soruları tek tek okudum fakat bi benimkine deva bulamadım hafıza kartı 4.5 gb boş olduğu halde dolu gösteriyor buda nerden çıktıysa artık anlamadım yardımmm
tel hafızasına falan almış olmayasın bi ayarları kurcala
yok be hocam ayarlarında bi sorun yok hatta telefondan bakıyorum 4.5 boş pcye bağlıyorum o şekilde bakıyorum full dolu gözüküyor ne iştir bu ya
kartı kart okuyucudan pcye bağlayın birde
hmm kart okuyucu almak lazım tşkler modrizzt:)
quote:
Orijinalden alıntı: kürsad
quote:
Orijinalden alıntı: telit35
telefonu *#000# ile güncelleme yapmak istedim fakat telefon güncellenmedi güncelleme paketi telefonla uyumlu değil servis sağlayıcınızla görüşün sorunu nasıl çözebilirim
*#0000# tuşlarını girdikten sonra seçenekler menüsünden güncellemeleri kontrol et diyorsunuz. Mümkünse bu işlemi yapmadan önce Wireless modemle bağlanıp telefonunuzu hatsız moda alınız. Eğer internet paketiniz varsa ondanda kullanabilirsiniz ancak internet paketinizi buna heba etmeyin daha sonra yeni güncelleme bulunur ve yüklemeye başlarsınız. Eğer bir sorun oluştuysa internet bağlantısı ve ovi suite programı olan bir bilgisayara usb üzerinden bağlayarak güncellemesini yapabilirsiniz.
hatsız yaptım güncelleme yapmasını istedim aynı hatayı verdi
quote:
quote:
quote:
telefonu *#000# ile güncelleme yapmak istedim fakat telefon güncellenmedi güncelleme paketi telefonla uyumlu değil servis sağlayıcınızla görüşün sorunu nasıl çözebilirim
*#0000# tuşlarını girdikten sonra seçenekler menüsünden güncellemeleri kontrol et diyorsunuz. Mümkünse bu işlemi yapmadan önce Wireless modemle bağlanıp telefonunuzu hatsız moda alınız. Eğer internet paketiniz varsa ondanda kullanabilirsiniz ancak internet paketinizi buna heba etmeyin daha sonra yeni güncelleme bulunur ve yüklemeye başlarsınız. Eğer bir sorun oluştuysa internet bağlantısı ve ovi suite programı olan bir bilgisayara usb üzerinden bağlayarak güncellemesini yapabilirsiniz.
Alıntıları Göster
NomadCRY öncelikle gösterdiğiniz ilgiye ve vermiş olduğunuz cevap adına size teşekkür ediyorum. Fakat bugün arkadaşımın 5800 ında aynı senaryoyu tekrar ettim. Ve arada bir fark mesajlar hafıza kartına kopyalansınmı diye teyit sorusu sordu. Ben defalarca tekrarladım bu soruyu sormuyor. V5 yüklü durumda. Ayrıca settings wizard telefon ayarlarını aktif etmeme ve turkcellden wap ayarları kaydetmeme rağmen üye olup linkini almış olduğum 0.facebook.com adresine bağlanamıyorum. Bağlanan arkadaşımın telefonu ile bütün ayarlar paralel biçimde. Telefonda bir sorun olduğunu düşünmeye başladım. Bir başlıkta telefonunuzda silindiğini sandığınız veriler aslında silinmiyor yazıyordu. Herhangi bir kurum kaybolan veriler için backup yapıyormu acaba? Eğer bilgisi olan var ise bir yol göstermesini rica edeceğim. Bu iş maliyeti ne olursa olsun değecek nitelikte şahsım adına
quote:
Orijinalden alıntı: spawnix
quote:
Orijinalden alıntı: apocalypse47
quote:
soruları tek tek okudum fakat bi benimkine deva bulamadım hafıza kartı 4.5 gb boş olduğu halde dolu gösteriyor buda nerden çıktıysa artık anlamadım yardımmm
yok be hocam ayarlarında bi sorun yok hatta telefondan bakıyorum 4.5 boş pcye bağlıyorum o şekilde bakıyorum full dolu gözüküyor ne iştir bu ya
Güzel kardeşim.Size yukarıda cevap verdim neden okumuyorsun
quote:
Orijinalden alıntı: hayaletturk
Telefon masada diğer telefonumdan sms atıyorum...
Sms geliyor ama ekranda 1 sms yada 1 yeni mesaj geldi demiyor..
Batarya simgesinin üzerinde okunmamış mesaj yani mektup işareti çıkmıyır...
Ama menüden mesajlara girince yeni gelen mesajın orada oldugunu görüyorum..
Mesaj geliyor ama bildirim yapmıyor..
yani bana 50 mesaj gelse ben mesajlar gelen kutusuna bakmadıktan sonra bana mesaj geldiğini anlamıyorum.
Hard format çözebilir.Çok ilginç bir durum söz konusu
quote:
quote:
quote:
Size yukarıda daha önce cevap vermiştim.Nemesis yolunu deneyeceksiniz diye.Neden okumadaan tekrar soruyorsunuz
quote:
Orijinalden alıntı: high voltage
NomadCRY öncelikle gösterdiğiniz ilgiye ve vermiş olduğunuz cevap adına size teşekkür ediyorum. Fakat bugün arkadaşımın 5800 ında aynı senaryoyu tekrar ettim. Ve arada bir fark mesajlar hafıza kartına kopyalansınmı diye teyit sorusu sordu. Ben defalarca tekrarladım bu soruyu sormuyor. V5 yüklü durumda. Ayrıca settings wizard telefon ayarlarını aktif etmeme ve turkcellden wap ayarları kaydetmeme rağmen üye olup linkini almış olduğum 0.facebook.com adresine bağlanamıyorum. Bağlanan arkadaşımın telefonu ile bütün ayarlar paralel biçimde. Telefonda bir sorun olduğunu düşünmeye başladım. Bir başlıkta telefonunuzda silindiğini sandığınız veriler aslında silinmiyor yazıyordu. Herhangi bir kurum kaybolan veriler için backup yapıyormu acaba? Eğer bilgisi olan var ise bir yol göstermesini rica edeceğim. Bu iş maliyeti ne olursa olsun değecek nitelikte şahsım adına
Böyle bir kurum var mı bilmiyorum ama bilgisayarlar için bunu yapan var.Bir ihtimal bu şeyi telefon için de yapıyor olabilirler.Ama çok düşük bir ihtimal maalesef.Veri kurtaarma programları var.Onları belki deneyebilirsiniz.
Orijinalden alıntı: NomadCRY
Orijinalden alıntı: apocalypse47
Güzel kardeşim.Size yukarıda cevap verdim neden okumuyorsun
pardon hocam ya sorry görmemişim şimdi farkettim tşkederim cevabın için
Music adlı klasor açtım kaç kere yeniledim yinede bulmadı
quote:
Orijinalden alıntı: MavimsiDünya
ya hocam bi sorum daha olucak pc suitten full olarak yedekleme yaptım bu yedeklemeye temalarda alınıyormu oldukça çok temam var bu yüzden hafıza kartına format atmaktan çekiniyorum inş bana güzel haberi verirsin :/
quote:
ya hocam bi sorum daha olucak pc suitten full olarak yedekleme yaptım bu yedeklemeye temalarda alınıyormu oldukça çok temam var bu yüzden hafıza kartına format atmaktan çekiniyorum inş bana güzel haberi verirsin :/
Evet alınıyor.En azından bende böyle.
quote:
Bir de Sound/Digital'e atın.Çok garip bir durum.
quote:
quote:
quote:
Bir de Sound/Digital'e atın.Çok garip bir durum.
Alıntıları Göster
katılıyorum hafıza kartında sound yada müsic içinde digital kısmına at. zaten kayıtlı parçalarında onun içindedir. eğer istersen digital klasörün içinde yeni bir klasör açabilirsin. sorunsuz yenileme yapabilirsin.
quote:
quote:
saolasın hocam valla çok makbule geçti
quote:
quote:
quote:
saolasın hocam valla çok makbule geçti
Alıntıları Göster
Arkadaşlar öncelikle Merhaba.
Benim sorunum tele mesaj sesi attığım halde mesaj sesi olarak seçemiyorum attığım müziği görünmüyo. Ama müzik galerisine baktığımda görünüyo bu müzik sizce sorun nedir ?
Şimdiden teşekkürler cevap verdiğiniz için..
quote:
Orijinalden alıntı: Wallace20
Benim sorunum tele mesaj sesi attığım halde mesaj sesi olarak seçemiyorum attığım müziği görünmüyo. Ama müzik galerisine baktığımda görünüyo bu müzik sizce sorun nedir ?
Her müziği zil sesi veya mesaj sesi yapamazsınız ki
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Wallace20
Her müziği zil sesi veya mesaj sesi yapamazsınız ki
Alıntıları Göster
Nokıa 6630 a yüklediğim temayı 5800Xm yükleyebilirmiyim?
quote:
Orijinalden alıntı: gokmavı
Alıntıları Göster
Çok özür dileyerek sormak istedim Arattırdım ama soruma cevap bulamadım
Benim 5800 ovi store açmıyor. Güncelleme yaptığımdan beridir böylece kaldı. Bugün şöyle birdaha bakıyım dedim yine açılmıyor. Forumda arattırdım ama belkide uygun arama terimini girmedim. Bunun çözümü varmıdır acaba.
quote:
Orijinalden alıntı: gokmavı
Alıntıları Göster
arkadaşlar benim NDrive ile ilgili bir sorunum var ! gps varken bulunduğum konumdan gideceğim konumu seçmeye çalışırken harita kendiliğinden bulunduğum konuma atıp duruyor bunun bir çözümü yok mu !tam yer seçeceğim derken birden zırt diye bulunduğum konuma atmaası çok sinir bozucu
quote:
Orijinalden alıntı: hell_to_hell
arkadaşlar benim NDrive ile ilgili bir sorunum var ! gps varken bulunduğum konumdan gideceğim konumu seçmeye çalışırken harita kendiliğinden bulunduğum konuma atıp duruyor bunun bir çözümü yok mu !tam yer seçeceğim derken birden zırt diye bulunduğum konuma atmaası çok sinir bozucu
GPS aktifken ekrandaki sinyal simgesinin altındaki kilidi AKTİF yaparsanız harita üzerinde istediğiniz gibi gezinebilirsiniz. Kilit Açıkken GPS sinyalli aldığı noktaya odaklanır...
quote:
Orijinalden alıntı: biroltr
quote:
Orijinalden alıntı: hell_to_hell
GPS aktifken ekrandaki sinyal simgesinin altındaki kilidi AKTİF yaparsanız harita üzerinde istediğiniz gibi gezinebilirsiniz. Kilit Açıkken GPS sinyalli aldığı noktaya odaklanır...
Alıntıları Göster
arkadaşlar 5800 office programları yokmu acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: mtolgacengiz
arkadaşlar 5800 office programları yokmu acaba?
Alıntıları Göster
arkadaşlar az önce mesajları okurken bir yazı dikkatimi çekti. denmiş ki "biri aradığında telefonu arkaya çevirirsen arama susar." ben denedim ama olmadı. bu mesajı yazan arkadaş daha ayrıntılı bir içerik sunabilirmi acep
quote:
arkadaşlar az önce mesajları okurken bir yazı dikkatimi çekti. denmiş ki "biri aradığında telefonu arkaya çevirirsen arama susar." ben denedim ama olmadı. bu mesajı yazan arkadaş daha ayrıntılı bir içerik sunabilirmi acep
telefonu çevirince alarm kapanıyor ya onun gibi aramayı susturuyor alarmıda erteliyor :D ama nasıl oluyor bilmiyorum sabah bala erteliyorum alarmı ama
quote:
Orijinalden alıntı: modrizzt
quote:
telefonu çevirince alarm kapanıyor ya onun gibi aramayı susturuyor alarmıda erteliyor :D ama nasıl oluyor bilmiyorum sabah bala erteliyorum alarmı ama
bilmiyorum işte denedimde olmadı. İlgili arkadaştan cevap veresi bekliyorum ben de