Şimdi Ara

--NOKİA 5800 LA FACEBOOK TAN OYUN OYNANIYOR MU--

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Flahs player yuklersen olur dedı arkadaş ama onuda internette bulamadım acaba faklı bir tarayıcıda facebooktan oyun oynamak mümkün mü ?

• benim bildiğim böyle bir olay kesinlikle söz konusu değil çünkü 5800 ın arm 11 tabanlı 359 mhz(saat hızını yanlış hatırlıyor da olabilirim) işlemcisinin flash player desteği yok html 5 üzerinden de oynayamazsın kısacası mümkün değil.
  • laerrof L kullanıcısına yanıt
    oo hocam naptınız iyice ezmişsiniz canavarımı s60v5 güncellemesinden sonra işlemci 437mhz hızına çıktı bir kere

soruya gelirsek böyle birşey mümkün değil anca bazı tarayıcılar ile oyunun giriş ekranı beliriyor lakin hiçbir şekilde oynayamazsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biolystick

oo hocam naptınız iyice ezmişsiniz canavarımı s60v5 güncellemesinden sonra işlemci 437mhz hızına çıktı bir kere

soruya gelirsek böyle birşey mümkün değil anca bazı tarayıcılar ile oyunun giriş ekranı beliriyor lakin hiçbir şekilde oynayamazsın

Zaten oynamıcaktım sadece meraktan sormuştum

• quote:

Orijinalden alıntı: Biolystick

Haksızlık etmişiz canavara
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.