Şimdi Ara

Nokia 5800 Tüm Sorularınızın Çözümü/Destek/Oyun-Prog.-Yazılım Paylaşım/5800'la İlgili Herşey (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.380
Cevap
18
Favori
281.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Orijinalden alıntı: hsyn_911

selam beyler hepinize bir sorum var bende hackli 5800 var versiyonu 51 radyoda donma sorunu var
    acaba radyonun donma sorununu nasıl çözebilirim hard format atsam düzelir mi

Bu V40'tan beri olan klasik bir sorun.Çözümü yok.V60'da düzeleciğini umuyoruz.

v60'ta şu videoları izleme sitelerde doğru dürüst gezinebilme sorununa bir çare bulmazlarsa 5800ımı gözden ve elden çıkarıyorum
    şuanda v60tan en büyük beklentim bu .bolt browser kurdum çok kalitesiz bişey youtube videolarını açıyorum ses ve görüntü kalitesi berbat telin kendi tarayıcısı daha kaliteli

• Hard format atmak telefonu hantallaştırırmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just4ForMe

Hard format atmak telefonu hantallaştırırmı ?

hayır aksine hızlandırır ama telefon hafızansındaki herşeyi siler hafıza kartı ve SIM karta dokunmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: modrizzt

quote:

Hard format atmak telefonu hantallaştırırmı ?

hayır aksine hızlandırır ama telefon hafızansındaki herşeyi siler hafıza kartı ve SIM karta dokunmaz

Sağol cevap için kardeşim
  • Peki birşeydaha sorucağım benim versionum V51 tam ekran klavye modu yok V51 de kaldırmışlarmı onu ? V31 de vardı tam ekran klavye modu...
  • quote:

Peki birşeydaha sorucağım benim versionum V51 tam ekran klavye modu yok V51 de kaldırmışlarmı onu ? V31 de vardı tam ekran klavye modu...

Alfanümerik modundayken telefonu yan çevirince otomatik qwerty klavyeye geçiş yapar.

Hard format asla hantallaştırmaz aksine hızlandırır
  • Tuş kilidini açmanın daha basit bir yolu var mı ??? Her seferinde yan taraftaki anahtarı aşağı çek...Kullanışsız .
  • quote:

quote:

Peki birşeydaha sorucağım benim versionum V51 tam ekran klavye modu yok V51 de kaldırmışlarmı onu ? V31 de vardı tam ekran klavye modu...

Alfanümerik modundayken telefonu yan çevirince otomatik qwerty klavyeye geçiş yapar.

Sağolasın gerçekten öyleymiş bende niye tam ekran Qwerty olmuyor diyordum tekrar sağol bugün format konusunda ikinizede tekrar teşekkürler.

• Merhaba,

Telefonumu yeni aldım, içinden çıkan orjinal kulaklığında problem yaşıyorum.

Kulaklığı tam taktığımda sadece sol taraftan ses geliyor, sağda ses yok, biraz geriye çekince (yarısına kadar takınca jacki) ses iki yerdende geliyor ancak en ufak oynamada tabi ses kesiliyor.

Telefon genpa garantisinde, garantiye yollamak mantıklı mı? Sizce ne kadar sürer? Ayrıca, kalemini kaybettim, gidip teknik servise alıp çıkmam mümkün mü?

Standart bir kulaklıkla tam takılı olarak ses alabiliyorum.

Ne yapmamı önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuRal{_

Merhaba,

Kulaklığı tam taktığımda sadece sol taraftan ses geliyor, sağda ses yok, biraz geriye çekince (yarısına kadar takınca jacki) ses iki yerdende geliyor ancak en ufak oynamada tabi ses kesiliyor.

Telefon genpa garantisinde, garantiye yollamak mantıklı mı? Sizce ne kadar sürer? Ayrıca, kalemini kaybettim, gidip teknik servise alıp çıkmam mümkün mü?

Ne yapmamı önerirsiniz?

tam tak kulaklığı iyice ittir kulaklığınız kumandalıysa kulaklığı kumandaya tam takın müzik çalardan seçenekler > ayarlara gidin ses dengesini ortaya alın

• quote:

quote:

Merhaba,

Ne yapmamı önerirsiniz?

tam tak kulaklığı iyice ittir kulaklığınız kumandalıysa kulaklığı kumandaya tam takın müzik çalardan seçenekler > ayarlara gidin ses dengesini ortaya alın

Açıkcası zorlamamak adına denememiştim, bilgilendirmeniz dahilinde yaptım, bangır bangır, şükür ve teşekkür. :)

Kalem hakkında da orjinal olmaması bir sorun çıkartır mı?

Gg'de kalem 5 ekran koruyucusu ve temizleme bezi 12.90 diyor, uygun mu?

• iyi akşamlar..ben dün 5800 aldım, güncelleme falan yaptım, hatta bi günde bitirdim tüm şarjını görmemiş gibi hep kullandım :D soracağım şu..PC Suite ile "sürükle-bırak" modunda telefona mp3/resim vs atarken, default olarak telefon hafızasına atıyor, halbüse ben hafıza kartına atmak istiyorum direkt olarak..bunu nasıl yapabilirim?
  • Telefon numarama Windows Live Mobil istedim ...Geldi....İlk anda messanger ı açtım....Daha sonra hafıza almak veya kaydetmek için işlem yapmaya çalışırken bir karışıklık oldu....ne kadar deneme yaptıysam ''Messanger''ı açamadım.....Messanger ı anlatan...gösteren sayfa açılıyor...Messanger açılmıyor...Kullanıcı adı ..şifre hepsi doğru...hatta ....ama...messanger açılmıyor....

Bir de .... bu hep böyle mesajdan mı açılmak zorunda ....hafıza ya alınamaz mı ????

Bulamadım bir çıkış....
  • quote:

Orijinalden alıntı: selimhun

Tuş kilidini açmanın daha basit bir yolu var mı ??? Her seferinde yan taraftaki anahtarı aşağı çek...Kullanışsız .

Kullanışsız mı

Daha ne kadar güzel yapılabiir.Saliseler içinde tek hareket.Tuş kilidi programları var.Onları deneyin.

quote:

quote:

quote:

Sağolasın gerçekten öyleymiş bende niye tam ekran Qwerty olmuyor diyordum tekrar sağol bugün format konusunda ikinizede tekrar teşekkürler.

Rica ederim.

quote:

quote:

quote:

Merhaba,

Ne yapmamı önerirsiniz?

Açıkcası zorlamamak adına denememiştim, bilgilendirmeniz dahilinde yaptım, bangır bangır, şükür ve teşekkür. :)

Kalem hakkında da orjinal olmaması bir sorun çıkartır mı?

Gg'de kalem 5 ekran koruyucusu ve temizleme bezi 12.90 diyor, uygun mu?

Orijinal olmayan kalemin çizme ihtimali var.Bence orijinalini alın.Ekran koruyucusunun fiyatı uygun.

quote:

Orijinalden alıntı: Slammer

iyi akşamlar..ben dün 5800 aldım, güncelleme falan yaptım, hatta bi günde bitirdim tüm şarjını görmemiş gibi hep kullandım :D soracağım şu..PC Suite ile "sürükle-bırak" modunda telefona mp3/resim vs atarken, default olarak telefon hafızasına atıyor, halbüse ben hafıza kartına atmak istiyorum direkt olarak..bunu nasıl yapabilirim?

Telefonu bilgisayara bağladığınızda depolama modunu seçin.Karşınıza USB dis şeklinde hafıza kartı klasörü gelecek.Müziklerinizi Music klassörünün içine atın.O klasör yoksa oluşturun.PC Suite ile hiç uğraşmayın.

quote:

Orijinalden alıntı: selimhun

Telefon numarama Windows Live Mobil istedim ...Geldi....İlk anda messanger ı açtım....Daha sonra hafıza almak veya kaydetmek için işlem yapmaya çalışırken bir karışıklık oldu....ne kadar deneme yaptıysam ''Messanger''ı açamadım.....Messanger ı anlatan...gösteren sayfa açılıyor...Messanger açılmıyor...Kullanıcı adı ..şifre hepsi doğru...hatta ....ama...messanger açılmıyor....

Bir de .... bu hep böyle mesajdan mı açılmak zorunda ....hafıza ya alınamaz mı ????

Bulamadım bir çıkış....

Evet mesajdan açılmak zorunda.Bir Turkcell bayisine giderseniz MSN ayarlarınız kolayca yaparlar.Daha önce hiç telefonda mail kullanmadım

• NomadCRY

Soru cevap uygulamasını çok güzel düşünmüşsün.Emeğine sağlık.
    Bende 5800 alıp aranıza katılmak niyetindeyim.
    Dün bir vodafone bayisinde 465- TL ( 10 takside bölüyor ) buldum.
    Birde bir arkadaşım satıyor.Haziran 2010 da almış ama dokunmatik olayına alışamadığından sadece iki hafta kullanıp , tekrar kutusuna koymuş.En son 370 - TL dedi.
    10 taksitli 465- TL ye sıfırını almakmı yoksa Haziran 2010 faturalı garantili çok az kullanılmış cihaza peşin 370 - TL vermekmi daha cazip bilemiyorum.

Tekrar teşekkürler
  • başlığa baktım baya ama göremedim, gözümden kaçtıysa affola.

ben nokia 5800 xm ile samsung i5700 galaxy arasında kaldım. forumdaki i5700 başlığını da okudum. samsung bana daha çekici geldi. sizin de görüşlerinizi alabilir miyim? teşekkürler.
  • Arkadaşlar acil yardım edermisiniz lütfen nokia map loader'i indirdim güzel bir şekilde kurdum ama waiting for phone yazısında kalıyor telefon pc suite modunda bağlı ve pc suitiye vs. anında bağlanıyor ama neden map loader bulamıyor

Sorun çözülmüştür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Just4ForMe -- 26 Eylül 2010; 23:35:46 >
  • az önce nfs shift oyununu indirdim ve telefona kurdum fakat sonuç hüsrandı oyun hiç akıcı bir şekilde oynanmıyordu sizdede böylemi?

Ve kendi oyunu olan "Raging Thunder" adlı yarış oyununada akıcı demek pek doğru olmaz bunlar normalmi?

Version 51...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Just4ForMe -- 26 Eylül 2010; 23:36:39 >
  • Arkadaşlar merhaba
    Bu radyo dinlerken donma olayı için çözüm bilen varmıdır.
    V51 ile düzelecek denildi ama oda olmadı.
    Eğer düzelmiyorsa cihazın değişimi talep edilebilirmi?
    Birde radyoda sesin az çıkması normalmidir.
    İETT otobüsünde neredeyse duyulmuyor bile
    Aynı telefondan eşimdede var onlada denedim sonuç aynı yani benim cihazla ilgili bir durum değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalkaya19

NomadCRY

Soru cevap uygulamasını çok güzel düşünmüşsün.Emeğine sağlık.
    Bende 5800 alıp aranıza katılmak niyetindeyim.
    Dün bir vodafone bayisinde 465- TL ( 10 takside bölüyor ) buldum.
    Birde bir arkadaşım satıyor.Haziran 2010 da almış ama dokunmatik olayına alışamadığından sadece iki hafta kullanıp , tekrar kutusuna koymuş.En son 370 - TL dedi.
    10 taksitli 465- TL ye sıfırını almakmı yoksa Haziran 2010 faturalı garantili çok az kullanılmış cihaza peşin 370 - TL vermekmi daha cazip bilemiyorum.

Tekrar teşekkürler

O ını almak çok daha mantıklı.Arada çok da fark yokken

Bu arada teşekkürler

quote:

Orijinalden alıntı: manoffuture

başlığa baktım baya ama göremedim, gözümden kaçtıysa affola.

ben nokia 5800 xm ile samsung i5700 galaxy arasında kaldım. forumdaki i5700 başlığını da okudum. samsung bana daha çekici geldi. sizin de görüşlerinizi alabilir miyim? teşekkürler.

Kesinlikle 5800.5800 i5700'den daha üst olan i7500 ile karşılaştırılınca bile daha iyi.

http://forum.donanimhaber.com/m_43272276/mpage_1/f_/key_//tm.htm#43285150

Symbian işletim sistemi çeşitli hack yazılımları ve yüksek çözünürlüklü ekranı ile i5700'den daha iyi

quote:

az önce nfs shift oyununu indirdim ve telefona kurdum fakat sonuç hüsrandı oyun hiç akıcı bir şekilde oynanmıyordu sizdede böylemi?

Ve kendi oyunu olan "Raging Thunder" adlı yarış oyununada akıcı demek pek doğru olmaz bunlar normalmi?

Version 51...

NFS shift zaten oynanmıyor.Raging Thunder gayet güzel bir oyun ve akıcı.Nesini beğenmedin?

quote:

Orijinalden alıntı: alp_o

Arkadaşlar merhaba
    Bu radyo dinlerken donma olayı için çözüm bilen varmıdır.
    V51 ile düzelecek denildi ama oda olmadı.
    Eğer düzelmiyorsa cihazın değişimi talep edilebilirmi?
    Birde radyoda sesin az çıkması normalmidir.
    İETT otobüsünde neredeyse duyulmuyor bile
    Aynı telefondan eşimdede var onlada denedim sonuç aynı yani benim cihazla ilgili bir durum değil.

Konuda bunun cevabı var neden okumadan cevap yazıyorsunuz

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.