Şimdi Ara

Nokia 5800 Tüm Sorularınızın Çözümü/Destek/Oyun-Prog.-Yazılım Paylaşım/5800'la İlgili Herşey (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.380
Cevap
18
Favori
281.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim telefonun da 8 gb hafıza kartı olmasına rağmen prog yüklemek istediğimde yer yok diyor ve hafıza kartına yükleme yapmıyor radyo dinlerken kanallar arası geçişte donuyor ve kapatıp açmadan düzelmiyor harici mail programı kuramıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aSCi

benim telefonun da 8 gb hafıza kartı olmasına rağmen prog yüklemek istediğimde yer yok diyor ve hafıza kartına yükleme yapmıyor radyo dinlerken kanallar arası geçişte donuyor ve kapatıp açmadan düzelmiyor harici mail programı kuramıyorum.

Radyo RDS sorunu tüm nokia 5800 lar da var.
  • Peki program yüklemek için kartta yer olmasına rağmen neden c yi görmeye çalışıyor ısrarla. Bunun bir ayarı var mıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yori

bir soru sordum ama gören olmadı :(
    müziklerimi hafıza kartına gönderdim şimdi bulamıyorum neden

müzikleri ilk açtığında güncellemek istiyor musun dediğinde onay vermezsen ya da o onay hiç çıkmadıysa görünmüyor. Yedekten bulabilirsiniz teli açıp kapatmayı deneyin bende de aynısı oluyor
  • quote:

quote:

müzikleri ilk açtığında güncellemek istiyor musun dediğinde onay vermezsen ya da o onay hiç çıkmadıysa görünmüyor. Yedekten bulabilirsiniz teli açıp kapatmayı deneyin bende de aynısı oluyor

hiç bulamıyorum aSCi..
    bir kayboldu tam kayboldu.
  • quote:

quote:

quote:

hiç bulamıyorum aSCi..
    bir kayboldu tam kayboldu.

nerden bakıyorun. müzik çalardan mı yoksa dosya yöneticisinden mi..
    müzik çalardan görememe ihtimalin yok.
    dosya yöneticisinden bakıyorsan hafıza kartı na gir. ses dosyaları ve ya sound a gir dijital dosyaların içene bir bak bakalım.

• Uygulamalar- Dosya yöneticisi - Hafıza kartı- music ordan çıkıyor eğer yine olmazsa ve bulunacak müziklerse tekrar kartı takıp yerine bir daha bak istersen. Bazen attığın yerde bulamayabiliyorsun
  • beyler acil yardımınız gerek durduk yere telefondaki mesaj klasörü sıfırlanmıs gelen kutusu gönderilen taslaklardaki herşey silinmiş araştırdım ama geri getiremedim geri getirmek için ne yapabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erfc20

beyler acil yardımınız gerek durduk yere telefondaki mesaj klasörü sıfırlanmıs gelen kutusu gönderilen taslaklardaki herşey silinmiş araştırdım ama geri getiremedim geri getirmek için ne yapabilirim

usb ile pcye bağladığınızda nokia suite den baktınız mı ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erfc20

beyler acil yardımınız gerek durduk yere telefondaki mesaj klasörü sıfırlanmıs gelen kutusu gönderilen taslaklardaki herşey silinmiş araştırdım ama geri getiremedim geri getirmek için ne yapabilirim

usb ile pcye bağladığınızda nokia suite den baktınız mı ?

hayır bakmadım eve gidince onuda deniyim en iyisi ama pek ümitli diilim
  • New Apple iphone 4S with A5 processor, IOS 5.0,8-megapixel Camera factory unlocked 16gb MD235B/A Cellular Phone(Sim Free) Black
    Nokia 5800 Tüm Sorularınızın Çözümü/Destek/Oyun-Prog.-Yazılım Paylaşım/5800'la İlgili Herşey

• Arkadaşlar merhaba,
    5800 kullanıcısıyım ve önceden dayhand input yüklemiştim bir klavye programıydı daha geniş tuşları ile çok kullanışlıydı şuan bu progrmaı yükleyemiyorum heryere baktım arattım filan indiriyorum sertifika uygulayıp yükleyeceğimde sertifika tarafından kısıtlanıyor hatası alıyorum bunun bir çözümü varmıdır lütfen yardımcı olun signed var ise birisi özelden veya konudan link verebilir mi rica ederim aradım yükledm 4 saattir arıyorum sertifikalayıp yüklüyorum filan yok olmuyor çalıştıgına emin oldugunuz kurulum dosya linki paylaşırsanız sevinirim veya sorunuma çözüm bilen var ise çok hayra geçer :S

sertifikayı önceden kullandım yani sağlamdı binpda diye bir program ile sertifikalamayı yapıyorum ancak hata alıyorum freesigner ile tleefondanda aynı hatayı alıyroum freesignerın ayarları yapılı sorunsuz
  • Öncelikle konunun hazırlanmasında katkısı olan herkese teşekkürlerimi sunarım. N97 kullanıyorum 1 gündür bu konuda birkaç sorum var.

1 - Öncelikle N97 nin dokunmatik hassasiyeti biraz hayal kırıklığı yaşattı. Dokunmatik hassasiyetini arttırmak için bir çözüm var mı? Telefonumun versiyonu v22.0.110, versiyon upgrade yapsam dokunmatik hassasiyetine faydası olur mu?

2 - Kullandığım versiyon bayağı eski ama şikayetim yok, yine de güncellememi tavsiye eder misiniz? Versiyon güncelledikten sonra navigasyon sorunsuz çalışıyor mu yoksa navigasyon için harita vs yüklemek gerekiyor mu?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler, saygılar.
  • merhaba. ben yanlışlıkla telefonumdaki web menüsünden twitter kısmını sildim. şimdi hard format attım ama geri gelmedi ne yapabilirim?

yer imi olarak eklemek istemiyorum. direk o mavi t harfi çıkan uygulamayı istiyorum. yardım eder misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MavimsiDünya

müzik listesini yenilemeye çalışıyorum Genel : sistem hatası diye bi sorun çıkarıyor hard format attım yinede düzelmedi ne yapabilirim

Cevap alamadım bu soruna
  • merhaba arkadaşlar benim sorunum geçen gün telefona hafıza kartını takarken hafıza kartı telefonun içine düştü. içini açtım hafıza kartını aldım hiç bir yere zarar vermeden kapattim tekrar fakat bu seferde wireless WLAN ağıı bulunamadı diyor modemin dibine yaklaşınca görüyor 1 kaç metreden sonra çekmiyor bu sorunu nasil çözebilirim. teşekkürler...
  • herkese merhaba.
    5800 da kameralı chat yaabileceğimiz bir program varmı acep. Skype filan diyorlar ama bilen birisi vardır diye bir sorayım dedim
  • ya beyler benim telefon vodafone 3,5 g ye ayarlı...telefon sabit dururken problem yok ama ne zaman bir 100 metre gezinsem şebeke kayboluyor. 2-3 dakika boyunca gelmiyor. veya zemin kattan hemen aşşağıdaki katta çekmiyor. çekim gücü çok az gibi geliyor bana..ne önerirsiniz. ayarlardan umts seçili onu falan mı değiştirmem gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crime

ben özellikli bir tema arıyorum.... bulduğum temalar da özellikli diyor fakat maalesef yok..özellikli den kastım da bana en çok lazım olantel in masaüstünden(ana ekranından) daha fazla şeye erişebilmek istiyorum mesela...bir isim link vs. bir şey verin yada adres gösterin hemen bulayım, indireyim teşekkürler...

spb mobile tarzı bir program var. telefonu adnroit gibi yapıyor. ama tüm menü değişiyor. çünkü programın kendi menüsü var. bir ibdir dene. hatta programma ait bir dünya da tema bulabilirsin. yalnız güzel şarj yer haberin olsun...
  • Benim 5800 ım dün dead phone oldu. Yani phoenix le güncellerken pc dondu usb yi çıkarttım sizlere ömür. yarın servise vericem garantisi temmuzda bitiyor. Sormak istediğim şey servise vermeden halledebilir miyim ? sürüm v52.007 den v60a çıkartıyordum olmadı işte. Dün aksam tekrar phoenix le eski v52 yi yukleyeyim dedim dead phone seçeneği ile o da olmadı. Jaf kullanmayı bilmiyorum. Bunun dışında öneriniz var mı?

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.