Şimdi Ara

Nokia 5800 Parametre Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Telefonuma MP4 Modunda Film Atmak İstedim..USB Yoluyla bağlayıp depoloma modunda bilgisayara bağladım..ve kopyala yapıştır olarak filmi atarken yarısında kesilip..parametre hatası veriyor..filmi tekrardan indirdim.. yine olmadı..başka bir film indirdim ondada aynı hata..En son çara bilgilerimi yedekledim ve Hard format attım.yok yok yok yine aynı..lütfen yardım edin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibocan93 -- 13 Nisan 2010; 23:19:14 >

• parametre hatası vermiyor yazmıssın belanı arıyorsun bence :))

şaka bir yana önce yüklediğin dosyaya sağ tıkla salt okunur işaretliyse onu kaldır uygula de birde hafıza kartında şifre varsa kaldırıpta dene sorunun muhtemelen çözülür
  • quote:

Orijinalden alıntı: FireManBack

parametre hatası vermiyor yazmıssın belanı arıyorsun bence :))

şaka bir yana önce yüklediğin dosyaya sağ tıkla salt okunur işaretliyse onu kaldır uygula de birde hafıza kartında şifre varsa kaldırıpta dene sorunun muhtemelen çözülür

Pardon Yanlış olmuş.. :)

Yüklediğim Tüm Dosyalar Ve Telefonda olan tüm dosyaları Tümünü seç uygulayarak salt okunuruna baktım fakat hiçbirinin işaretli değildi..Hafıza Kartımdada şifre yok..şuanda telefona en ufak bir dosya atamıyorum parametre hatası veriyor!! Yardım.
  • Hafıza dolmuş olmasın.

Ve konu yanlış yerde.

Yönetime iletildi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone SE DFU Mod Sorunu!
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.