Şimdi Ara

Nokia 5800 Tüm Sorularınızın Çözümü/Destek/Oyun-Prog.-Yazılım Paylaşım/5800'la İlgili Herşey (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.380
Cevap
18
Favori
281.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şarj göstergesinin yanında bir mektup işareti var tıkladığımda sim hafızası dolu diyor ne anlama geliyor anlamadım msj kutum falan boş aslında
    ve hafıza kartına müzik klasoru adında müzik attım bunları kütüphane bulmadı yenilendi diyor 0 dosya buluyor
  • bende bi kaç soru soruyum yakında 5800 xm almayı düşünoyrum almalımıyım sizce yoksa 5800 sönüyormu yavaş yavaş ? bide hack olayı falan warmış ben hack olayını telefon a yapıcam telefon u alır almaz yapmalımıyım beklemeliyim biraz ? hack i yaptıkdan sonra telefonun garantisi gitmiyormuş doğrumu ? hack den geriye dönüş oluyor mu hard format atınca neler gidiyor ilk aldıgımız hale geri çevirebilirmiyiz ? cevaplarsanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanchez34

bende bi kaç soru soruyum yakında 5800 xm almayı düşünoyrum almalımıyım sizce yoksa 5800 sönüyormu yavaş yavaş ? bide hack olayı falan warmış ben hack olayını telefon a yapıcam telefon u alır almaz yapmalımıyım beklemeliyim biraz ? hack i yaptıkdan sonra telefonun garantisi gitmiyormuş doğrumu ? hack den geriye dönüş oluyor mu hard format atınca neler gidiyor ilk aldıgımız hale geri çevirebilirmiyiz ? cevaplarsanız sevinirim

bence 5800 e fazla yanaşma x3 yada x6 falan al 5800 herkezin elinde var artık pek bi havası kalmadı
    sorulara gelince
    telefonu alır almaz yap daha iyi olur format fln atmazsın karta
    hackli bir şekilde telefonu garantiye verirseniz olmaz tele bşi oldu diyelim herangi bi yolla orj.firmvareyi yükliyip yollayın
    hackten geriye dönüş var orjinal flaş dosyalarıyla telefonu tekrar flaşlarsınz oluyor
    hard formatta telefon siliniyor diyebiliriz hafıza kartı ve sım kart ta kayıtlı olan bilgiler hariç tüm bilgiler siliniyor

İyi Forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: modrizzt

quote:

bende bi kaç soru soruyum yakında 5800 xm almayı düşünoyrum almalımıyım sizce yoksa 5800 sönüyormu yavaş yavaş ? bide hack olayı falan warmış ben hack olayını telefon a yapıcam telefon u alır almaz yapmalımıyım beklemeliyim biraz ? hack i yaptıkdan sonra telefonun garantisi gitmiyormuş doğrumu ? hack den geriye dönüş oluyor mu hard format atınca neler gidiyor ilk aldıgımız hale geri çevirebilirmiyiz ? cevaplarsanız sevinirim

bence 5800 e fazla yanaşma x3 yada x6 falan al 5800 herkezin elinde var artık pek bi havası kalmadı
    sorulara gelince
    hackli bir şekilde telefonu garantiye verirseniz olmaz tele bşi oldu diyelim herangi bi yolla orj.firmvareyi yükliyip yollayın
    hackten geriye dönüş var orjinal flaş dosyalarıyla telefonu tekrar flaşlarsınz oluyor
    hard formatta telefon siliniyor diyebiliriz hafıza kartı ve sım kart ta kayıtlı olan bilgiler hariç tüm bilgiler siliniyor

İyi Forumlar.

Allah Allah Herkesin elinde varda benmi göremiyorum acaba Herkesin olması dezavantajmı Sen şu 5800XM sini satıp 6233 ' ü öven kişiydin sanırım hımm tamam anlaşıldı...

Sayın NomadCRY ve. Diğer 5800XM Kullanıcıları : Telefonumu jelatin almadan önce birkaçkez ıslak mendille sildim hafifçe şuanda hiçbir sorun yok dokunmatiğinde vs... Ama sanki dokunmatik olmayan telefonlar. Nokia 3710 FOLD , K770i ye baktım beyaz renklere dikkatli bakınca normal ama 5800XM ninkine bakıncada normal fakat 5800XM ninkine bakınca sanki böyle nasıl desem ama çok dikkatli bakınca pürüzler var desem fazla kaçar sanırım noktalaşmalarmı desem bi normal bir telefona bakın bide 5800xm nin beyazlığına bakın ne demek istediğimi anlıyacaksınız bu normal birşey sanırım?

• quote:

Orijinalden alıntı: MavimsiDünya

şarj göstergesinin yanında bir mektup işareti var tıkladığımda sim hafızası dolu diyor ne anlama geliyor anlamadım msj kutum falan boş aslında
    ve hafıza kartına müzik klasoru adında müzik attım bunları kütüphane bulmadı yenilendi diyor 0 dosya buluyor

Mesajlar/Seçenekler/Sım mesajları klasöründeki mesajlarını silin hallolur ustad..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi macropredator -- 1 Ekim 2010; 8:42:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just4ForMe

quote:

Orijinalden alıntı: modrizzt

quote:

sorulara gelince

İyi Forumlar.

Allah Allah Herkesin elinde varda benmi göremiyorum acaba Herkesin olması dezavantajmı Sen şu 5800XM sini satıp 6233 ' ü öven kişiydin sanırım hımm tamam anlaşıldı...

Sayın NomadCRY ve. Diğer 5800XM Kullanıcıları : Telefonumu jelatin almadan önce birkaçkez ıslak mendille sildim hafifçe şuanda hiçbir sorun yok dokunmatiğinde vs... Ama sanki dokunmatik olmayan telefonlar. Nokia 3710 FOLD , K770i ye baktım beyaz renklere dikkatli bakınca normal ama 5800XM ninkine bakıncada normal fakat 5800XM ninkine bakınca sanki böyle nasıl desem ama çok dikkatli bakınca pürüzler var desem fazla kaçar sanırım noktalaşmalarmı desem bi normal bir telefona bakın bide 5800xm nin beyazlığına bakın ne demek istediğimi anlıyacaksınız bu normal birşey sanırım?

o kişi değilim telefonumu seviyorm

• hafıza kartına müzik klasoru adında müzik attım bunları kütüphane bulmadı yenilendi diyor 0 dosya buluyor
    arkadaşlar ne yapmam lazım bulmuyor müzikleri?
  • quote:

hafıza kartına müzik klasoru adında müzik attım bunları kütüphane bulmadı yenilendi diyor 0 dosya buluyor

hafıza kartında attachments diye klasör oluştur ve müzikleri oraya at belki olur
  • Sayın NomadCRY ve. Diğer 5800XM Kullanıcıları : Telefonumu jelatin almadan önce birkaçkez ıslak mendille sildim hafifçe şuanda hiçbir sorun yok dokunmatiğinde vs... Ama sanki dokunmatik olmayan telefonlar. Nokia 3710 FOLD , K770i ye baktım beyaz renklere dikkatli bakınca normal ama 5800XM ninkine bakıncada normal fakat 5800XM ninkine bakınca sanki böyle nasıl desem ama çok dikkatli bakınca pürüzler var desem fazla kaçar sanırım noktalaşmalarmı desem bi normal bir telefona bakın bide 5800xm nin beyazlığına bakın ne demek istediğimi anlıyacaksınız bu normal birşey sanırım?

Bugün başka bir 5800XM nin beyazlığına baktım ondada aynı şekildeydi sanırım dokunmatik ekrandan dolayı.
  • selamlar tekrar..bir sorum olacak..Opera Mini kullanmaya başladım tarayıcı olarak, çok da memnunum, internet explorer gibi rahat ve sorunsuzca gezebiliyorum nette, LAKİN, video izlemeye gelince bir sorunum var, videolar açılmıyor :) telefonda herhangi bir online video oynatıcı yüklü değil (hackli FW var, real player içinde yok malesef), ne önerirsiniz kullanmam için?
  • 5800'a müzik atıyordum. 8gblık hafızası var bildiğiniz gibi. 5.5 gb'a kadar sorunsuz bir şekilde attım. ancak ondan sonra hafızayı dolu göstermeye başladı. 2-3 dosya sildim acaba 2.5 gb mı gösteriyor diye. hayır 6gb boş yer olmasına rağmen hiçbir dosyayı atmıyor hafızayı full gösteriyor. ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.

yıldız kare 74 bilmem ne diye bir numaradan format atılıyormuş sanırım. onu da denedim sorun değişmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnar Frisch

5800'a müzik atıyordum. 8gblık hafızası var bildiğiniz gibi. 5.5 gb'a kadar sorunsuz bir şekilde attım. ancak ondan sonra hafızayı dolu göstermeye başladı. 2-3 dosya sildim acaba 2.5 gb mı gösteriyor diye. hayır 6gb boş yer olmasına rağmen hiçbir dosyayı atmıyor hafızayı full gösteriyor. ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.

yıldız kare 74 bilmem ne diye bir numaradan format atılıyormuş sanırım. onu da denedim sorun değişmedi

Hafıza kartına format atıp tekrar atmayı deneyin müzikleri?
  • Arkadaşım çok saol ama benim 5230'um var biliyosundur hemen hemen çoğu özelliği aynı neyse ben sorunuma geçiyim ben fotolara bakmak için galeriye girdiğimde ekran kapanıyo ve bi kaç sn sonra beyaz bi ekran açılıyo ve NOKIA yazısı çıkıyo ne yapabilirim şimdiden çok saol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkandogruer -- 2 Ekim 2010; 20:25:14 >
  • quote:

quote:

5800'a müzik atıyordum. 8gblık hafızası var bildiğiniz gibi. 5.5 gb'a kadar sorunsuz bir şekilde attım. ancak ondan sonra hafızayı dolu göstermeye başladı. 2-3 dosya sildim acaba 2.5 gb mı gösteriyor diye. hayır 6gb boş yer olmasına rağmen hiçbir dosyayı atmıyor hafızayı full gösteriyor. ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.

nasıl atacağım?
  • quote:

hafıza kartına müzik klasoru adında müzik attım bunları kütüphane bulmadı yenilendi diyor 0 dosya buluyor

İlk sayfayı tekrar okuyun.Gerekli düzenlemeleri yaptım.

quote:

Orijinalden alıntı: Slammer

selamlar tekrar..bir sorum olacak..Opera Mini kullanmaya başladım tarayıcı olarak, çok da memnunum, internet explorer gibi rahat ve sorunsuzca gezebiliyorum nette, LAKİN, video izlemeye gelince bir sorunum var, videolar açılmıyor :) telefonda herhangi bir online video oynatıcı yüklü değil (hackli FW var, real player içinde yok malesef), ne önerirsiniz kullanmam için?

Opera videoları izletmez.Videolar izlenmiyor diyebilirim.Kısmi çözümü konuda yer almakata.Bir okusanız önce.

quote:

Bugün başka bir 5800XM nin beyazlığına baktım ondada aynı şekildeydi sanırım dokunmatik ekrandan dolayı.

Dokunmatik olmasından kaynaklanıyordur.Şimdi gelipte sakın dokunmatik ekranla normal ekranı karşılaştırma burada.Dağlar kadar fark var arada.

quote:

quote:

quote:

nasıl atacağım?

Telefonu bilgisayara depolama modunda bağladıktan sonra Bilgisayarım da diske sağ tıklayıp biçimlendir diyin.Hızlı biçimlendirin tikini işaretleyin.Ve başlat detin.Birkaç sn sonra bir pencere çıkacak tamam diyin.

quote:

Orijinalden alıntı: furkandogruer

Arkadaşım çok saol ama benim 5230'um var biliyosundur hemen hemen çoğu özelliği aynı neyse ben sorunuma geçiyim ben fotolara bakmak için galeriye girdiğimde ekran kapanıyo ve bi kaç sn sonra beyaz bi ekran açılıyo ve NOKIA yazısı çıkıyo ne yapabilirim şimdiden çok saol

Format atmayı dener misiniz konuda yazıyor nasıl yapılacağı.

• quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Dokunmatik olmasından kaynaklanıyordur.Şimdi gelipte sakın dokunmatik ekranla normal ekranı karşılaştırma burada.Dağlar kadar fark var arada.

Cahilliğime verin işte bunuda öğrenmiş oldum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Cahilliğime verin işte bunuda öğrenmiş oldum

Estağfirullah. Bu forum ne için var.

Bu arada o noktalıklar ekranın daha kötü olduğu anlamına gelmez asla. Onlar lcd ekran olmasından kaynaklanan görüntünün anlık refresh lenmesinden doğan şeyler. Ve onlar beyaz yerlerde oluyor

• Nokia 5800 ü geçen yıl ekim sonunda satın aldım.. Kitlenme sorunu yaşıyordu.. Özellikle radyo dinlerken kilitleniyordu.
    Bugün açılmadı. Şarjı tam doluyken tamamen boşalmış.. Bu akşam 1 saat radyosunu dinledim, telefon yine kapandı.

1 yıl içinde pili bitebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: semisemi

Nokia 5800 ü geçen yıl ekim sonunda satın aldım.. Kitlenme sorunu yaşıyordu.. Özellikle radyo dinlerken kilitleniyordu.
    Bugün açılmadı. Şarjı tam doluyken tamamen boşalmış.. Bu akşam 1 saat radyosunu dinledim, telefon yine kapandı.

1 yıl içinde pili bitebilir mi?

Hayır.Ama pilde bir sorun var sanırım.Radyoda kitlenmesi ise RDS'den kaynaklanıyor.RDS'yi kapatacaksınız.Bu zaten konuda yazıyor.Önce konuyu okusanız.
  • 5800
    Yeni Mesaja giriyorum.
    Mesajımı yazıyorum gönderi tıklıyorum.
    Mesaj Giden Kutusunda kalıyor.
    Gönderilen öğelere gitmiyor.
    Nedeni ne olabilir mesajlaşamıyorum 2 gündür.
    Acil cevap lütfen...
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.