Bildirim
Nokia 5800 Garanti Kapsamı (Telefon Paramparça)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kullanıcı hatası diyebilirler. -
Bataryada mı yamuldu ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ya Telefon Kısacası Kullanılcak Durumda Değil. Bu Durum Garanti Kapsamı İçinde Mi ? Dışında Mı ? Bundan Öncede Telefon Suya Düşmüştü Garanti Dışı Dediler Götürdüm Garantiye Yapmışlardı Yani Yine Böyle Bişey Olma Durumu Varmı Ki ? -
quote:
Orijinalden alıntı: IIIVenoMIII
Ya Telefon Kısacası Kullanılcak Durumda Değil. Bu Durum Garanti Kapsamı İçinde Mi ? Dışında Mı ? Bundan Öncede Telefon Suya Düşmüştü Garanti Dışı Dediler Götürdüm Garantiye Yapmışlardı Yani Yine Böyle Bişey Olma Durumu Varmı Ki ?
yaparlar ama kullanıcı hatası olduğu için ücretini senden alırlar. ama telefon paramparça olduysa bence ondan hayr gelmez. bence maddi durumun yerinde ise yeni bir telefon al. bu arada ne işin var kavgada yaa -
quote:
Orijinalden alıntı: general_skyx
quote:
Ya Telefon Kısacası Kullanılcak Durumda Değil. Bu Durum Garanti Kapsamı İçinde Mi ? Dışında Mı ? Bundan Öncede Telefon Suya Düşmüştü Garanti Dışı Dediler Götürdüm Garantiye Yapmışlardı Yani Yine Böyle Bişey Olma Durumu Varmı Ki ?
yaparlar ama kullanıcı hatası olduğu için ücretini senden alırlar. ama telefon paramparça olduysa bence ondan hayr gelmez. bence maddi durumun yerinde ise yeni bir telefon al. bu arada ne işin var kavgada yaa
Dediğim Gibi Parçaları Elimde Kasası Kabı Ekranı Falan Sadece Parça Parça Ve Yamulmuşlar. Tahmini Ücret Ne Kadar Alırlar Ki ? Eğer Olmazsa Öyle Yapıcam Tekrar Bir 5800 Almalıyım... Sorma Kız Meselesi İşte
-
Yapsalar da bence çok pahalıya yaparlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: general_skyx
quote:
yaparlar ama kullanıcı hatası olduğu için ücretini senden alırlar. ama telefon paramparça olduysa bence ondan hayr gelmez. bence maddi durumun yerinde ise yeni bir telefon al. bu arada ne işin var kavgada yaa
Dediğim Gibi Parçaları Elimde Kasası Kabı Ekranı Falan Sadece Parça Parça Ve Yamulmuşlar. Tahmini Ücret Ne Kadar Alırlar Ki ? Eğer Olmazsa Öyle Yapıcam Tekrar Bir 5800 Almalıyım... Sorma Kız Meselesi İşte
bak ben 6280 kullanıyorum yeni aldım (2.el ama ) gayet güzel bence. ama dokunmatik hastasıyım dersen sana samsung corby II veya uygun fiyat olan samsung star II öneririm ikisi de gayet güzel telefonlar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X