Şimdi Ara

Nokia 5800 Tüm Sorularınızın Çözümü/Destek/Oyun-Prog.-Yazılım Paylaşım/5800'la İlgili Herşey (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.380
Cevap
18
Favori
281.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hafıza kartına aktardığım müziklerimi kaybettim.
    hafıza kartım mı sorunludur yoksa ben bulmayı mı beceremedim.
    bir de telefonumun aksesuarı olan yardımcı çubuğum kayboldu :(
    yedek parçadan sadece çubuğu alabilir miyim?
    şimdiden teşekkürler :)
  • karta mp3 yüklerken bişeyler oldu... sonra kartı tlfona takınca fotograflar görünmüyor. yerine yeşil bir foto çıkıyor. kartı bilgisayara takınca görünüyor ama telefonda çıkmıyor...
  • Arkadaşlar telefon tuş kilidindeyken ekranda saat görünmesini nasıl sağlayabilirim

Bundaki gibi olması için bi uygulama veya bir yöntemi var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yori

merhabalar :)
    hafıza kartına aktardığım müziklerimi kaybettim.
    hafıza kartım mı sorunludur yoksa ben bulmayı mı beceremedim.
    bir de telefonumun aksesuarı olan yardımcı çubuğum kayboldu :(
    yedek parçadan sadece çubuğu alabilir miyim?
    şimdiden teşekkürler :)

Hafıza kartınızda bir problem olabilir.

Kalemi diyorsunuz sanırım.Sadece kalemi alamazsınız.Eğer garantisi varsa arka kapağı kalemiyle beraber ücretsiz değiştiriyorlar.

quote:

Orijinalden alıntı: r7153

karta mp3 yüklerken bişeyler oldu... sonra kartı tlfona takınca fotograflar görünmüyor. yerine yeşil bir foto çıkıyor. kartı bilgisayara takınca görünüyor ama telefonda çıkmıyor...

Açıkçası hiçbir şey anlamadım yazdığınızdan. Sorununuzu düzgünce anlatır mısınız?

quote:

Orijinalden alıntı: KMLGR

Arkadaşlar telefon tuş kilidindeyken ekranda saat görünmesini nasıl sağlayabilirim

Bundaki gibi olması için bi uygulama veya bir yöntemi var mı?

Aynı o şekilde görünmez ama kilit ekranında saat gözükmesini sağlayabilirsiniz.Bunun için yazılımınızı V60'a güncelleyin veya CFW kurun.Konuda detayları mevcut.

• merhaba:)

Nokia 5800 telefonumahttp://www.youtube.com/watch?v=0qVJMl_fc7Q videodaki temayı yüklemek istiyorum linkte verilen temayı indirdim ama rar dosyasından bir sürü resim, .kml uzantılı dosyalar çıktı nasıl bu temayı telefonuma yükleyebilirim?
  • benim 2 problem varya bu navigasyonu internete bağlı olduğum halde kullanamıyorum rota hesaplamıyor birde bu ön bellek bunu hafıza kartına geçirmek mümkünmüdür zırt pırt doluyor ön bellek interneti kullanamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cyaßß

benim 2 problem varya bu navigasyonu internete bağlı olduğum halde kullanamıyorum rota hesaplamıyor birde bu ön bellek bunu hafıza kartına geçirmek mümkünmüdür zırt pırt doluyor ön bellek interneti kullanamıyorum

navigasyona bir güncelleme yapmayı dene.
    hafıza kartına geçişi bilmiyorum ama tahminim olmaz. ram ini boşaltmak için ramblow diye bir program var onu indir. oldukça yer açıyor.
  • genellikle olan tek arıza ekran donuyo neden olabilir
  • Ben telefondaki şarkıları sanatçılarına göre ayırmak istiyorum.Bunları hafıza kartında bilgisayardan atarken klasörlere bölmüştüm yinede müzik çalarda alfabetik sıralıyor.

Çaresi nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1907FerKa -- 12 Ocak 2012; 18:50:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1907FerKa

Ben telefondaki şarkıları sanatçılarına göre ayırmak istiyorum.Bunları hafıza kartında bilgisayardan atarken klasörlere bölmüştüm yinede müzik çalarda alfabetik sıralıyor.

Çaresi nedir ?

Sarkilarin ismini degistirmen ya da dosyalarin adini degistirmen onemli degil istedigini dogru anladiysam bunun icin medya player dan gelismis album bilgilarinden yapmalisin pc de bunlari tek yek yapacaksin sanatci isimlerini belirleyeceksin.
  • Onu biliyorum fakat biraz uğraştırıcı.Daha basit bi yöntemi var mı diye sormuştum.Teşekkürler yinede.

Wireless den bağlanıyorum bi süre sonra kopuyor.Tekrar bağlanmam gerekiyor.Ovi mağazasınada wireless ile bağlanmıyor bunların çaresi nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1907FerKa

Ben telefondaki şarkıları sanatçılarına göre ayırmak istiyorum.Bunları hafıza kartında bilgisayardan atarken klasörlere bölmüştüm yinede müzik çalarda alfabetik sıralıyor.

Çaresi nedir ?

Sarkinin tag lerini duzenlemeniz gerekiyor. Bunun nasil yapildigini anlattigim bir konum var. Profilimden son actigim konulardan ulasabilirsiniz.
  • Arkadaşlar benim arkadaşın 5800 telefonu elimin çarpmasıyla alçaktan yere düştü sonra telefoncuya götürdük bloğu kırılmış yapamayız demiş bunu yapabilecek bir servis v.b yokmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilentPower

Arkadaşlar benim arkadaşın 5800 telefonu elimin çarpmasıyla alçaktan yere düştü sonra telefoncuya götürdük bloğu kırılmış yapamayız demiş bunu yapabilecek bir servis v.b yokmu

Blok mu kirilmis. Nasil becermis blogu kirmayi bilmiyorum ama buyuk ihtimal board da hasar gordu o telefonun tamir olmasi imkansiz gibi birsey maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Orijinalden alıntı: SilentPower

Arkadaşlar benim arkadaşın 5800 telefonu elimin çarpmasıyla alçaktan yere düştü sonra telefoncuya götürdük bloğu kırılmış yapamayız demiş bunu yapabilecek bir servis v.b yokmu

Blok mu kirilmis. Nasil becermis blogu kirmayi bilmiyorum ama buyuk ihtimal board da hasar gordu o telefonun tamir olmasi imkansiz gibi birsey maalesef.

10 cm yükseklikten yere düşmeyle blok kırılırmı
  • Wow, en son sıcak bilgisayar:http://snipr.com/21p5lh1
  • konu için teşekkürler
  • Arkadaşlar telefonuma yüklediğim bazı uygulamaları sildim. Sildikten sonra telefonda önceden bulunan bazı programları da sildim . Şimdi müziklerimi açamıyorum. Lütfen yardım edin.
  • bir soru sordum ama gören olmadı :(
    müziklerimi hafıza kartına gönderdim şimdi bulamıyorum neden
  • quote:

Orijinalden alıntı: yori

bir soru sordum ama gören olmadı :(
    müziklerimi hafıza kartına gönderdim şimdi bulamıyorum neden

hangi klasörün içine attıysan oradadır. Kaybolmaz yani dosya yöneticisinden gir bak. Ama ben genellikle mp3 lerimi sesler>dijital seslerin içine atıyorum. Bana kalırsa sen de kendine bir kasör seç ve ya yarat ve onun içine at

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.