Arkadaşlar ben telefonun anasayfasından herhangi numara yazarak arayamıyorum. Örneğin ; *123# yaptığımda Şöyle Diyor ; Yapılan Çağrılar Kısıtlı Sadece Telefon Rehberinden Diyor. 2.Sorun Telefonumu Bilgisayara Usb ile Bağladığımda Telefonu "Razr3 V3e" olarak Görmesi ben "Razr V3i" olarak görmesini istiyorum.(p2k tools tanımadığı için ) Bu sorunlar Monster Pack yükledikten Sonra Oldu. Ama bu sorunlar hariç Çok Memnunum Bu Packten Silmeden Nasıl Yapabilirim. Yardımlarınız için şimdiden Teşekkürler ;)
Cihaza uygun başka bir MP yüklemelisin..
Merhaba WILDBOYS,
Senin cihaz zaten normal V3i değil, nerden aldın ya da ne flashladın bilmiyorum ama R4441D V3ie ( e=edge). Diğer normal v3i'lerden daha hızlı ve yeni seri bi fw'ye sahip.
V3i uzmanı arkadaşlar topicte yardımcı olacaktır ingilizce varsa modmymoto.com adresinden de yardım alabilirsin.
yardımlarınız için teşekkür ederim El Fuego Monster Pack cihaza uyumlu zaten Sorun Yukarıda Belirtiklerim. heartless MonsterPack i ModMyMoto'dan yükledim ve sorunumu oradada belirrttim hala cevap bekliyorum..
Arkadaşlar MonsterPacki Tekrardan Yükledim Sorun Düzeldi Teşekkürler Yardımlarınız için ;)