Bildirim
Nokia 5800 İ Çift hatlı tv'li telefon.
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
çakma ürünlerle uğraşmayın bence değmez -
Yazılım ve program desteği olmuyan ve ayrıca garanti desteğide olmuyan aldığındaki özelliklerin çok fazla dışına çıkamayıcağın sabit bir 5800 taklidi. keşke üstüne bi 250-300tl kıysatdım orjinalini alsaydım dedirtecek tarzdan cihaz.
Ekranı mat parlıklığı kötü telefon kasılıyor bir çok program kurulamıyor. -
5 mp evet satana kadar sadece :) -
Bu kadar uğraşmaya gerek yok.
NOKIA'nın çift hatlı, TV'li telefonu yok. Olmadı. Olacağını da sanmıyorum. -
çakma 5800.... -
Çin mallarından uzak durun derim -
Arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. KVK garantili 58 00 alacağım. 500-520 TL. -
quote:
Orijinalden alıntı: schneider17
Arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. KVK garantili 58 00 alacağım. 500-520 TL.
En mantıklısı hocam..Çakmalarla uğraşılmaz. -
5800 i olayı bence hikaye arkadaşım verdiğin 269 TL ne yazık olur ve 5mp kamerasıda elinde kalır. KVK veya GenPA garantili orjinal bir telefon al sürümleri güncelle olsun bitsin... -
En doğrusu bu...
quote:
Orijinalden alıntı: schneider17
Arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. KVK garantili 58 00 alacağım. 500-520 TL.
-
Çakmalarla uğraşma
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X