Şimdi Ara

Nokia 5800 Tüm Sorularınızın Çözümü/Destek/Oyun-Prog.-Yazılım Paylaşım/5800'la İlgili Herşey (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.380
Cevap
18
Favori
281.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: King_Wolf

Telefonumun hoparlörü cızırdamaya başladı. Özellikle aşağı taraftaki, tuşlara yakın olan... Müzik çalarda stereo genişletmeyi kapatınca bir nebze düzeliyor ama sorun devam ediyor. Ekolayzırla ilgili bi durum değil varsayılanda, sesi de çok açmıyorum ortalarda iken böyle. Kulaklık takılı iken sorun yok ses gayet iyi. Telefonu aldığımda v52 yüklüydü sonra sunrise v52 yükledim. Bir kaç aydır öyle kullanıyodum bi sorun yoktu. v60'a hiç bulaşmadım. Şimdi telefonu garantiye vereceğim ama telefon hackli, garanti konusunda sıkıntı olur mu? Orijinal yazılımı yükleyip de mi garantiye vermeliyim? Ve ortalama ne kadar sürede garantiden döner? Teşekkür ederim...

Yok kardeş herhangi bi problem olmaz öylece ver garantiye ne kadar sürede döneceği konusunda fikrim yok zaten onlar sana orjinal son yazılımı yükleyip verirler.Büyük ihtimal hopörlör patlamıştır.

• quote:

Orijinalden alıntı: cemalnacitolga

Açılış sorunu,
    N5800 'ü

Akşam telefonu kapatıyorum,
    Sabahleyin uyanınca açıyorum.

Telefon açılıyor, ama Ekranda sadece tema görünüyor ikonlar yok.
    Bazen ikonları çıkarıyor, ve hafıza kartından yükleme tamamlanamadı elle yükleyin yazıyor.

Kısayol ikonlarına Dosya yöneticisini koydum 3 gb dolu,
    Dosya yöneticesini kısayola açarken zorlanıp bu hatayı mı? veriyor acaba,

Yardımcı olur musunuz?

Kardeş boşuna uğraşama hafıza kartını yedekle ve biçimlendir sonra bas hard formatı düzelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtolgacengiz

arkadaşlar ben bu internette gezerken "hafıza dolu bazı uygulamaları kapatıp yeniden deneyiniz" yazısından bıktım usandım. Yokmu çaresi bu yazıdan kurtulmanın?

Ram yetmezliği yapıyor telefon ya tarayıcını değiştireceksin yada gereksiz uygulamaları kaldıracaksın operamini yi kullanmanı tavsiye ederim onda böyle hatalar yok denecek kadar az.
  • abilerim ablalarım..benim 5800 telefonumla alakalı çok sinir olduğum bi problemım var..oda iletim raporları..telefonu 2 yıldır kullanıyorum ama sadece son 1 aydır iletim raporları titreşimle gelıyor..sanki msj gelmi gibi oluyor..önceden sadece iletildi olarak yazardı..ve bu durum kendı kendıne ortaya çıktı..bi çözumu varsa yardımcı olursanız sevınırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karhan11

quote:

Açılış sorunu,
    N5800 'ü

Bazen ikonları çıkarıyor, ve hafıza kartından yükleme tamamlanamadı elle yükleyin yazıyor.

Yardımcı olur musunuz?

Kardeş boşuna uğraşama hafıza kartını yedekle ve biçimlendir sonra bas hard formatı düzelir.

Teşekkürler dediklerinizi yaptım,
    Problem yok oldu,
    İnşallah tekrar olmaz.

• quote:

quote:

Telefonumun hoparlörü cızırdamaya başladı. Özellikle aşağı taraftaki, tuşlara yakın olan... Müzik çalarda stereo genişletmeyi kapatınca bir nebze düzeliyor ama sorun devam ediyor. Ekolayzırla ilgili bi durum değil varsayılanda, sesi de çok açmıyorum ortalarda iken böyle. Kulaklık takılı iken sorun yok ses gayet iyi. Telefonu aldığımda v52 yüklüydü sonra sunrise v52 yükledim. Bir kaç aydır öyle kullanıyodum bi sorun yoktu. v60'a hiç bulaşmadım. Şimdi telefonu garantiye vereceğim ama telefon hackli, garanti konusunda sıkıntı olur mu? Orijinal yazılımı yükleyip de mi garantiye vermeliyim? Ve ortalama ne kadar sürede garantiden döner? Teşekkür ederim...

Yok kardeş herhangi bi problem olmaz öylece ver garantiye ne kadar sürede döneceği konusunda fikrim yok zaten onlar sana orjinal son yazılımı yükleyip verirler.Büyük ihtimal hopörlör patlamıştır.

Arızasını bilmem ama garanti den geç dönüyor arkadaşım.
    20 günü bulduruyorlar.

Ben yeni gönderdim ve geldi 19 günde,

Kvk'da birkaç gün kalıyor,
    Sonra Teleserviceye gönderiyorlar,
    Teleservice tamir edip tekrar kvk'ya gönderiyor.
    Gene orda birkaç gün kalıp sonra adresinize kargo ediyorlar.

Zaten 4-5 gün kargolarda geziyor telefon.

Benim telefonumun için yapılan işlem son versiyonu yüklediler,
    Bataryasına baktılar 19 günde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemalnacitolga -- 23 Kasım 2011; 22:29:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: onurdkr

abilerim ablalarım..benim 5800 telefonumla alakalı çok sinir olduğum bi problemım var..oda iletim raporları..telefonu 2 yıldır kullanıyorum ama sadece son 1 aydır iletim raporları titreşimle gelıyor..sanki msj gelmi gibi oluyor..önceden sadece iletildi olarak yazardı..ve bu durum kendı kendıne ortaya çıktı..bi çözumu varsa yardımcı olursanız sevınırım.

iletim raporlarını kapatırsın olur biter. mesajlar+seçenekler+ayarlar+kısa mesaj+rapor al+hayır bu kadar
  • quote:

quote:

quote:

Açılış sorunu,
    N5800 'ü

Yardımcı olur musunuz?

Teşekkürler dediklerinizi yaptım,
    Problem yok oldu,
    İnşallah tekrar olmaz.

Bişeydeğil Yardımcı olabildiysem ne mutlu ama yüklediğin proğramlardan kaynaklanıyor büyük ihtimal çakışma var yüklediğin proğramlara dikkat et.

• merhaba,

5800 için flash desteği hala szö konusu değil dimi?

internetten online sinema izlemek için lazım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umudumsun

merhaba,

5800 için flash desteği hala szö konusu değil dimi?

internetten online sinema izlemek için lazım ?

Hayır asla da olmayacak. Flash desteği gelse bile telefonun donanımı yetersiz kalacaktır.

@ sercrazy

Eyvallah sağolasın.
  • müzik listesini yenilemeye çalışıyorum Genel : sistem hatası diye bi sorun çıkarıyor hard format attım yinede düzelmedi ne yapabilirim
  • Herkese iyi günler .Benim bir sorunum var 5800 'ı ne zaman bilgisayara bağlasam renkleri kayıyor ardından kapanıyor.Çözümünü bileniniz var mi acaba?
  • quote:

quote:

Doğrudan teleserviceye de gönderiliyormuş.
    Teleservice işlemi çabukyapıyor.
    Telefonla bir görüşün.

• quote:

Orijinalden alıntı: mdsck

quote:

Orijinalden alıntı: AzRocK

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AzRocK

quote:

Uygulamalardan yazılım güncellemeye giriyorum ama v60 güncellemesi yok... *#0000# tuşlayınca da "güncelle" ya da benzeri bir seçenek çıkmıyor. Nasıl v60'a yükselteceğim telefonumu?

*#0000# tuşlayınca Seçenekler>Güncellemeleri kontrol et'e tıklayın...

dediğinizi yaptım ama "hiçbir güncelleme yok" diyor ??

O zaman Product kod ile ilgili bir sıkıntı var. Google'da ya da forumda V60'ın yükleme gereksinimlerini bulabiirsiniz.

Product kodunu değiştirdim ama hala v60 güncellemesi görünmüyor çıldırmak üzereyim!!! Başka neler yapabilrim?

yok mu şu güncelleme konusunda yardım edecek birileri??

• ya arkadaşlar sabah uyandım bişi yoqtu.sonra müzik dinlemek için menüye girdim tıklanmıo hiç bişiye tıklayınca menü kayıya hani 2 parmakla basınca oldugu gibi.
    hard format çaktım bişi olmadı aynı hatta tıklanmadı içi açamadım bile abd yazan yerde kaldı.bi ara telefon media açılıodu ama oldu bişiler ben ayarladım türkiye flen saat tarih yazamadım ama olsun.şimdi telefon açık ama hiç tıklnamıo.ara ara media kendine kendine açılıp kapanıo.yardımlarınızı bekliyorum.

hafıza kartını çıkardım ondan yapan dienler olursa.

ekranda nereye tıklarsam tıklayım media bar açılıyo.

nemdendir die prinçte bekletiodum telefonu çıkarıdm prinçten hala aynı deişen bişi yoq.
  • Merhabalar ben bilgisayardan yeni yazılımı yüklüyordum(v.60) telefonun ekranı beyaz falan oldu biraz bekledi ondan sonra bilgisayar kendi kendine bir hata verdi ve reset attı.Haliyle usb bağlantısı kesildi telefon beyaz ekranda kaldı hiç bir değişiklik olmadı, sanırım yazılım yüklemesi yarım kaldı.Ondan sonra telefonum açılmaz oldu.Power tuşuna basıyorum titriyor ama ekrana hiç birşey gelmiyor hiçbir değişiklik olmuyor.Biraz araştırdım jaf ile flash hadisesinden bahsedilmiş ama nasıl yüklenir nerden yüklenir nasıl kullanılır hiçbir bilgim yok ayrıca windows 7 olunca olmuyor galiba??Telefonumu geri istiyorum yardım ederseniz çok sevinirim

• Selam arkadaslar ben telefonumu 1,5 ay once kadar denıze dusurdum telefoncuya ve servıse gosterdım servıs gerı gonderdı yapmıyor . Telefoncu ıse 175tl dedı sıfr anakart takıcakmıs napmalıyım aceba ? genpa ucret alarak ypıomus snırım bıde ona gosterıyım dıorum ve sızın cevaplarını beklıyorum !!!
  • kanka 175 lira deymez gibi gibi
  • Bencede benım arkdas var daha oncden 3 5 telefon yapmıs sıvı temaslı n8 felan yapmıs bugun servıse gonderıcektım hatt kargodan ıcerı grdık arkadasla posete kyduk gerı cktık :D Arkadasa verdım bırazdan yapıcak bakalım calıscakmı :) inş çalışır çalışmassa telefoncu tanıdııgı varmıs ona artık yaptrcak ypcak bsy yok :) Garantıde aynı parayı ıster zaten .s
  • kardesler bnm tel version 60.00.3 lerde onun cfw ne zaman gelir ve bu arada ben bir cfw yaptim surum 60 icin ama ise yaramadi hala sertifikali yükleme yapamiyorum.....
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.