Şimdi Ara

===>Nokia 5800 Navigation Edition (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
11.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Nokia'ya mesaj atmıştım. Hiç beklemediğim bir şey oldu. Bana geri dönüler.
    Ama kötü haber 5800 NE türkiyeye gelmeyecekmiş. O yüzden siteden kaldırmışkar.
    Onun yerine bundan sonra satılacak olan 5800 XM'ler sınızsız navigasyon ile satılacakmış.
    Önceden alınmış alan XM'lerede internetten OVI'den ücretsiz olarak yüklene bilecekmiş.
    5800 Navigation Edition macerasıda böylece bitmiş oldu.
    http://maps.nokia.com/ovi-services-and-apps/ovi-maps

• Bu haber hiç te iyi değil,şeytan diyor çıktığı gibi x6 al.
  • iyiki beklememişim

5800 xm aldım gayet memnunum.
  • evet bende beklemekten çatlamıştım zaten xm aldım gitti telefondan gayet memnunun ama navigasyonu çok kötü
  • beyler bu teli yurt dışındanda alamıyormuyuz ya bilgisi olan yok mu ya??
  • yurdısından alacaksın ve herkesin elinde olmayan nadir telefonlardan birinin sahibi olacaksın. mantıklı
  • 5800 ne. nin kapak yapısı biraz değişik. yandan inceleyin
  • yurt dışından almak mantıklı ama nasıl bi prosedür izleniyo ve teli burda kullanabiliyomuyuz?? bilgisi olan varsa paylaşabilir mi??
  • quote:

Orijinalden alıntı: lebovvski

evet bende beklemekten çatlamıştım zaten xm aldım gitti telefondan gayet memnunun ama navigasyonu çok kötü

Haklısın Ovi Maps veya telefondaki Gps Verisi'ni kullanırsan çok kötü. Ama bu donanımsal birşey değil. Çünkü ben bugün Google Maps Mobile 4.0'ı yükledim evdeyken bile girdiğim gibi yerimi tespit etti. Nokia zaten yazılım ürünlerine yeni girdi. Yıllardır sadece telefon vs üretiyor ama Ovi falan daha yeni şeyler. Google ise yıllardır bu işin içinde. Ben bu yüzden Google'ın daha hızlı bağlandığını düşünüyorum
  • ovi geçenlerde evin içinde 3-5 sn yede bağlandı hemde yerimi tespit etti ama birdaha bağlanamadım ne alaka anlamış değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mukatu86

yurt dışından almak mantıklı ama nasıl bi prosedür izleniyo ve teli burda kullanabiliyomuyuz?? bilgisi olan varsa paylaşabilir mi??

Yurt dışından en az 1 ay içerisnde gelen kişinin pasaportu ile birlikte herhangi bir iletişim merkezinde, ufak bir rakkam ödeyerek (en son 15 tl vermiştim.) telefonunuzu yasal olarak Türkiyede kullanabilirsiniz.
  • kutu içeriği farklı xm den. Araç tutacağı, araç şarjı mevcut fiyatı o yüzden pahalı. Görünüş açısından krom kapla çerçeve var. Önerilen aksesuarsa dinamolu bisiklet şarjı. Ekran kaliteside yüksek ama v2 xm lerde kullanılanla aynı. v1 xm ve 5230 da kullanılan ekranlar mat renkli ve cansız biraz
  • http://forum.donanimhaber.com/m_44318320/mpage_1/f_/key_//tm.htm#44318320

Arkadaşlar eğer 5800 Navigation Edition kasası isteyen olursa üstteki linkte satışını gerçekleştiriyoruz.Kasa gerçekten son derece şık ve güzel.
  • Ne krom kasası ne tutacağı ? Benim aldığımda öyle birşey yok. Sadece usb kablo ile şarz cihazı çıktı içinden. Cihazda gps (sınırsız) hariç birde navigasyon (adı üstünde denizle alakalı bulunduğun koordinatları gösteren ve gideceğin koordinatlara göre sağa dön, sola dön diyen bir program) var o kadar.
  • navigasyon versiyonu için fark olarak "araç ve yürüyüş için sesli navigasyon yazıyor" navigasyon versiyonu olmayanlarda yokmu bu özellik ?
  • krom kaplama olmasının dışında pek bi fark göremiyorum hocamın dediği gibi Garmın navigasyon programı var beleşe nokia nın işi gücü milleti kandırmak yaww
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.