aradıgı zaman ekranda hiçbişey gözükmüyo menü tuşuna bi kaçdefa basınca geri normale dönüyo resim geliyo arkadaşlar napcagmı bilmiyorum yazılımı da güncelledim 21.0 falan genede olmadı bilen bi arkadaş varsa nolur yardımcı olabilirmi?? saygılarımla

Nokia 5800 ekran sorunu(5800 sahipleri lütfen baksın)

• quote:

Orjinalden alıntı: akrepesa

arkadaşlar çıldırmak üzereyim napcagmı bilmiyorum benim bu 5800 telefonda bişeyler oldu . ekran kilidini açtıgımda ekrandaki resim karman çorman sanki resim dagılmış gibi çıkıyo görüntüden hiçbişey anlaşılmıyo biri beni aradıgı zaman ekranda hiçbişey gözükmüyo menü tuşuna bi kaçdefa basınca geri normale dönüyo resim geliyo arkadaşlar napcagmı bilmiyorum yazılımı da güncelledim 21.0 falan genede olmadı bilen bi arkadaş varsa nolur yardımcı olabilirmi?? saygılarımla

Nokia 5800 ekran sorunu(5800 sahipleri lütfen baksın)

arkadaşım bende de aynı sorun vardı telefonum garantiliydi servise verdim 3-4 saat sonra aldım yapmışlardı benim telefon ilk parti ses sorunu da vardı ve hatta şu an bile garantide dokunmatiğinde sorun çıktı sol tarafı tıklıyorum ama en sağı algılıyor yani sol taraf felç durumda

• N79kullanıorum 580
    Almayı dusunuorum ama bu tel baya sorunlu galiba ekran falan baya problem bide 2.parti denmiş nerden anlıcaz 2.partide sorun yokmu
  • arkadaşım çok sagol ilgin için tşkler. Napalım bizde servisin yolunu tutalım bari bakalım nolcak ama nokia gerçekten battı adeta yaa olurumu böyle şimdi o kadar parayı ver geride telefondaki arızaya bi bak
  • yha arkadaşlar benim telefonun sol alt ekran köşesi calışmıyo neden bilmiyorum bide telefon kilitlenince ekran kayıyo ama acılınca düzeliyo napmam lazım biliyosanız lütfen cevap verin
  • ya arkadaşlar henüz 4 ay önce aldım bu lanet olası telefonu şimdi ekranda çizgi çizgi renkler birbirine karışıyor ekran görünmüyor lütfen yardımcı olun.
  • arkadaşlar aynı problem benim telefonumda da oldu alalı daha 5 ay oldu garantiye gönderdim 25 gün oldu daha gelemedi sizce kaç günde gelir ve tamir olurmuu lütfen yardımcı olurmusunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: rid1one

Herkese selamlar.Ekranda bir damar gibi ya da küçük leke gibi bişey var.Bir telefon tamircisine sordum.Herkeste olduğunu söyledi..Ekranın sağ üst köşesinden aşağıya doğru iniyor.Çiziğe benziyor.5800 sahipleri bir bakabilir mi?Sizde de böyle bişey varmı.Özellikle ışıkta belli oluyor.Bir iz gibi.Yardımlarınızı bekliyorum.

Al işte klasik,zekasız,telefon tamircisi lafı...Ver hocam sen servise
  • eski bir konuyu uplayıp ayrıca zamanına bakmadan yorum yapmışşınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Popescu

eski bir konuyu uplayıp ayrıca zamanına bakmadan yorum yapmışşınız.

Hakkaten ha sen diyince fark ettim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.