Şimdi Ara

nokia 5800 mı alsam n79 mu? bi yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 1 kaç gün içinde yeni telefon alacam 5800 ile n79 arasında kaldım 2 sininde fiyat ve özelliklerini göz önünde bulundurarak tavsiyede bulunabilirmisiniz.birde bana telefon alabileceğim sanal mağaza adresleri verebilirmisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apo_91 -- 17 Ağustos 2009; 2:39:45 >

• Nokia 5800 : 760 Tl (indirimde)http://www.hepsiburada.com/nokia-5800-xpressmusic-8-gb-hafiza-karti-hediye-/productDetails.aspx?categoryid=371946&productid=telcepnok5800xm&utm_source=mainpage_lifeStyle&utm_medium=hepsiburada&utm_campaign=20090813nokia

Nokia N79 : 630 Tl (piyasada 580 civarı)http://www.hepsiburada.com/nokia-n79-4-gb-hafiza-karti-ve-3-aylik-navigasyon-paketi-hediye-/productDetails.aspx?categoryid=371946&productid=telcepnokn79

5800 ın + ları

Büyük dokunmatik ekran
    8 gb kart
    Pili biraz daha fazla gidiyor.

N79 un + ları
    5 MP Kamera
    Nispeten daha hafif ve daha küçük
    Daha ucuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kissed by Fire -- 17 Ağustos 2009; 15:46:27 >

• n79
  • Senin ihtiyacına göre.

Telefonda kamera önemliyse git ve N79 al. Onun dışıda her şey için 5800.

Sonra millet gelip konuşuyor.
  • Kamera önemli değilse 5800 al keyfine bak
  • Abimde 5800 vardı(Geçen gün telefonla denize girdi.). 5800'ı parmakla kullanmak bana işkence gibi geldi. Ama kalemiyle kullanırsan fena sayılmaz. Bendede N79 var. Bence ikiside alınabilir telefonlar. Telefoncuya git eline bi al. 5dk kullan sonra kararını ver derim.
  • evet kamera önemli deilse 5800 güzel bir telefon
    @rokobatu dula led n79 un bir artısı deildir çünkü 5800da da var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu telefonu kullanan varmı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugra94

evet kamera önemli deilse 5800 güzel bir telefon
    @rokobatu dula led n79 un bir artısı deildir çünkü 5800da da var

Tamam düzelttim. Yine de kamerasının fazla iyi olduğunu söylemiyorlar ama 5800ın
  • kamerası n79un çok daha iyi onlarca farklı nokialarla test ettim 6210 5800 N73 falan fistan hepsinde hafif karanlıkta olsa gidio görüntü yani berbat ötesi oluo ama 5mp lerde böle bisile karsılasmadım N95 N79 ayrıca Ericsson un 2mp si nokia yı hakkaten pis ezeer çok harika lensleri war keske nokiada öle telfonlar yapsa
  • dostum bendede hala 2.tel K750 VAR kamera süper ya....n73den daha iii:=) bende alıcamda hangisi daha iyi
  • N79 daha karizma olur herkeste yok.5800 artık kimin eline baksan var e250 ye döndü

Kamerası tartışılmaz mükemmel kıyas telefonlar arasında.Fm Transmitter özelliğinide kullanacaksan büyük bir artı olur senin için.N79 alacaksan Class 6 hafıza kartıyla al yoksa almaz olaydım dersin
  • arkadaşım nokia nın cıkardığı 4 telefon onu zengın yaptı 5800 5130 6700 6300 bunlar kadar arıza veren telefonlar yok hele 5800 sürekli dokunmatık arızası veriyor yazılım hatası inanılmaz kotu
    n79 al keyfine bak derim tabi bu her 5800 için gecerli değil sans ve kullanıcıya göre değişir ama geneli böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hmwert -- 22 Ağustos 2010; 15:05:55 >
  • N97,Bnde 5800 Var ve kamerası Berbat :( Kamerasıda Ğüzel olsaydı Onun üzerine telefon tanımazdım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hmwert
    arkadaşım nokia nın cıkardığı 4 telefon onu zengın yaptı 5800 5130 6700 6300 bunlar kadar arıza veren telefonlar yok hele 5800 sürekli dokunmatık arızası veriyor yazılım hatası inanılmaz kotu
    n79 al keyfine bak derim tabi bu her 5800 için gecerli değil sans ve kullanıcıya göre değişir ama geneli böyle

saçmalamayın dokunmatik arızası vermiyor forumda bir tane bile böle bir konu yok yazılımı inanılmaz sorunlu falan değil son güncellemelerle telefonda neredeyse hata kalmadı bilip bilmeden konuşmayın insanları yanlış yönlendirmeyin

Dostum kamera önemli dğilse her türlü 5800 sorunu falanda yok bakma sen şu çocuklara

@ turkapc

Arkadaş n79 - 5800 karşılaştırması istemiş n97 demiyor

• 5800'in Kamerasi N79'a Göre Kötü.Ama 5800 Nokia N79'Dan Daha İyi.Çünkü Multi-Medya Alaninda N79'Dan Daha Üstün.Bana Kalirsa Nokia 5800 Tercihimdir.
  • çözünürlüğü yüksek kaliteli nHD dev ekranı ve oyun-program desteği ve müthiş ses kalitesi 5800ın çok daha iyi olmasına yeter zaten. Herşey 5800ın ekranında çok çok daha güzel gözükecektir özellikle film ve internet konusunda 5800 süper
  • quote:

arkadaşım nokia nın cıkardığı 4 telefon onu zengın yaptı 5800 5130 6700 6300 bunlar kadar arıza veren telefonlar yok hele 5800 sürekli dokunmatık arızası veriyor yazılım hatası inanılmaz kotu

Teknolojik Aletler Biraz Şans İşidir.Çünkü biri alir mükemmeldir hiç bir sorunu yoktur , biri alir yavastir ve sorunludur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: herkese_merhaba

quote:

saçmalamayın dokunmatik arızası vermiyor forumda bir tane bile böle bir konu yok yazılımı inanılmaz sorunlu falan değil son güncellemelerle telefonda neredeyse hata kalmadı bilip bilmeden konuşmayın insanları yanlış yönlendirmeyin

Dostum kamera önemli dğilse her türlü 5800 sorunu falanda yok bakma sen şu çocuklara

@ turkapc

Arkadaş n79 - 5800 karşılaştırması istemiş n97 demiyor

arkadasım ilk önce seviyeli konus ne söyliyeceksen cocuk mocuk ne ayak gene soyluyorum telefon işi şans işi ve kullanıcıya göre değişir nokia nın teknık servisinde calısıyorum hava atmak için soylemıyorum bunu benden daha iyimi bileceksin işkembeden atmıyorum bunları kimseyi de yanlış yönlendirmiyorum sen bilip bilmeden konuşma senin gibi ler alır lar sorup sormadan telefon arızalanır yok boyle oldu şöyle oldu sonra bakma su cocuklara dediğin kişilerden yardım alırlar günde 30 cihaz cıkıyorsam 10 tanesi 5800 dır bu da kapak olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hmwert -- 25 Ağustos 2010; 0:29:41 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.