Bildirim
Nokia 5800 İ Çift hatlı tv'li telefon.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
çakma ürünlerle uğraşmayın bence değmez -
Yazılım ve program desteği olmuyan ve ayrıca garanti desteğide olmuyan aldığındaki özelliklerin çok fazla dışına çıkamayıcağın sabit bir 5800 taklidi. keşke üstüne bi 250-300tl kıysatdım orjinalini alsaydım dedirtecek tarzdan cihaz.
Ekranı mat parlıklığı kötü telefon kasılıyor bir çok program kurulamıyor. -
5 mp evet satana kadar sadece :) -
Bu kadar uğraşmaya gerek yok.
NOKIA'nın çift hatlı, TV'li telefonu yok. Olmadı. Olacağını da sanmıyorum. -
çakma 5800.... -
Çin mallarından uzak durun derim -
Arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. KVK garantili 58 00 alacağım. 500-520 TL. -
quote:
Orijinalden alıntı: schneider17
Arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. KVK garantili 58 00 alacağım. 500-520 TL.
En mantıklısı hocam..Çakmalarla uğraşılmaz. -
5800 i olayı bence hikaye arkadaşım verdiğin 269 TL ne yazık olur ve 5mp kamerasıda elinde kalır. KVK veya GenPA garantili orjinal bir telefon al sürümleri güncelle olsun bitsin... -
En doğrusu bu...
quote:
Orijinalden alıntı: schneider17
Arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. KVK garantili 58 00 alacağım. 500-520 TL.
-
Çakmalarla uğraşma
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefondan çektiğim videodan ses gelmiyor
- kimlik bilgilerinin değiştirildiği tespit edildiği için 30 gün içinde kapatilacaktir
- sim kart depolama alanı dolu
- ınsert sım ne demek
- telefon ekranı neden yanıp söner
- firmware nedir
- silicon carbon batarya nedir
- fastboot ne demek
- asker telefonu
- gök gürültüsü tehlikelimi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X