Şimdi Ara

Nokia 5800 Tüm Sorularınızın Çözümü/Destek/Oyun-Prog.-Yazılım Paylaşım/5800'la İlgili Herşey (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.380
Cevap
18
Favori
281.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lugi@

Yeni 5800 aldım hayırlısı olsun.Ama sorunum var.İnternete nasıl gireceğim?

İnternetim kablolu.Hattım Vodafone.İster bilgisayardan bağlanıyım ister vodafone hattından(tl yiyerek) nasıl bağlanıcam?Yardımcı olursanız sevinirim.Bağlanmayı denedim şifre istedi felan bağlanamıyor diyor herbirinde farklı hata.

telefondan vodafone menüden wap ayarlarını iste en azından turkcell menüde böyle oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: modrizzt

quote:

İnternetim kablolu.Hattım Vodafone.İster bilgisayardan bağlanıyım ister vodafone hattından(tl yiyerek) nasıl bağlanıcam?Yardımcı olursanız sevinirim.Bağlanmayı denedim şifre istedi felan bağlanamıyor diyor herbirinde farklı hata.

telefondan vodafone menüden wap ayarlarını iste en azından turkcell menüde böyle oluyor

nasıl olcak o iş
  • quote:

quote:

quote:

nasıl olcak o iş

uygulamaların içinde vodafone menü gibi birşey olması lazım yoksa bi vodafone bayii ye git de giremiyorum falan

• quote:

quote:

quote:

quote:

nasıl olcak o iş

uygulamaların içinde vodafone menü gibi birşey olması lazım yoksa bi vodafone bayii ye git de giremiyorum falan

Şimdi vodafone bayiisine gitmem mantıklı olmaz.Önce vodafone bayiisine gitmiştim telefon almak için orda beğenmedim ardından avea bayiisine gittim ordan aldım ters kaçar biraz.Telefonu aldığım yere götürsem yapabilirlermi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Orijinalden alıntı: OrKuN..!!

quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Orijinalden alıntı: OrKuN..!!
    ya arkadaşlar sizlere bir çok sorum olacak lütfen en kısa zamanda cevaplayabilir misiniz..
    ben 5800XM alacağım ama şu özellikler var mı merak ediyorum..bi olanlar deneyebilirler mi nolur..;
    -mynet ten oyun oynanıo mu
    -farmville ye giro mu
    -sadece youtube ve facebook tan mı video izlenyo..? (örn ; diziport tan izlenmiyo mu?)
    -oyunlar nasıl(ekran görüntüsü olarak ve hareket sensörü nasıl)
    -sesli gps (navigasyon) var mı
    -bi program varmış..örn diskoda bi muzik dinlion..ismini bilmion..dinletiyorsun ve 3 dk içinde telefon aynı müziğin ismini sanatçısını
    falan bulup indirebilomuş..Doğru mu..
    -wifi veya bluetooth ile başka tel.lerle oyun oynanıo mu..
    -parmak izi okuyucu tuş kilidi programı var mı??

cevapları bekliyorum..

Mynet ten oyun oynayamazsın
    Farmville oynayamazsın

Bu iki şeyi şu anda hiçbir telefon yapamıyor.

Her videoyu izleyemezsin. Belli siteler var youtube facebook dailymotion gibi. Hiçbir telefonda tüm sitelerdeki videoları izleyemezsiniz.

Sensör harika zaten. Çok iyi çalışıyor. Oyunlar ise çoğu zevkli ve güzel.

Sesli gps var mı ne demek yahu. İlk sayfada GPS i nasıl ücretsiz yaparım diye bir madde var. Ve cihazın özellik listesine bakarsanız GPS olduğunu göreceksiniz. Ne diye sordunuz bunu? Cihazda sesli full lisanlı aynı 300 liraya alabileceğiniz bir navigasyon cihazı gibi GPS var.

Şarkıyı dinlet indir hikaye onlar kanma.

Tabiki wifi veya bt ile başka tellerle oyun oynayabilirsin.

Parmak izi okuyucu var ama bu programın gerçekten parmak izi okumadığını biliyorsundur umarım

teşekkürler herşey için..gps yi farketmemiştm sesli yazdığınızı pardon. farmville nin olmamasına üzüldm çünkü önceden ıphone kullanan birini tanıyodum o oynuyodu .. keşke bundada olsaymışş...ama cihaz süper .. peki dns den değiştremiyoruz dimi diziport.com için..bir de bir sorum daha var;
    bi ara birisi telefonda imdat sinyali varmış diolardı..okumadım ama var mı ole bi tuş..? 2 numara seçiyon falan..bastığındda ikisine de çağrı atıyo.. onlardan biri seni aradığında cihaz oto. olarak açılıyo..seni dinliyolar faln..şimdiden tşk..almayı düşünüorum..bnce ıphone den bile iyi..son sorum da ıpod touch ta olup bunda olmayan bişi var mı :) tuhaf oldu soru ama özellik olarak var mı ??

DNS değiştirebiliyorsunuz bu telefonda.iPhone da doğru dürüst video zilenmiyor bunda en azından birkaç site izlenebiliyor.

Farmville oynayamazsınız dedim ama belki de oynanıyordur açıkçası pek emin değilim.

İmdat özelliği sadece Samsung'larda var.

Bu telefon iPhone dan iyi derseniz kendinizi kandırmış olursunuz.iPhone çok daha iyi bir telefon.

iPhone da olupta 5800da olmayanlar şunlar: Birden fazla parmağı destekleyen kapasitif aşırı hassas dokunmatik ekran
    Takılmayan yavaşlamayan sorunsuz bir işletim sistemi
    3D ekran kartı sayesinde çok daha güzel grafiklere sahip oyunlar
    Aşırı derecede fazla uygulama desteği
    vb.

iPhone>5800.

Ama şu bir gerçekki 5800 fiyatına göre en iyi dokunmatik telefondur.Sonuçta gayet güzel telefon.Ve iPhone un alternatifi

dns değiştirme olayı benim eski telefon 6630 da bile vardı yahu
    bu sorulara ilaveten bende bir soru sormak istiyorum >>bu telefonla film izleme sitelerine girip indirmeden film izleyebiliyor muyuz

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

nasıl olcak o iş

Şimdi vodafone bayiisine gitmem mantıklı olmaz.Önce vodafone bayiisine gitmiştim telefon almak için orda beğenmedim ardından avea bayiisine gittim ordan aldım ters kaçar biraz.Telefonu aldığım yere götürsem yapabilirlermi acaba?

ordakilerin bir bilgisi varsa yapabilirler belki

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

nasıl olcak o iş

ordakilerin bir bilgisi varsa yapabilirler belki

Götürdüm.İşim vardı işimi yapıp geri döndüm adam yapmıştı interneti haberlere felanda baktı ama eve gelene kadar bakmadım evdede çalışmadı.Şebeke ile ilgili bir hata

edit:güncellemede yapmıyo işte.Hiç hoşumya gitmedi telefon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amyfm -- 13 Ekim 2010; 19:41:51 >

• benim şöyle bir sorunum var. karşı taraf beni aradığında telefon zil sesi çalarken 10 yada 12 saniye sonra sessize dönüşüyor ve öyle devam ediyor. bunun sürekli çalmasını sağlamak için ne yapabilirim?
    şimdiden teşekkürler...
  • Evet arkadaşlar ilk sayfada yazan facebook videolarını izlemek için kısmi çözüm kısmındaki indirdiğim uc player sertifika hatası verdi smartmovie işe yaramadı facebook videolarını izlemek için denenmiş onaylanmış bir yöntem gelişti mi acaba?

teşekkür ederim
  • Güncellemeleri Nokia Ovi Suite programı sayesinde yaptım.Tek sorun internet.Menü>İnternet>Web diyorum wlan ağı bulunamadı diyor(wlan ne bilmiyorum :D) Menü>İnternet>Arama diyorum Google giriyor sonra arıcağım şeyi yazıp bula tıklıyorum şebeke diyor.Bi çözemedim
  • arkadaşlar sorunum şu telefon güvenlik kodunu kabul etmiyor ama açılıyor 12345 denedim olmadı format attım olmadı nss denedim hata verdi ne yapmam gerek ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_-93_

arkadaşlar sorunum şu telefon güvenlik kodunu kabul etmiyor ama açılıyor 12345 denedim olmadı format attım olmadı nss denedim hata verdi ne yapmam gerek ....

telefonun yardım menüsünde ve kullanım kitapçığında yazıyordu en son
  • Music diye klasor açtım sadece metallicanın 1-2 şarkısını atsamda bulmuyor müzikleri sıfır müzik bulundu diyor yardım lütfen.
    hafıza kartı 2 gblik bişi onunla alakalı olabilrmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: MavimsiDünya

Music diye klasor açtım sadece metallicanın 1-2 şarkısını atsamda bulmuyor müzikleri sıfır müzik bulundu diyor yardım lütfen.
    hafıza kartı 2 gblik bişi onunla alakalı olabilrmi

telefonda hack varmı bende şarkılar bir sürü klasörlerde ayrılı ama hepsini buldu müzik çalar telefon hackli bide
  • Süper bir iş yapmışsın arkadaşım. Ellerine sağlık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: maknc

Evet arkadaşlar ilk sayfada yazan facebook videolarını izlemek için kısmi çözüm kısmındaki indirdiğim uc player sertifika hatası verdi smartmovie işe yaramadı facebook videolarını izlemek için denenmiş onaylanmış bir yöntem gelişti mi acaba?

teşekkür ederim

Hala bi cevap alamadım facebook videoları ile ilgili

• quote:

quote:

Evet arkadaşlar ilk sayfada yazan facebook videolarını izlemek için kısmi çözüm kısmındaki indirdiğim uc player sertifika hatası verdi smartmovie işe yaramadı facebook videolarını izlemek için denenmiş onaylanmış bir yöntem gelişti mi acaba?

teşekkür ederim

Hala bi cevap alamadım facebook videoları ile ilgili

facebook videoları ile ilgili benim bildiğim, bir yöntemin olmadığı şuan sadece youtube videoları izleniyor facebook videoları ile ilgili bir gelişme yok şahsi fikrim olacağınıda sanmıyorum

• bende facebook videoları hakkında gelişme beklemiyorum.. zaten onu da yapmış olsalardı iphone a hakiki bir rakip olurdu telefonumuz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: wonderxx

bende facebook videoları hakkında gelişme beklemiyorum.. zaten onu da yapmış olsalardı iphone a hakiki bir rakip olurdu telefonumuz..

yanlız ben teli ilk aldığımda sanırım v31 sürümüydü ozamanki mrkla facebooka girmiştim videoları açıyordu sonradan sürüm güncelledikçe facebookun açılmadığını farkettim .olmuyor değil aslında oluyorda şu fiyat seviyesinde ki bir teli bir yerde frenlerler bilerek geliştirmezler her istediğimiz olsaydı insanlar nokianın daha pahalı modellerine gerek duymazlardı
  • arkadaşlar 2 sorum varda.

5800 a orjinal yeni güncelleme sizce gelirmi nokiadan...

Birde bu yaptıgınız değişimler diğer nokia telefonlarda olurmu..

Örnek N79 Simbian 3 tarzı dokunmatik değil.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.