Şimdi Ara

Nokia 5800 Tüm Sorularınızın Çözümü/Destek/Oyun-Prog.-Yazılım Paylaşım/5800'la İlgili Herşey (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.380
Cevap
18
Favori
281.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: one man one engine

quote:

Arkadaşlar çok acil yardıma ihtiyacım var.5800 da harita güncellemeleri yapmak istiyorum.Ancak hafıza dolu diyor.Telefon hafızasını kullanıyor.Maalesef kaydetme seçeneği olarak hafıza kartına bir türlü geçiremedim telefonu.Uygulamaları telefon hafızasından hafıza kartına direkt kurmak indirmek için ne yapmam gerekiyor?Teşekkürler...

yardım arkadaşlar...

Telefon Hafızasında yer kalmamıştır..Tel hafızasına yüklediğin kullanmadığın uygulamaları silebilirsin..Bunuda ayarlar-uygulama yöneticisi-yüklü uygulamalardan görebilirsin..Hafıza kartına yüklü olanlarrın sonunda zaten Hafıza kartı işareti var Telefonun hafızasında kurulu olanda bi simge yok bu şekilde ayırt edebilirsin...Haritaları zaten Hafıza kartınıza yükler..Ama programla ilgili bazı gereçleri Tel hafızasına kurmak zorundadır..Telefon Hafızanızda dolu olduğundan bu uyarıyı alıyorsunuzdur..Telefon Hafızanızı boşaltın yüklediğini bu sefer göreceksinizdir..

• quote:

Orijinalden alıntı: atacan06

quote:

quote:

Arkadaşlar çok acil yardıma ihtiyacım var.5800 da harita güncellemeleri yapmak istiyorum.Ancak hafıza dolu diyor.Telefon hafızasını kullanıyor.Maalesef kaydetme seçeneği olarak hafıza kartına bir türlü geçiremedim telefonu.Uygulamaları telefon hafızasından hafıza kartına direkt kurmak indirmek için ne yapmam gerekiyor?Teşekkürler...

yardım arkadaşlar...

Telefon Hafızasında yer kalmamıştır..Tel hafızasına yüklediğin kullanmadığın uygulamaları silebilirsin..Bunuda ayarlar-uygulama yöneticisi-yüklü uygulamalardan görebilirsin..Hafıza kartına yüklü olanlarrın sonunda zaten Hafıza kartı işareti var Telefonun hafızasında kurulu olanda bi simge yok bu şekilde ayırt edebilirsin...Haritaları zaten Hafıza kartınıza yükler..Ama programla ilgili bazı gereçleri Tel hafızasına kurmak zorundadır..Telefon Hafızanızda dolu olduğundan bu uyarıyı alıyorsunuzdur..Telefon Hafızanızı boşaltın yüklediğini bu sefer göreceksinizdir..

Çok teşekkür ederim...

• yazılım güncellemeleri listesinde yeniden telefon yazılımı güncellemelerı çıktı(daha önce de güncelleme uyarısı yapmıştı telefon ama sonra yaparım diye ilgilenmedim ama güncelleme listesinde sonra bunu bulamamıştım) ama güncelleme başlat diyorum telefon internete bağlanıyor altta işleniyor yazıyor bir süre sonra da yazı kayboluyor internet bağlantısı kesiliyor ve hiçbir şey olmuyor. Nasıl güncellenir bu telefon? Not: flashla jafla bilmem ne yazıp bırakmayın onlar nasıl yapılır bilmiyorum!
  • Wow, bu nedenle klasik Nokia bunu gördün mü? Kırmızı, çok cool!
    http://www.nokia99.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: r7153

belki daha önce sorulmuştur ama oku oku bulamadım:)

telefon rehberini (sim ve tlfn hafıza) bilgisayara kopyalama veya yedekleme yapılıyormu??

bu banada lazım
  • evet pc ye yedekleme yapabilirsiniz. Ama en sağlamı bence ovi. Ovi ye bir çok bilginizi senkrasyon yapabilirsiniz. Telefonda bununla ilgili menünüz mevcut. Ovi'ye üye olmanız yeterli.
  • Türkçe ev ekranı kullanan varsa paylaşabilir mi arkadaşlar...
  • slm arkadaşlar benim 5800 tuş kilitli durumdayken gelen aramalar ve alarım ekran üstündeki oklar calışmıyor ya tuş klidini acıp müdahale edmem gerekiyor yada sadece yeşil ve kırmızı tuşlar calışıyor bu konuda net bilgisi olan varsa yardım rica ediyorum nasıl düzeltebilirim tşk

• http://nokia.com/
    Vay, bu 5800 gerçekten çok klasik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SERT1970

slm arkadaşlar benim 5800 tuş kilitli durumdayken gelen aramalar ve alarım ekran üstündeki oklar calışmıyor ya tuş klidini acıp müdahale edmem gerekiyor yada sadece yeşil ve kırmızı tuşlar calışıyor bu konuda net bilgisi olan varsa yardım rica ediyorum nasıl düzeltebilirim tşk

Yazılımınızı güncelleyip Hard Format atın. Eski sürümlerde bu sorun oluyor.Ayrıca 1-2 sn bekleyip sürüklerseniz çalışacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

slm arkadaşlar benim 5800 tuş kilitli durumdayken gelen aramalar ve alarım ekran üstündeki oklar calışmıyor ya tuş klidini acıp müdahale edmem gerekiyor yada sadece yeşil ve kırmızı tuşlar calışıyor bu konuda net bilgisi olan varsa yardım rica ediyorum nasıl düzeltebilirim tşk

Yazılımınızı güncelleyip Hard Format atın. Eski sürümlerde bu sorun oluyor.Ayrıca 1-2 sn bekleyip sürüklerseniz çalışacaktır.

Emin abi sunrise konusunda seni bekliyoruz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: karhan11

quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Emin abi sunrise konusunda seni bekliyoruz...

Geliyorum birkaç saate oradayım.

• Arkadaşlar ben 5800'da ovi den indirdim topApps uygulamasını fakat internete bağlanırken. ''Ağ bağlantınızı kotrol edin ve tekrar bağlanmaya çalışın -(550)
    hatasını veriyor tarayıcıdan girebiliyorum fakat uygulamada o hatayı alıyorum acaba wi-fi değil de operatör bağlantısı mı gerekiyor sanmıyorum ama...

??
  • Arkadaşlar ben 5800'da ovi den indirdim topApps uygulamasını fakat internete bağlanırken. ''Ağ bağlantınızı kotrol edin ve tekrar bağlanmaya çalışın -(550)
    hatasını veriyor tarayıcıdan girebiliyorum fakat uygulamada o hatayı alıyorum acaba wi-fi değil de operatör bağlantısı mı gerekiyor sanmıyorum ama...

??
  • Wow, 2012 yeni sıcak cep telefonları, kaçırmayın:http://dig.la/aNN
  • Arkadaşlar merhaba,

5800'ın son güncellemelerini yükledikten sonra telefona bir gariplik oldu :) Telefonun dokunmatik ekranı arada çalışmıyor! Yazılımdan olduğunu tahmin ediyorum böyle bir sorun yaşayan var mı başka?
  • üzgünüm hiç yaşamadım böyle bir sorun aksine çok daha iyi oldu diyebilirim. Telefon ayarlarından bir kalibrasyon yap istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deeper

Arkadaşlar merhaba,

5800'ın son güncellemelerini yükledikten sonra telefona bir gariplik oldu :) Telefonun dokunmatik ekranı arada çalışmıyor! Yazılımdan olduğunu tahmin ediyorum böyle bir sorun yaşayan var mı başka?

güncellemeden sonra hard format atmadıysan yapar böyle şeyler attıysan terrar at baktın düzelmedi yazılımı tekrar kur ve hemen hard format at.
  • Selam arkadaşlar,

Geçenlerde telefonu pc'ye bağladığımda hafıza kartında ne kadar gereksiz dosya var diye yaptığım silme işleminden sonra;
    "Sistem Hatası" almaya başladım. Uyarının telefonun çalışmasına hiç bir engeli yok,
    asıl önemlisi severek kullandığım bazı oyunların silinmiş olması. (o kadar level geçmişim rekorlu:))
    Anlaşılan oyunların başvurduğu sistem dosyalarını da silmişim.

Hadi levelleri baştan bitiririm deyip, oviden tekrar indirmek istediğimde;
    "İndir" yerine sadece "başlat" var yani hala telde kurulu gözüküyor. (kaldırmak ta istemiyorum belki kurtarırım diye)

Soruma gelince;

Aynı oyunları tekrardan nasıl yüklerim. "Sistem Hatası" uyarısından nasıl kurtulabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thall

Selam arkadaşlar,

Geçenlerde telefonu pc'ye bağladığımda hafıza kartında ne kadar gereksiz dosya var diye yaptığım silme işleminden sonra;
    "Sistem Hatası" almaya başladım. Uyarının telefonun çalışmasına hiç bir engeli yok,
    asıl önemlisi severek kullandığım bazı oyunların silinmiş olması. (o kadar level geçmişim rekorlu:))
    Anlaşılan oyunların başvurduğu sistem dosyalarını da silmişim.

Hadi levelleri baştan bitiririm deyip, oviden tekrar indirmek istediğimde;
    "İndir" yerine sadece "başlat" var yani hala telde kurulu gözüküyor. (kaldırmak ta istemiyorum belki kurtarırım diye)

Soruma gelince;

Aynı oyunları tekrardan nasıl yüklerim. "Sistem Hatası" uyarısından nasıl kurtulabilirim?

Gereksiz dediğiniz klasörler umarım data,private,resoruce,sys,system klasörleri değildir diyeceğim ama siz sanırım o klasörleri silmişsiniz. Neden sildiniz anlamadım.Anlayamıyorum da. Onlar sistem klasörleri. Silerseniz telefon tabiki doğru düzgün çalışmaz. Siz bilgisayarınızdan Windows32 klasörünü silin bakalım PC'niz çalışacak mı?

Telefona tekrar yazılım yükleyin. Nokia Software Updater ile.

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.